Vceraj: Nabucco in slovo Milene Moraca
Sinoci smo v Operi spet uzivali; Nabucco je ze od vedno operno delo, ki mi je prav posebej pri srcu. Vcerajsnja predstava pa je bila se dodatno custveno nabita, saj je Abigailo zadnjic pela Milena Moraca… Velika umetnica, ki je koncala kariero v velikem slogu. Nabito polna dvorana, aplavz ob koncu, pa besede vodstva Opere in kolegov – priznam,da sem potocila vec kot eno solzo in si bila prisiljena sposodit robec 🙂
Upam le, da to ni bilo dokoncno slovo in da bomo Mileno se slisali peti, pa ceprav le kot gostjo v kateri izmed predstav z zeleznega repertoarja….
Me zanima, ce je bila se katera mona vceraj tam…?
Z veseljem delim vse, kar se dogaja v Operi …
Verjamem, da me bo Gorenjski slavček navdušil …
Trenutno je zmagovalec Ljubezen in kapital: http://www.opera.si/sl/program/predstava/opera/ljubezen-kapital/
Vceraj sem v eni od revij (najbrz Jana) brala pogovor z Moraco in Součkom. A ste vedeli, da so jo upokojili zaradi varcevalnega zakona? In takoj naslednji dan ni vec imela svoje sobe, slike v predverju in vse ostale zadeve…..
Meni se to zdi cisto mimo,…….
PS: Nabucco so mi pa zal priskutili v soli, ker smo ga sli poslusat brez vsake prirpave v 5. razredu osnovne sole. To ni opera za najstnike. Morda pa je cas, za eno odraslo verzijo 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.