Včasih pomislite, če bi se namesto da klofamo po tastaturi, raje srečali v živo?
Mislim, da izgledam kar uredu, se ne pritožujem nad svojim videzom. Vem pa da to ni vse kar potrebujem, da sem uspešen pri ženskah, tako, da ne se preveč sekirat zame. Sem samo napisal svoje mnenje, če sem pa s tem koga razkuril je pa potem to njegov problem, ne moj. Jaz se pač ne mislim dobivat z 90 kilogramskimi 40 letnicami. Ne hvala.
Ti pa sebe šteješ za privlačnega? :))
To si vsak moški misli, da je privlačen ženskemu spolu. ;)[/quote]
Matjazko, on pomoje tudi misli, da sam ne bo nikoli star 40 let :)). Jaz se čudim, da se sploh želi družiti z nami tu na forumu glede na to, da ne ustrezamo njegovim kriterijem. 🙂
Sadni, še to, tista tvoja prelepa Erika Eleniak (če se ne motim si jo ti prilepil kot ženski ideal) je letnik rojstva 1969, pa potem izračunaj koliko je stara.
Napisal sem, da se mi je zdelo. Ne pa, da vem.
Od tistega časa si začela do mene izražati neko jezo. Lahko bi pa bilo kaj drugega, zato sem vprašal, da se prepričam.[/quote]
Prepričanje imaš potrjeno, a si zadovoljen? Ne, ni samo nekaj jeza, je kar pristna.
tema ni bila mišljena kot resno povabilo (ko/če bo, sem bom registrirala in nardila tko kot se šika:)
Mogoče ni izpadlo tako, ampak res nisem ne prizadeta ne šokirana. Samo skušam podret te sterotipe 😉 In ne vidim problema tud če se sam 3-je javijo, itak je težko skoordinirat datum in kraj.[/quote]
To, da nisi resna že vemo in da bolj ali manj nakladaš, predvidevam, da si ti ravno tista, ki se ne bi udeležila mitinga; že to da nisi registrirana pove, da res rabiš popolno anonimnost za razliko od večine preostalih….res briljantno podiraš stereotipe – LAHKO SE VSI UČIMO OD TEBE. Predlagam ti, (da pač to “znanje” ne bo šlo v nič) da napišeš kak priročnik Forum za telebane, da bomo preostali naivneži/nevedneži res osvojili vse primere dobre forumske prakse 🙂
Jaz bi prišla, pa čeprav pravzaprav sploh ne vem, ne kam, ne kdo, pa še žal nisem pod 25 itd…. 🙂 Sploh nisem vse brala, tako da ne vem, kaj se točno pogovarjate.
Bi šla, bi pa jaz rada spoznala Markota.
Ej, Marko, če prideš, prinesem še tarok s sabo, sem ziher, da bi lahko kakšno “rundo” vrgli, če bi nam dolgčas ratal. Kaj praviš?
Pa lepo prosim, ne zgovarjaj se na tisto, da nismo zadosti zanimivi za spoznat. Res. Bom kar užaljena. 😉
Samica je spet “nataknjena”, da ne rečem nenataknjena. 😉
Kakšno čudno sklepanje imaš. Glede na to, da je dala idejo o srečanju, ti sklepaš, da se ravno ona ne bi udeležila srečanja. Hmmm…. in kakšna je razlika med registiranim nickom in neregistriranim? Res ne vem, zakaj bi eden nudil večjo anonimnost kot drugi. Sploh pa nisem dobil občutka, da bi se krivokljunka česarkoli sramovala. Da pa ni registrirana, pa meni nič ne pove. Obsojat človeka na podlagi tega brez, da se prej prepričamo, je dost površno. To je tako, kot da bi sodnica obsodila obtoženca, brez da bi mu sploh dala možnost zagovora.
Seveda da naklada. Jaz sem se želel dobiti s to “športnico”, ki po ure in ure preživi v telovadnici, dela sklece, počepe, nabija v boksarsko vrečo ( baje ženski rocky balboa ), ampak se je na koncu na žalost pokakala, tako kot vsi ostali tanajbolj glasni na tem forumu.
Očitno nimaš zastonj nicka zmedena (samica). Na srečanje, ki bi ga odprla jaz, me ne bi bilo? lol
Ostalega ne mislim komentirat, očitno je, da imaš slab dan in/ali pms.
@kerjanez: A hribolazca pa nebi bilo fajn videti? 😉
Švoh si citiral. Tisto so bile ženske, moški ste tudi dobrodošli, jasno. 😉
In če zdaj napišem, da bi bilo srečanje v LJ, upam da nisem s tem odprla bitje žabarji Vs. nežabarji? 😉
Samica je spet “nataknjena”, da ne rečem nenataknjena. 😉
Kakšno čudno sklepanje imaš. Glede na to, da je dala idejo o srečanju, ti sklepaš, da se ravno ona ne bi udeležila srečanja. Hmmm…. in kakšna je razlika med registiranim nickom in neregistriranim? Res ne vem, zakaj bi eden nudil večjo anonimnost kot drugi. Sploh pa nisem dobil občutka, da bi se krivokljunka česarkoli sramovala. Da pa ni registrirana, pa meni nič ne pove. Obsojat človeka na podlagi tega brez, da se prej prepričamo, je dost površno. To je tako, kot da bi sodnica obsodila obtoženca, brez da bi mu sploh dala možnost zagovora.[/quote]
Marko, tvoje poste od danes dalje oz izpred dobre pol ure dalje jemljem za ne merodajne, tako, da analiziraj kako ti paše. Sem le povedala, kako na to gledam in ja, vidim razlike, ki jih ti zanikaš..zakaj že? Who cares!
Očitno nimaš zastonj nicka zmedena (samica). Na srečanje, ki bi ga odprla jaz, me ne bi bilo? lol
Ostalega ne mislim komentirat, očitno je, da imaš slab dan in/ali pms.[/quote]
Ni ti treba komentirat ali argumentirat, ne morem te smatrati za verodostojno; že pred kratkim sem imela tak vtis o tebi, da bolje, da s tabo ne komuniciram več, zato sem nekje zapisala, da se nama komunikacija izteka in res ne vem, čemu sem tako neumna in si dam opraviti s tvojimi otvoritvami blef tem. Ja, no – vsaj nekaj si uspela v tem času izvedeti, da imam nonstop pms in da nimam brez zveze takšnega nicka – škoda da za take “veleume” ne talajo Nobelovih, da bi končno svet spoznal kdo se skriva pod nickom Krivokljun 🙂
Oh ja, moram priznati, da si se zelo kreativno označila, meni kaj takega ne bi prišlo na misel, morda zato ker ne uporabljam tako grdih besed, kot jih premore tvoj “pisker”, če si takšna v resnici..sorry, toda to nekako pojasni, zakaj si večino dneva na forumu, še v službi na njemu visiš, halo? Bom probala preusmeriti te delikatne tekočine kam drugam, da se ne boš kje “utopila” pol pa bo res kje mon propadel 🙂
Dobila malo prej ali dosti prej-je temna sila posegla vmes pa nisem mogla prej pisati- neko sporočilo pritožbene narave čez tvoje pisanje… kaj neki jemlješ ti za neke arcnije, moja mama bi rekla, da so te najbrž dobile ose, jaz sem pa preprosto očarana, kako terapijo nekateri potegnete iz pisanja po tem forumu… verjetno iz razloga, ker je družbeno bolj sprejemljiva oblika prepucavanja na počitnicah?
Ne bo to šlo tako prijateljica, kako je že s tistimi besedami, it might have been...?
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://90210talent.com/img/client/1334989975sa%20Lynn%20swimsuit%20side.jpg[/img]