Včasih pomislite, če bi se namesto da klofamo po tastaturi, raje srečali v živo?
Ne. Tukaj ni kakšne zanimive ženske, peder pa nisem, da bi me zanimala Marko in matjažko in njune težke teorije.[/quote]Ne. Tukaj ni kakšnega zanimivega tipa vključno s tabo, sicer pa se strinjam s prijateljico tukaj
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] V bistvu smo tukaj vsi zanimivi, le da so eni bolj “shizofrenični” kot drugi, zato se potem eni bolj “bojijo drugih”, kot nekateri. Namreč, nesmiselno je dejstvo, da smo vsi zanimivi. Razen, če vsak zase misli, da je zanimiv, vsi ostali pa niso. To je pa res že shizofrenija.
Hm, a zdaj smo ali nismo vsi zanimivi? :))
Ljudi ocenjujem glede na več pisanj in ne na podlagi enega. Bibito sem posebej izpostavila, ker se mi zdi, da ne zavija besed v celofan, ampak napiše tako kot tisti trenutek misli, ne zdi pa se mi žaljiva ali vzvišena oziroma taka, da bi mislila, da ima vedno prav. Posebna zgodba pa je matjazko, ta te tudi zna presenetiti, z njim ni nikoli dolgčas, ima neko posebno energijo. Je pa to vse virtuala in odstopanja v reali so možna, seveda. Tebe sem poskušala včasih nasmejati, pa ni šlo. 🙂
Ja kar od enkrat bi se vsi obnašali prijazno. Noben ti ne bi več utrujal, ti skakal v besedo, iskal tvoje šibkosti, te analiziral, tudi filozofiranje in pametovanje ne bi šlo več tako daleč kot na forumu. Kdo ve, mogoče ravno tisti, ki se tako hitro razgovorijo tu gor in ki jih je moč zaslediti skoraj v vsaki temi ne bi na koncu prav nič povedali in samo sramežljivo strmeli v tla. Jaz bi se vam smejal, zaštekal se pa verjetno ne bi z nobenim, ker se mi zdi da smo si karakterno čisto preveč oddaljeni od drug drugega. Recimo meni ni do pogovora o urah, ker mi je to izredno nezanimiva tema, povrhu tega jih pa še nosim ne.
Ne. Tukaj ni kakšne zanimive ženske, peder pa nisem, da bi me zanimala Marko in matjažko in njune težke teorije.[/quote]
Ja tudi to, dvomim, da je katera izmed vas dovolj privlačna za pogledat. Takšne ženske ponavadi ne visijo na forumih, sploh pa ne dnevno.
Nezreli osebki tako ne bi bili povabljeni 😉
Mon Dieu, pa ravni ti, ki si zadnjič pravila, koga vse bi želela spoznat. Čemu kontra psihologija?
Čar interneta je anonimnost, ima pa skrito sistemsko napako. Lahko se napačno presodi napisane besede, lahko se celo zatrapa, očara in če ni jajc za srečanje v živo, je potem vse, kar nekomu ostane, zgolj ena zaprašena fantazma.
Sama priznam, da bi bila takšna, šla bi edino s kom v gore, in to po možnosti ne neke risanke tam okrog 1500 m… potem sem raje doma, imam stvari, ki me ne dolgočasijo, oziroma morajo biti narejene tako ali drugače, in nimajo veze s tem forumom, res pa je, da občasno preveč bluzim tu, se popravljam počasi, prej sem veliko več brala, zdaj samo še pišem… počasi opuščam tudi to…
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup]
Jaz pravim, da smo oziroma ste. Nekateri pravijo, da ni nihče, kar se meni osebno ne zdi smiselno oziroma zdi se mi, da se imajo nekateri za nekaj več, še huje, da s tem iščejo le izgovor, da se jim ni potrebno pokazat. Nesmiselno pa zato, ker, kdo pa se sploh druži s sebi nezanimivi ljudmi? Če bi bili vsi nezanimivi, se niti na tem forumu ne bi zadrževali. Očitno pa neka “privlačnost” je. Ampak zakaj jo zanikati, je vprašanje?
Jaz osebno na tako srečanje ne bi prišel, pa ne zato, ker mi nihče ne bi bil zanimiv, ampak ker si preprosto tega v tem trenutku ne želim. Imam v svojem življenju dovolj zanimivih ljudi.
Jaz osebno na tako srečanje ne bi prišel, pa ne zato, ker mi nihče ne bi bil zanimiv, ampak ker si preprosto tega v tem trenutku ne želim. Imam v svojem življenju dovolj zanimivih ljudi.[/quote]
Ni tega za videt, glede na to, da na vsakih 5 minutk napišeš nov komentar na forumu. Zanimivi ljudje smo ti lahko kvečjemu samo mi, na srečanje pa ne bi prišel samo zaradi tega, ker nimaš dovolj jajc.
LoL Ti ga pa pihneš! Lih videz je na netu, sploh na takihle forumih, postranskega pomena!
Srečanje popolnih neznancev ni enako dejt, kot si morda nekateri napačno predstavljate. Verjamem, da kdo sploh ne vidi smisla v spoznavanju, če ne gre za dejt.
Ding dong, resnica je razkrita. NE GRE za dejt. :)) Zaradi mene si lahko anželina žoli ali pa teta pehta, važno, da se znaš obnašat.
Kadar sem se udeležila kakih delavnic, so mi vedno dale ogromno. Vzdušje tudi super. Za prebit led je potem res morda bolje kaka “delavnica” ali kak špil v naravi kot posedanje v lokalčku oz. kaka aktivnost. Čeprav urco za zdržat tud ne bi smel biti noben problem.
Ideja je pač nastala spontano, ko sem vidla, da nas je na deževno soboto kar nekaj na netu istočasno, ki komentiramo forum, pa sem pomislila, ali ne bi bilo bolje se dobit v živo na kavi. Dejansko sem nas videla v slaščičarni Zvezda v BTC-ju ;))
Zanimivo, kako se je ta tema razvila….po prebranem ugotavljam, da morajo biti vabljeni na miting kot prvo vredni vabila, se pravi da če strnem želene kriterije komentatorjev: moraš biti zrel, imeti pod 25 let, moraš biti privlačen oz punca obvezno za pogledat, drugi ti morajo biti zanimivi drugače si shizofrenik itd….oh ja, padla na vseh kriterijih :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))) še dobro, da foruma ne bodo ugasnili 😉
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://www4.slikomat.com/11/0610/c5q-rooney.jpg[/img]
[img]http://www4.slikomat.com/11/0610/ehd-cristi.jpg[/img]