Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice VB ali IRSKA (delo???)

VB ali IRSKA (delo???)

Najprej lep pozdrav vsem!
S sredino oktobra bi se zelo rad odpravil delat v VB ali Irsko, vendar tam žal ne poznam nikogar ki bi mi stvar nekoliko olajšal!
Če je kdorkoli že delal tam ali mogoče koga pozna, bi bil zelo hvaležen za kakršnokoli informacijo.
Saj bi si poskusil najti delo in stanovanje ko bi bil že enkrat tam, vendar za to pač nimam dovolj denarja.
Vnaprej hvala za pomoč!!!!!!!!

Morda tu najdeš kaj koristnega:

Helou,
moja poljska prijatelja sta naredila tako: s sotorom in nahrbtniki na rami sta hodila od hise do hise v okolici Corka in v enem tednu nasla sluzbo – polaganje ploscic. Najprej sta pac kampirala ob obali brez stroskov, nekih problemov z domacini pa tudi nista imela. Delo jima je dal en mozakar, ki je bil zelo prijazen in jima nato pomagal najti sobo v hisi, ki pa sta si jo delila s par ostalimi vzhodnjaki. Sicer pa nekaj informacij najdes na euresovi strani, vendar je tam bolj slaba ponudba in vec povprasevanja kot le te. Hm, tudi jaz sem razmisljala, da bi kar sla in probala na tak nacin. Ce ne drugega, pa si se vsaj malo pogledam, kako je tam. Drugace sta pa rekla, da kar dosti iscejo ljudi za delo, seveda, tako je bilo eno leto nazaj, kako je pa zdaj, pa ne vem.
No, pa srecno pot in veliko srece, mjav…

Še zmeraj jih dosti iščejo (po podatkih feb. letos), vendar neradi zaposlijo ljudi, ki bodo tam manj kot 6 mesecev.

najlepša vama hvala zaenkrat mjavmjam in feminine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Saj če je res pogoj 6 mescev, bom šel pač pa za tolko
Počasi si malo sestavljam sliko tako da če vam pade še kaj na pamet kar pogumno:)
Prav vse info so mi zelo dobrodošle!!!!!!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close