Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek VAŠE SPOLNE NAVADE? (več partnerjev tedensko)

VAŠE SPOLNE NAVADE? (več partnerjev tedensko)

Sem gej. Star 20 let Nekaj časa sem imel fanta sedaj pa dokler ne najdem naslednjega se dobivam z več tipi na teden, ki jih spoznam na aplikaciji Grindr. Z nekaterimi velikokrat z nekaterimi le enkrat. Enkrat sem šel tudi na orgijo, enkrat pa smo imeli threesome. Skratka sem noro spolno aktiven. Mlad si samo enkrat zato se trudim maksimalno uživati.

Pa vi? Kolikokrat na teden se dajete dol s svojim partnerjem, bodisi ste istospolno ali pa hetero usmerjini, ni pomembno. Če ste sami ali se tudi dobivate za seks z folkom z interneta?

Jaz nimam fanta in seksam z tremi tipi stalno, pri vsakem eno noč skor hhaha. Moralno ali ne. Usi vživamo. Koga briga to sploh. Eden od teh fantov ma sicer punco ampak še z mano seksa

Ma dosadni ste s temi posti no. Preskočim, ampak tokrat je pa višek

jaz sem samo enkrat varal punco pa sem 5x z eno skočil čez plot. Drugače sem zvest svoji boljši polovici

To bo zvenel nerealno in provokatorsko. Ampak rajcal me je dolj časa da bi probu s svojim zlatim prinešalcem. K sm ga dal not me je skor pogrizu. Pa še ogabno blo. Ne probat če ma kdo take fetiše

Folk a ste normalni? spostujte svoje partnerje ker ne veste kaj mate. Za samske pa. Mejte enega spolnega partnerja ne pa 100. Kaj če staknete aids?

Bedaki

Tu se vidi vsa človeška (slovenska) beda. Verjamem, da pol od tega gnoja res to počne in ni fake. Beda pa niso pacienti, ki to pišejo ampak smo glupi mi, ki to beremo in komentiramo. Upam da se vam tiči in vagine vse zagnojijo in razpadejo.

Odgovor na objavo uporabnika
Izobraževanje sirotekov, 16.08.2021 ob 22:55

Tu se vidi vsa človeška (slovenska) beda. Verjamem, da pol od tega gnoja res to počne in ni fake. Beda pa niso pacienti, ki to pišejo ampak smo glupi mi, ki to beremo in komentiramo. Upam da se vam tiči in vagine vse zagnojijo in razpadejo.

no no… 🙁

Odgovor na objavo uporabnika
kokoši, 16.08.2021 ob 23:10

no no… 🙁

:)))

Sifilis:

“Pri nezdravljenem sifilisu se pri 8% do 10 % okuženih po 10 do 12 letih, lahko pa tudi prej, pojavijo težke nevrološke motnje. Četrtina nezdravljenih bolnikov zboli za kroničnim vnetjem osrednjega živčevja, kar vodi v demenco. Pojavijo se motnje hoje, mokrenja in odvajanja. Na koncu se pojavi še ohromelost, poškodbe obtočil in kosti.”

V vsakem primeru si ogaben. Če je tema izmišljena, ali če je res.

Pa kaj pa sem jaz kriv, če pa več žensk na teden rabi službo, de.

Jz sem do sedaj varala 2 fanta

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close