Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vaše mnenje…..

Vaše mnenje…..

nekje vmes med mlad in srednjih let

Kdo sem, kaj sem? Sem vesoljka in ne prihajam v miru.!!!!

gubi? za odpisat? nad 35? :))))))

pa ne se hecat no. 🙂

tudi če jih imate šele nekaj čez dvajset (ali manj) naj vam povem, da po 35 še zdaleč ni konec življenja. tudi vašega ne bo. le pogled je nekoliko širši oz. manj omejen. 😉
sicer pa, tisti, ki smo nad 35 vemo, kako je biti dvajset… vi boste pa še izvedeli, kako je biti čez 35. :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Saj pravim rakice so super.

Kako pa veš?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Izkušnje.

Iz astrologije? 😉

Nisem astrolog. Življenje je odgovor.

Eh, namenoma spregledaš, da ti mižikam? :)))

Saj pravim moski ne razumemo namigov. Zato pa je toliko nesporazumov. Včasih si mislimo to je namig za akcijo, pa se iskaze da ni ravno tako.

Nikar mi podtikovati namigovanja. Prosim. 🙂

Vprašam zato ker poznam eno žensko pri teh letih (36 let kmalu bo 37).Pri teh letih je večkrat rekla da je še mlada.Je zelo samovšečna zato vprašam tudi druge ljudi kaj oni mislijo o teh letih.[/quote]

Zanima pa tudi ker pravi da nek 20 letni gospodič njena prava ljubezen in edina ljubezen njenega življenja.Vsem se je že izpovedala samo njemu še ne.To je razlog zakaj me zanima vsi vemo da je 20 letnik oziroma gospodič mlad človek zato me zanima če so leta za skupaj , če leta pašejo zraven.Razumite , kaj hočem povedati mlado-mlado i ne mlado-staro ali mlado-srednjih let

PSM Drugače se pa drugače nov “član” od 1.10.2011 na forumu.Upam da se bomo dobro razumeli.[/quote]

Mladost je precenjena, veliko bi jih bilo rado večno mladih. Nekateri štejejo v skupino mladih ljudi do 35. leta, drugi do 30. leta. Jaz bi v to skupino štela folk do 27. leta. Ta optična varka – 30 naredi več škode kot koristi, 35 še več. Res mi ni všeč podaljševanje mladostništva kar nekam v davno odraslost.

Če pašeta skup 20 letnik in 37 letnica? Tako na oko – zelo premlad zanjo. Sicer pa odvisno. Če ti je ta deklina všeč in bi rad bil z njo, potem bo vsak drug gospodič ali premlad ali prestar.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close