VAŠE MNENJE
Pozdravljene!
Do sedaj sem vedno prebirala tale forum, sedaj pa sem se odločila, da vas prosim za Vaše mnenje.
S fantom živiva skupaj 4 mesece v njegovem stanovanju. Danes, ko sem bila sama doma sem si zaželela pogledati slike iz najinega dopusta.
Fant jih je pospravil v predal, kjer pa so bile tudi druge njegove slike.
Radovednost mi ni dala miru in pogledala sem tudi njegove slike (on in njegova bivša….)
Sedaj pa mi te slike ne dajo miru. Non stop razmišljam o njih.
Prosim Vas za nasvet kaj menite ve? Konec koncev imam tudi jaz spomine in slike z bivšimi fanti….
Hvala za vaše mnenje in lep pozdrav!
Mah pozabi, zakaj bi si po nepotrebnem grenila življenje. To je njegovo življenje. Si pričakovala, da bo fotografije stran vrgel? Ti povem kaj sem jaz naredila: moj je bil izjemno ljubosumen na nekoga, ki sem ga imela en teden tik preden sva začela midva skupaj hodit. S tem enotedenskim sva se veliko fotkala in sem pač imela za en cel film fotk v predalu. Ko je moj to videl je čisto ponorel. No, jaz sem potem fotke zaradi ljubega miru stran vrgla, ampak mi je še vedno žal, ker sem na tistih fotkah res dobro zgledala. Na tvojem mestu mu ne bi preveč težila, saj jih je spravil v predal. Mogoče ga lahko prepričaš, da jih nese v klet, ampak ne pretiravaj, koneckoncev imaš verjetno tudi ti kakšno fotografijo, ki tvojemu fantu ne bi bila najbolj všeč .
Eh, pa kaj… Men je dal moj ene slike za gledat… pa sem sklepala, da je gor ena punca nejgova bivša. Nenormalno lepa in atraktivna ženska, za naslovnico… Priznam, me je kr mal stisnal 🙂 Sam dokler mi on daje komplimente itd. pa je med nama Ok odnos, se ne počutim nič manj vredno zarad tega. Še dodaten plus za njega, marsikdo bi pa mogoče počel to…
Brez veze se sekiraš. Jaz imam še vedno vse slike in pisma mojega bivšega – seveda pri moji mami doma. Ima pa tud moj mož še vedno slike svojih bivših v najinem stanovanju – zapakirane v škatli od čevljev in jih je zadnjič hotel vržt stran – pa sem mu sama rekla, da zakaj, da naj ne meče stran stvari, daj na podstrešje in ko bova stara 80 let si jih bova skupaj ogledala in se nasmejala. Slika gor ali dol – kako boš potem izbrisala spomine iz njegove glave – teh se en da.
Pozabi.
Breda
Forum je zaprt za komentiranje.