Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vaše mnenje

Vaše mnenje

Starši, starši, starši. Malomarna vzgoja, kar pomeni, čimmanj se ukvarjati z otroki in jim nuditi vse, kar se da kupiti z denarjem. Samo, da so starši čimbolj svobodni. Ampak – palica ima dva konca.

Po moje pa niso krivi starši ker znajo dandanes otroci izsiljevati. Če jim starši karkoli ne pustijo bodo pa to naredili sami. Če jim naprimer rečeš, da ne smejo nositi makeup-a bodo tisti, ki so že po naravi zelo mirni to upoštevali, tisti ki pa jim zato ni mar bodo prišli domov z 5 centimetersko črto okoli oči. In tudi če jim starši zaplenijo make-up bodo šli naslednji dan po nov puder, maskaro itd. Starši sploh nimajo več vpliva pri otroci. Otroci delajo kar želijo, pa naj se starši še tako trudijo najbolj trmastim tega ne bodo mogli preprečiti.

Boljše da sem vam otroci barvajo pa šminkajo, kot pa drogirajo, kradejo in lažejo.Vsak pubertetnik ima svoje obdobje skozi katerega gre.Tudi jaz sem sem se mazala pri svojih 16 letih in barvala lase in tudi ni blo všeč staršem, samo so mu pustili, ker sem bila drugače vredu otrok brez ostalih še slabših stvari, kot so te. Noben ni popolen niti mi nismo, niti otroci niso.

he, he… a ste sploh opazile, da je originalna tema (in komentarji) stara več kot 5 let?

Pred leti je društvo Loesje lepilo plakate po mestu, na enem je bila naslednja vsebina:

VSA ŠMINKA TEGA SVETA
NE MORE SKRITI
TVOJE LEPOTE

Ko bi bilo puncam dano dojeti bistvo tega stavka…
Če bi jim starši, dali ta občutek lastne vrednosti…

… bi bilo fajn, ja.

Moje mnenje: vzgoja staršev in medijev. Stara sem 40 let, in se dobro spomnem, da mi je mama vedno vcepljala v glavo, naj se ne lišpam za v šolo, ampak se učim!!! očitno mi je to ostalo, ker še danes uporabljam malo make upa, moj izgled je baje 10 let mlajši od dejanskega, imam pa visoko izobrazbo…nedolžnost izgubila pri 22-ih.
to so časi izpred 20 let…, vem tudi za mojo generacijo, da je bilo podobno, zelo malo jih je izstopalo…
…še to, niti slučajno nisem zavrta ali zategla ženska, ravno nasprotno…razlika pa je, ni kaj…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close