Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Vaše mnenje o prenosniku MSI M630-XXXYU (NOTMS6325)

Vaše mnenje o prenosniku MSI M630-XXXYU (NOTMS6325)

Zanima me vaše mnenje o prenosniku , če je vreden denarja, kakšna je podpora, uveljavljanje garancije? Notesnik se mi zdi za svojo ceno zelo dober, saj imajo le redki v tem cenovnem razredu širok zaslon in 512mb rama. Potreboval bi ga za gledanje filmov, prav pa bi prišel tudi doma za vsakodnevno delo (za igrice tako ali tako ni primeren).

Lep pozdrav,
potovec

Poglej še malce HP-jeve škatle – cene so iste, kvaliteta pa boljša 🙂

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Za ta denar je OK. Za garancijo pa vprašaj tam, kjer ga boš kupil (verjetno oni vse naredijo).

Lp, Max

stvar je taka: za škatlo sem namenil porabiti max 180ksit, vendar pa bi rad imel in WXGA in 512 rama 🙂 Sedaj se mi splača še malo dodat maximalni ceni in kupim hp-jevega s tema lastnostima?

aja, pa še ti vprašanji: je razlika med DDR in DDRII ramom velika? In, ali se mi res splača iskati prenosnik s wxga? se to splača zaradi filmov?

Najbolje, da odneseš kakšen film s sabo v trgovino, pa si ga tam zavrtiš.
Saj ne gledaš filmov prav daleč stran od ekrana, pa tudi ne
na samem soncu (npr. na plaži – tam kaj drugega glej :)))

Drugače po moje hp + doplačilo za 3 leta garancije = mir (v denarnici 🙂

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Pogledati moraš kako hitri so ti DDR2 RAMi. Ker so DDR 400 MHz in recimo tudi DDR2 400 MHz… (razlike niso tako velike).

Resolucija 15.4″ WXGA, 1280×800 se ti vsekakor splača zaradi filmov, seveda, je pa višja cena…

Dodajati se ti vedno splača, ampak vse v svojih zmožnostih. Pojdi v kakšno trgovino in poglej koliko znamk prenosnikov za ta denar imajo (tudi podobnih specifikacij) in se odloči (tudi na podlagi nasvetov).

Lp, Max

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close