Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Vaše izkušnje z italijanskimi potovalnimi agencijami – preko interneta

Vaše izkušnje z italijanskimi potovalnimi agencijami – preko interneta

Prosim vse, ki ste že potovali z italijanskimi agencijami za nasvet oziroma vašo izkušnjo. Ogledujem si recimo stran http://www.caesartour.it in imajo noro ponudbo! Konkretno gledam Sharm el šejk. Pa dosti ceneje kot preko naših agencij. Moti me le to, da so leti iz preveč odaljenih letališč. Je že kdo letel z njimi iz Trsta?

Predvsem pa me zanima, kako ste bili zadovoljni z njimi. Je vse štimalo? Prosim za čim več informacij!!!!!

moja sestra je šla na Malto z neko italijansko agencijo in je bila ponudba full ugodna. KO pa je prišla na letališče se čekirala in ugotovila, da ima samo one way ticket in je mogla na letališču doplačati za karto za nazaj, ki jo je prišla skoraj toliko kot ves dopust.

Žal pa ne vem katera je bila ta agencija….samo bodite previdni

Ja, samo saj je dobila kakšne potovalne dokumente, voucher recimo, kjer je pisalo, kaj ponudba vključuje?!

Sicer pa tudi jaz nestrpno pričakujem odgovore, preden grem v Trst malo po agencijah. Smo se ravno včeraj pogovarjali z znanci, ki so že šli malo pogledat in pravijo, da se splača.

Malo čudno je res, da sploh ponudijo karto samo v eno smer. Čeprav je pa tudi res, da sigurno na ponudbi vse piše. Upam, da ne nategujejo ljudi namenoma. Zanima me predvsem, ali letijo tudi iz Trsta ali je to bolj obrobno letališče? Kdo ve?

ja ja je…samo jih ni šla pregledovati v nulo!!!si ni niti malo mislila, da plača dopust z one way ticketom…in verjetno to marsikdo spregleda…oni pa na ta način služijo.

sej osel ne gre dvakrat na led

Pozdravljena,

jaz večkrat potujem z agencijo Viaggi del Turchese, leti se običajno iz Milana, Bergama, Benetk. Z možem sva šla na križarjenje po Nilu in na djerbo. Brez pripomb. Imajo ugodne ponudbe 1=2.

lp

imaš kakšen link ali če mogoče veš, ali imajo poslovalnico v Trstu?

Ja, s Caesar Tourjem smo potovali že večkrat. Štima vse in vse je 100%. Je pa zoprno, ker je mest samo nekaj in moraš takoj po objavljenih ponudbah – če je to last second – klicat in rezervirat, potem imaš pa samo par ur časa, da osebno vplačaš denar v eni določeni banki v Trstu sicer ti rezervacija propade. Zdaj se imena te banke ne spomnem, ker vplačevat pa hodi mož.Ampak vedno jamra, da je časa ravno toliko, da še zmore.
Če je to last minute je zgodba podobna le da imaš mest več in večinoma urejaš malo bolj lagodno.
Potem dobiš po mailu samo potrdilo, s tem potrdilom pa na letališču dvigneš vaučerje za letalske karte.
Letališče v Trstu pa je Ronchi dei Legionari, pol ure s Trsta po avtocesti. Majhno in komot.
Ampak mi smo s Caesarjem in Turchese leteli ali z Malpense ali Bologne ali Bergama.

Moji sodelavci hodijo tudi preko italijanskih agencij in so zelo zadovoljni.
No sej je kar logično, da ena velika agencija lahko ponudi več za manj. Se pa povsod najdejo tudi goljufi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close