Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem vaše izkušnje C3

vaše izkušnje C3

Zanimajo me vaše izkupnje glede tega avta.Sama se odločam o nakupu le-tega rabljenega pa me zanimajo vaše izkušnje.Hvala vsem in lep pozdrav.

Kupila sem ga, ko je bil star dve leti, diesel 1,4 hdi, v letu in pol še nisem imela okvare, poraba 4.4l7100 km, skratka pravi šparovček.Js sem zelo zadovoljna z njim, enkrat letno na servis in to je to zaenkrat.

Zivjo!
C3 je zakon!
Ampak res, lih taprav majhen in zraven lih zadost velik. Sevis reden, ostalo laufa tako kot je treba 🙂
Brez skrbi, taprav avto gledaš. Kr kupi. Če bi še enkrat kupovala avto, ne bi premišljevala niti za trenutek. Izbrala bi C3!

Meni pa ni preveč. Pa ne zaradi porabe, ali veličine. Motijo me druge stvari. “Kolona” ali kako se reče okvirju med prednjim steklom in levim desnim steklom je preveč zaobljena in ko greš v levi ovinek ali v križišču zavijaš levo, ne vidiš najbolj pomembnega dela cestišča. Moti me, da ima števec med volanom (zdaj sem bolj navajena na števec v sredini armature), nima zunanjega termometra (zdaj že kompliciram, vem) in mislim, da nima niti možnosti, da si nastaviš, da ti računa trenutno porabo (lahko se pa motim, ker sem imela avto samo na posodo!). Drugače mi je pa kot oblika, pa velikost in “mehkost” volana super.

Imam ga 2 leti in sem zelo zadovoljna. Moj ima zunanji termometer in tudi računa trenutno porabo goriva in še marsikaj drugega. Pa imam standardno opremo. LiNejka ne vem kakšen avto sicer voziš, vendar so sedaj te novejše zaobljene oblike malo v škodo boljši preglednosti. Žal.

“sem za”, sicer vozim Yarisa in ga ne dam za nobeno ceno, je pa res, da sm imela C3 samo na posodo in nisem imela ne časa ne priložnosti spoznati vseh funkcij.

New Report

Close