Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vaša najljubša družabna igra

Vaša najljubša družabna igra

Včasih, ko še nismo izgubljali časa s forumi, smo vsi radi igrali kakšne namizne družabne igre.
Napišite, katere ste imeli najraje …

Zadnje čase je mene totalno navdušila igra s kartami Dixit

Ista karta v vsaki novi igri dobi povsem nov pomen – je pa seveda vse odvisno od vaše domišljije …

Catan.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Človek, ne jezi se 🙂

Uno

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Katero? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Spomin

Šah

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Drinkopoly 🙂

Activity 🙂

Monopoly, 4 v vrsto, karte Črni Peter, domine, potapljanje ladjic, vislice, dama, križci in krožci,….že lep čas nisem odprla škatle 100 družabnih iger, raje visim na netu ://

Monopoli, spomin, mlin, karte. Na morju in pozimi.

Katan, Activity, Strip poker 🙂

koza – klanf ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Tarok. In kar iznenada je prišlo jutro.. 😉

Jaa, tarok tudi pri meni No.1, mam redno družbo, čeprav bi raje še pogosteje.

Catanci so zakon. Imela sem tiste za 2osebi ki se mal drgač igraop kot ta velki Catanci.

Sicer ne vem, kolk spada med družabne igre, ampak prek tel.igeam Toliti in Words with friends s prijateljicami – za urjenje sivih celic 🙂

Najboljša igra je seveda šah, kjer moramo celo misliti! :)))

A ti samo pri šahu misliš? Potem ne moreš bit kaj prida šahist.

A ti samo pri šahu misliš? Potem ne moreš bit kaj prida šahist.[/quote]

Hahaha…dobra :))

:)))
Veš, kako moja dva črna konjička poskakujeta po ženskih, pardon, hotel sem reči po šahovskih poljih. Spet nič ne mislim. 😀

šah je igra spomina in rutine

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

šah je igra spomina in rutine[/quote]

Se strinjam. Meni manjka rutine. Vedno nekaj improviziram.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close