Vaš najslabši dopust doslej??
Duga Uvala. Mislim, da je bil hotel Croatia.
Soba je bila brez ogrevanja in ker smo naleteli na res slabo vreme, nas je zeblo v njej. Najhujse je pa bilo to, da se mi je zelodec obracal, ker je smrdela po cigaretih. Prav sililo me je na bruhanje. Hrana je bila znosna. Ampak plaza pa krneki. Mikroskopska plaza, ne vem, ce je bila 100m siroka. V nekem zalivu, zaprta z vseh strani. Brez tusev na plazi. Sprehod je bil pa mozen samo do neke zapuscene stavbe v blizini. V glavnem nikamor se nismo imeli za dati. Ce bi hoteli imeti kaj od dopusta, bi se morali vsesti v avto in kam zapeljati. Je pa bila to dobra sola za naprej in od takrat dalje ne hodimo vec na Hrvasko. Pa ne, ker bi bila slaba, ampak ker nam pac ne ustreza.
Poročno potovanje, pravzaprav dopust. 3 dni po poroki sva šla na en hrvaški otok. Bilo je tisto leto izjemno vroče, okoli 40 stopinj, čez dan se zunaj niti ni dalo biti.
Potem sem po 3eh dneh zbolela, dobila hudo vročino. Tudi 40. Imela mrzlico, katastrofa. Ravno takrat se je vreme poslabšalo, trajekti en dan niso vozili. Šla sva naslednji dan domov.
Med potjo se nama je pokvaril še avto. Jaz vsa “gotova”, midva praktično brez denarja sva iskala avtomehanika nekje po Južni Dalmaciji. Takrat sva se vozila potem domov čez HR, mimo minskih polj, jaz bolna, ustavljat ni bilo mogoče zaradi polj in kolone. Ni še bilo avtoceste.
Doma sem potem pristala v bolnišnici. Imela sem pljučnico in vnetje ledvic.
Ko se danes tega spominjava, se reživa. Je pa bilo to takoj po vojni!
Naju več nič ne vleče na hr otoke. 🙂
Nekaj podobega sva midva doživela na dopustu na Balatonu, žeob prihodu je bil problm s sobo, pa tam sva imela nekaj problemov, na koncu sem jaz zbolela, temperatura 40, predčasno domov, avto se nama je pokvaril, yugec, …
Pa nimam slabih spominov, nama je bilo fajn. Sicer nikdar več nisva šla na Balaton, a nimam odpora zaradi nevščenosti, bi šla še kdaj.
V bistvu, če takole pogledam nazaj, se nam je na dopustih zgodilo tudi že čuda stvari, pa nimam nobenega dopusta za slabega, vsi so mi bili super. Če bi morala izbrat najslabšega od vseh, bi izbrala enega na južnem dalmatinskem otoku, ker je trajal samo 5 dni, pa je bilo tako fajn, da je bilo teh 5 dni hudičevo premalo.
Forum je zaprt za komentiranje.