Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek vas moti, če partner/otrok PRDI?

vas moti, če partner/otrok PRDI?

mene moti samo, če mi prdi v glavo, ostalo nekak toleriram, dokler ne rata kanonada.

še to – če vaši ‘sončki’ prdijo, vam je to luštkano ali se jih sramujete?

Prdi v glavo? OMG.

ma to dela tko iz razigranosti, ‘žlehntobe’, da mi mal ponagaja 🙂

Zanimivo, kako smo si različni. RES si ne predstavljam, da bi meni partner naredil kaj takega.

Če se tebi to ne zdi nič takega, tudi prav. Pač smo si različni.

Drugače pa ja, tudi mi smo ljudje in se to zgodi, vendar si obziren do drugega, narediš to v drugem prostoru, po možnosti neslišno.

ma to dela tko iz razigranosti, ‘žlehntobe’, da mi mal ponagaja :-)[/quote]

vprašaj ga ,če prdi v službi pred sodelavkami,tam kjer špila frajerja? Če to počne tam potam naj prdi tudi pred tabo.Če nekoga spoštuješ mu nikoli ne narediš kaj takega.

V glavo si ne prdimo, tudi za stos ne, ampak poznam te stose, je to pocel moj bratranec, pa sem ga natolkla vsakic, ko mi je to naredil (pac vecja in mocnejsa).

Prdenje me naceloma ne moti, dokler to niso tisti smrdeci prdci, takrat tezim in luftam! HB, ni pogosto.
Btw, pri nas tudi pes prdi…

Pri velikih soncih niti ni več luštkano in simpatično.
Meni se zasmrajanje tudi ne zdi fora, imamo dovolj prostora, da se to da uredit uvidevno in diskretno, samo kaj, ko je tako težko rit dvignit izpred TV a ne. Tko da ja, me moti. Ne vem pa, zakaj se to vsem tipom brez izjeme zdi huronsko smešno in neka jaka fora. In to kronski dokaz slabe prebave zaradi neustrezne prehrane? Ženske bi si morale izmislit eno kontro, da bi dojeli … Ne vem, mogoče, da pustimo smrkelj viset iz nosa in ga prav nemarno vlečemo nazaj cele dneve, še sploh med kosilom. Al pa, da krvave vložke in tampone pustimo ležat na klubski mizi v dnevni. Kaj pravite?

Niti pod razno, če enkrat prdne dobi kufer.
Gre za popolno nespoštovanje partnerja.

ma daj ne nakladaja, zaradi enega prdca mu boš kar kufre spokala…japajade

take ste najbl smešne, k od vas kar na enkrat zasmrdi, pol pa pizdite nad drugim zakaj pridjo, čeprav ste bile to ve… drugač pa take ponavad če ne prej v spanju znajo fajn prdet, je hudič k ne morš met telesa skoz pod kontrolo 😛

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Pa kaj ti doma skoz po kolenih hodiš, da ti lahko prdijo v glavo?

Me prav nič ne moti, ker s hčerko jeva ogromno zelenjave in sadja, stročnic, se pogosto zgodi, da nas napenja, in kaj potem?

sicer pa, dejte no pretiravat, same neke težke ‘finese’ tle, če pa partner to slučajno naredi bo kao letel, pa ne vem kaj še, a dejte no, vzemite to kot kompliment, da se pač partner tako dobro počuti ob vas, da mu ni neprijetno če ga napenja in pač to naredi pred vami…..

take ste najbl smešne, k od vas kar na enkrat zasmrdi, pol pa pizdite nad drugim zakaj pridjo, čeprav ste bile to ve… drugač pa take ponavad če ne prej v spanju znajo fajn prdet, je hudič k ne morš met telesa skoz pod kontrolo :P[/quote]

:-)))))))))))))))))))))))))))))))

Ko moj oče spusti rafal, reče: “Ti kar daj, sej jest včasih tud!”:-))

Dokler sem jedel nejno hrano je bilo res obupno! Ko sem nehal, se je ločila… Jaz pa nehal prdet…

Ko se jaz sprdnem, vedno pogledam njo in jo vprašam, kje ti je kultura.

Ko se sprdnem na avtobusu ali vlaku, vedno pogledujem moje bližnje in jim dam z mimiko vedeti, da so neolikani.

da.

Pa kaj ti doma skoz po kolenih hodiš, da ti lahko prdijo v glavo?[/quote]

ne, valda da ne. ampak ko sedim na kavču, pride in mi pritisne rit na glavo ter ga spusti… sej pravim, to je v štosu, sam se mi mal gravža!

Mene ne moti.

ma,ni šans…naj gre na WC ali teraso in ga tam spusti…Kompliment je ,če te toliko ceni, da tega ne naredi pred tabo, baba zarukana…a pol pa okol padaš od sreče, če prdne vate,al kaj?

Verjamem, da te ne moti; pri taki razdalji…

🙂

Oče mi je vedno pravil,da so to durh v vojski delali,sej veste moškega pred moškim ni sram prdniti.
Ženske so pa že po naravi bolj sramežljive in ženska načeloma ne bo prdnila pred drugo žensko.

Aaaaaaaaaaaaaaaa??

Deset nas je čepelo v enem čošku s cigareto v rok, ma ko je zarapotalo – kot da bi dva okostnjaka na strehi seksala!

take ste najbl smešne, k od vas kar na enkrat zasmrdi, pol pa pizdite nad drugim zakaj pridjo, čeprav ste bile to ve… drugač pa take ponavad če ne prej v spanju znajo fajn prdet, je hudič k ne morš met telesa skoz pod kontrolo :P[/quote]

:-)))))))))))))))))))))))))))))))

Ko moj oče spusti rafal, reče: “Ti kar daj, sej jest včasih tud!”:-))[/quote]

:)))) ata je faca :)))

Hehehe, “sonček” se nekje takega načina prdenja nauči – najverjetneje kar doma, kjer ima vzgled, kaj meniš 😉

Ne, prdenje me ne moti – tudi doma, vsi na glas prdimo, če je preveč hudo, se umaknemo raje v drug prostor ( kopanica, terasa, da vsebina izzveni in potem pridemo nazaj v skupni prostor). Nikoli ne prdimo in rigamo za mizo, kot to počnejo nekateri. ne toleriram pa glasnega prdenja in riganja na obsikih, na javnem mestu…

Najbolj sovražim pa “tihomirce in žveplence”, ki jih od ugodja spušča “pod nos”naš pes. Ti pa so primeri za gas masko ;)))))))))))))))

Ni toliko smrdečega človeškega prdca, kot je lahko pasji ;))))))))))))))

Luštna tema, jo obujam in dvigujem gor.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close