Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vas je česa strah oziroma imate celo fobijo? :)

Vas je česa strah oziroma imate celo fobijo? :)

predlagam da greš v kakšno restavracijo in si naročiš obilno porcijo žabjih krakov…[/quote]
Pejta skupaj, lahko vama bo teknilo :-)))![/quote]
greš tudi ti? bomo trije 🙂

Pejta skupaj, lahko vama bo teknilo :-)))![/quote]
greš tudi ti? bomo trije :)[/quote]

Jst sem full izbirčna in zaradi mene kar naj bodo v ribniku. Sicer kot mula sem jih lovila, samo pol so končali nazaj v potoku.

Podobno zgodbo sem jaz doživela, ko sem šla v trgovino in pes je bil zvezan za drog. Stopim ven cucek se pa zakadi nor v mene in začne histerično lajat. Sem samo opazovala in čakala, da se je mal umiril, ker je bil blizu mojega kolesa in nisem mogla do njega. Ko se je mal umiril, sem želela vzet kolo, ta pa spet ku ponorjen začne skakat in lajat. Stopim v trgovino in prosim, če lahko pokličejo lastnika, da umiri zmešano žival. Čez kakih 5 minut pride lastnik in mu povem, da tak pes je nevaren in ga ne more puščat tako pred trgovino (še brez nagobčnika), ta pa mi mirno reče, če mam problem, naj ne hodim v trgovino.
Sicer pa v otroških letih me je pes že napadel in raztrgal, ker je zmešan lastnik pripeljal psa na otroško igrišče. Samo, da bi se jih prav bala ne, mi pa ni prijetno v njihovi bližini.

Še ena s hudo muco 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close