varno kopanje v Podpeškem jezeru
Hčerka me že cel teden fehtari, da jo peljem na kopanje na Podpeško jezero. Priznam, da imam malo strahu, saj sem slišala, da je v jezeru lijak, kjer voda odteka in priteka, tudi zelo globoko je. Menda je tam urejeno kopališče, vendar uradega podatka o tem ne najdem na spletu. Kako je s tem, poznate, je že kdo bi tam?
Kopališče je urejeno. Kopati se da. Tudi jaz sem slišala za tisti lijak, mi je malo neprijetno, priznam. Nisem še slišala, da bi se komu kaj zgodilo (zaradi tega lijaka). Če otrok zna plavat, naj se kopa takoj tukaj spodaj pod gostilno. Tudi tukaj je hitro globoko, a se mi zdi, da je še vedno varno. Če ne zna plavat, bodi z njo.
Vasa ugotavljanja so na meji 5 letnega otroka ki ima bujno domislijo in zanj predsavljajo pravljice realnost. Tako da ce ima vas wc odtok ga ima tudi vsak potok, jezero…voda zal kot tekoca substanca odteka…
v kolikor pa obstaja nevarnost za ljudi pa pa vrjemi da ne bi bilo toliko ljudi in pa odprte narave…. ja tabla stoji pred jezerom…tako kot pred vsako trgovino z igrali ” igrala na lastno odgovornost” pa pomoje da ste vse spuscali na une gugalnice…ali pa pozor drsi…
nevem ….glede na to je bolje biti doma..da ne zdrsnes!
Forum je zaprt za komentiranje.