Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Varanje

Varanje

Ne.[/quote]Me ne čudi….. 😀 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ne.[/quote]Me ne čudi….. 😀 :D[/quote]
Vedel sem, da mi boš na tak način odgovoril. Zdaj se pa smej samemu sebi.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Me ne čudi….. 😀 :D[/quote]
Vedel sem, da mi boš na tak način odgovoril. Zdaj se pa smej samemu sebi.[/quote]Pa daj se še ti mal na smeh drži…. benti si zategel….. :/

Sploh pa če si rabil razlago, praviš da varalice pridejo napišejo nekaj in izginejo za vedno iz česar sledi, da tisi, ki ne varajo upajo pisat dlje. Tako sem jaz pogetal tvojo razlago zato sem dodal tistih nekaj besed…..

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ja bog pomagi no, nekdo, ki cel dan preživi za računalnikom logično, da ne vara, tak po vsej verjetnosti še punce nima, kaj šele, da bi bil tok kul, da bi si za zraven še ljubico poiskal. Smešen pa nisi prav nič, jaz sem okoli 20 let star, iz Ljubljane, ne vem kako lahko pričakuješ od mene, da se bom režal na te tvoje kmečke fore…

Je bila tema o ljubljanskih kokoškah in smo ugotovili, da so te “kokoške” čist fajn punce, kar pa o ljubljanskih petelinčkih ne bi mogel trdit. Pa ne sam zaradi dejstva, da je govora o drugem spolu…

Samo, da ne bo kdo mislil, da smo vsi Ljubljančani tako omejeni kot je Sadni. Eni smo čisto normalni. Eni pa mislijo, da so krave vijolične.

Sam to pa res, manjka ti zdrave kmečke logike……
Na afaltu še plevel ne raste….. :/

Ponavadi ravno tisti ljudje, ki se imate za normalne, se na koncu izkažete za najbolj grozne.

Ponavadi ravno tisti ljudje, ki se imate za normalne, se na koncu izkažete za najbolj grozne.[/quote]
Ja, tistim nenormalnim se vedno tako zdi. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Stalni pisci si tu gor gradijo kariero, image in ne bodo napisali nič takega, kar bi image pokvarilo. Večinoma pišejo neke brezvezne iz knjig prepisane teorije, ki nimajo nobene zveze z življenjem.

Še oposebaj mi je pa smešno, ko folk, ki težko dobi za f.ukat, če sploh dobi, analizira varanje, lol.

Meni je smešno, ko folk za ljudi, ki jih osebno ne pozna, VE, kdo koliko dobi za f.ukat in sem jih potem zaradi tega ne jemlje resno. V bistvu je na meji z žalostjo. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Dežurno nakladalo foruma, sem ti stopil na rep? Ti se lahko repenčiš, kako imaš super zvezo, ampak enostavno, kdo ti pa verjame, nekdo, ki ima dobro zvezo, ni tolk na interentu.

glede na moje izkusnje pride do varanjo tocno zaradi tega. doma imas eno ki skrbi za otroke in gospodinji za tabo…na drugem koncu pa eno s katero se brezskrbno predajas uzitkom, brez obveznosti,pa se adrenalin, metuljcki ko se ti zacne po letih rutine nekaj dogajat… ja, in najprej zves samo za otroka…scasoma potem se tak fant najde priznat da ima doma zeno ker misli da si tudi ti ena od tepk ki bo potem opevala neiziveto ljubezen (lol),in zarad enga k***a kleceplazila za teboj.potem te ozmerja za lajdro in ti ga zatres da boljs bit lajdra kot pa ljubica. in da sem rajs lajdra kot pa zena nekoga ki okoli isce take ker doma nima taksne lajdre kakrsna sem sama (po njegovih besedah jaz) in ji mora zato nosit domov bolezni….. tko je end of story takih nakladacev ki iscejo seksulje naokoli. 🙂 najbolj zalostno pa je, da bi radi taki “odprtrga duha moski” kljub temu da sem jaz lajdra to lajdro se kr naprej f* ce ne bi ta lajdra njih skenslala…no,potem pa je lajdra ane, ker ne da 😉 prej ko ga je pa lahko daju v rit pa deep… sem bla pa vse najlepse.potem pa kar od enkrat lajdra. ha ha .en se pa samo smeje. ker obozujem bit taka lajdra ce se temu tko rece. zal mi je samo njega da nima take LAJDRE DOMA 🙂
zmagoslavje v meni, juhej.

Mogoče si stopil na rep, ampak to ni bil moj. 😉 Vem, kdo mi ne verjame. :)) Moja zveza pa res ni dobra, to si nekje narobe prečital. Odlična je. :))

Ja kaj pa misliš, da bo napisal, da sta se pred enim tednom s punco sprla in se ne pogovarjata več ? :D. Vsi stalni pisci na forumu imajo sanjsko službo, sanjsko punco, nešteto hobijev, nikar ne dvomi v njihove sposobnosti, to so pa ja perfektni ljudje !

Da se ne boš nekega dne čudil, ko te bo načevljala, ali prevarala. Sem že spoznal dost tipov, ki so mislili, kako so fajn in se hvalili, da je zveza super, pa se jim je to zgodilo. Ne bi se čudil, če bi ta časa, ko se ti hvališ, tvoja boljša polovica na kakšnem drugem forumu obupana spraševala, kaj naj sori, d abo njen tip manj na internetu in s eveč ukvarjal z njo.

skratka – z varanjem je kot z Yetijem … vsi vedo zanj — doživel/a ga pa še nihče ni ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Bom poskušal obratno odgovorit, kako naj ne bi prišlo do varanja:
Osnovna pogoja sta zvestoba in medsebojna privlačnost, nadalje pa…
Lepo je seksat in je lepo da se najdeta dva podobna s tega vidika.
Odprta in preprosta komunikacija med partnerjema in vedno se najde skupen jezik za vsako situacijo.
Želja obeh po skupnem življenju, brez varanja ter stremenje k temu cilju.
Pripravljenost obeh k nenehnemu vzdrževanju vitalne in nedolgočasne veze..torej presekanje ponavljajoče se rutine z različnimi aktivnostmi iz različnih področij.
Uživanje v skupnem življenju.
Pa še kaj…………

Le tako se ljubezen krepi in raste skozi različna življenjska obdobja.
V nobenem primeru pa ni garancije, je pa v takem, kot je zgoraj opisan absolutno zelo malo možnosti da do varanja pride. Ker se je vsega zgoraj navedenega potreba tudi zavedat, tako da dobitne kombinacije se ne menja:))

Vsi zvesti, vsi imate kao zveste partnerje, varanja pa ogromno, ni to malo čudno?

Da se ne boš nekega dne čudil, ko te bo načevljala, ali prevarala. Sem že spoznal dost tipov, ki so mislili, kako so fajn in se hvalili, da je zveza super, pa se jim je to zgodilo. Ne bi se čudil, če bi ta časa, ko se ti hvališ, tvoja boljša polovica na kakšnem drugem forumu obupana spraševala, kaj naj sori, d abo njen tip manj na internetu in s eveč ukvarjal z njo.[/quote]
Glede na to, kakšni sklepi padajo v tvoji glavi, se tudi temu ne čudim. 🙂 Seveda bi se čudil. Še njo bi presenetilo. Verjetno še nisi imel odnosa, kjer bi oba bila zadovoljna, srečna, da bi lahko vedel o čem govorim. Pač govoriš o tem, kar poznaš.
Vseeno pa se medtem malo zamisli o tem, da delaš sklepe o ljudeh, ki jih dejansko ne poznaš, niti njihovih življenje, partnerjev.
Predstavljaj si, da nekdo, ki te ne pozna, preko foruma o tebi napiše, da imaš dolgočasno življenje, ker se ukvarjaš z življenji drugih? Pa ti dobro veš, da to ni res. Kaj si misliš o takem mnenju brez neke realne podlage?

Čudno je to, da ti vidiš vse zveste in na podlagi teh zmot delaš sklepe. Realnost je pa drugačna, torej so tvoji sklepi zgrešeni.

Čudno je to, da ti vidiš vse zveste in na podlagi teh zmot delaš sklepe. Realnost je pa drugačna, torej so tvoji sklepi zgrešeni.[/quote]
realnost je takšna, da nekje 75% ljudi vara partnerja, v določeneih primerih gre ta procent do 95, iz tega lahko vsakdo potegne samo en sklep in to je da kaj takega kot je 100% zvestoba ne obstaja in to je odgovor na vajine trditve (On in Marko)…… in še odgovor na tvoje natolcevanje On…..doživel sem obe strani medalje…..jajca še vedno imam, ( kar zate ne morem zagotovo trditi, lahko pa trdim, da si 100% že varal, ker so mi kalibri tvojega tipa blizu in poznam njihov modus operandi)…….za Marka pa si upam trditi, da je bil že prevaran….
in še tole lahko povem vsem…varanje ni nek odsev nizke samopodobe ali nespoštovanja ali nizke ali filanja ega ali drugih modrostih , ki so jih izustile modre glave v tej temi…varanje se večinoma pač zgodi, ker je pravi ambient, je prava oseba , je pravi trenutek, ker je fajn, ker nudi užitek..in zakaj sem rescimo jaz prevaral…ker se je pač zgodilo, ker je bil pravi trenutek in pravo mesto in ker je bila želja in užitek….pa nobene slabe vesti…kje sem že prebral tole modrost….Meso pripada meni, duša pa Bogu..
Amen!!

Zato, ker mladi končajo zvezo, ko jim kaj več ne paše. Konec koncev je to v mladih letih enostavno, ker ponavadi ni otrok in skupnega premoženja.

Starejši so pa vajeni življenja ob enem človeku in se težje odločijo, da kar končajo zvezo, ker so si pač zaželeli malo spremembe.

Logično, da nekdo, ki je varal, ne bo tega enačil s slabo samopodobo, posebej, če njegove razmišljanje ostaja na istem nivoju, kot je bilo takrat, ko je varal.
Slaba samopodoba lahko pomeni tudi, da ima človek o sebi predobro mnenje, torej da se previsoko ceni in ni sposoben videti svojih napak. Slaba samopodoba ne pomeni samo to, da se človek pomiluje, smili sam sebi in ima o sebi slabo mnenje. Vsaj v mojem svetu je tako.
Varanja se nikoli NE ZGODI. Zgodi se le tistim, ki nimajo nad sabo nobenega nadzora oziroma tisti, ki ne prevzemajo odgovornosti za svoja dejanja nase. Logično je, da si odgovoren, da si varal, saj si šel v to zavestno. Ne moreš rečt, da se je zgodilo. Zgodi se slabo vreme, potres, udari te strela, ne pa varanje.
Zakaj si potem obljubil, da boš zvest oziroma zakaj se nisi dogovoril z njo za odprt odnos, če misliš, da si odgovoren in imaš dobro samopodobo? Zakaj moraš nekomu, ki ti zaupa in bi te naj cenil, lagati, prikrivati? Zakaj se bojiš resnice?
Varal si zato, ker nisi cenil tega kar imaš doma. Doma, v partnerki imaš svoje ogledalo, torej varaš v prvi vrsti sebe, ker ne ceniš sebe. Ne ceniš sebe, ker imaš še vedno preslabo samopodobo. No, to je pa moj pogled na tole stvar. Mogoče boš kdaj razumel tudi moj pogled.

Logično, da nekdo, ki je varal, ne bo tega enačil s slabo samopodobo, posebej, če njegove razmišljanje ostaja na istem nivoju, kot je bilo takrat, ko je varal.
Slaba samopodoba lahko pomeni tudi, da ima človek o sebi predobro mnenje, torej da se previsoko ceni in ni sposoben videti svojih napak. Slaba samopodoba ne pomeni samo to, da se človek pomiluje, smili sam sebi in ima o sebi slabo mnenje. Vsaj v mojem svetu je tako.
Varanja se nikoli NE ZGODI. Zgodi se le tistim, ki nimajo nad sabo nobenega nadzora oziroma tisti, ki ne prevzemajo odgovornosti za svoja dejanja nase. Logično je, da si odgovoren, da si varal, saj si šel v to zavestno. Ne moreš rečt, da se je zgodilo. Zgodi se slabo vreme, potres, udari te strela, ne pa varanje.
Zakaj si potem obljubil, da boš zvest oziroma zakaj se nisi dogovoril z njo za odprt odnos, če misliš, da si odgovoren in imaš dobro samopodobo? Zakaj moraš nekomu, ki ti zaupa in bi te naj cenil, lagati, prikrivati? Zakaj se bojiš resnice?
Varal si zato, ker nisi cenil tega kar imaš doma. Doma, v partnerki imaš svoje ogledalo, torej varaš v prvi vrsti sebe, ker ne ceniš sebe. Ne ceniš sebe, ker imaš še vedno preslabo samopodobo. No, to je pa moj pogled na tole stvar. Mogoče boš kdaj razumel tudi moj pogled.[/quote]
Dragi Marko, za razliko od nektareih točno vem kdo in kaj sem, že od nekdaj, o sebi imam točno takšno predstavo kot sem v resnici , nisem ne svetnik, niti nisem baraba, sem preprosto Jaz….ja Marko, prprosto se je dogajalo, veš tvoje razmišljanje je razmišljanje moškega Svetnika, ki ga ujamejo z smetano na brkih….ko gre moški Svetnik ven s kolegi vedno upa da bo seksal, upa, in všasih upanje postane meso….ko gredo ženske ven, točno vedo ali bodo tisti večer seksale ali ne…tu so ženske v prednosti in vodijo igro ( seveda ne vedno)…no kot sem ti že povedal, sam nisem noben svetnik…..in če je bila prilika in če mi je bilo do tega, sem to naredil, če pa mi ni blo sem pa tudi zavrnil kako povabilo….ti lahko še zaupam, da ni večje zamere od ženske ,ki jo zavrneš ko je že pripravljena na….in da dokončam, zakaj bi nekomu lagal? zakaj prikrival? od kod ti te ideje? nikoli nisem lagal niti prikrival…zame je to kot stara budistična zgodba…menih je žensko prenesel čez vodo, zakaj bi jo še nosil naprej? kot pravi Dobra vila Maja…pritisnemo gumb za delete …in gremo naprej….
in kaj sem imel doma Marko? kaj imaš ti doma Marko? kot ti to poveš se sliši, kot da imaš doma neko stvar, predmet, ki te potrpežljivo čaka v nekem kotu, da se vrneš….Marko o tem čemer ti pišeš so zgolj in samo utvare, si dober ker se pričakuje od tebe da boš dober, si ljuezniv ker to od tebe nekdo pričakuje….svoboden človek pa ni ne dober ne slab, ni ne pošten ne pokvarjen…je preprosto človek…..in nič človeškeg mu ni tujega…tudi seksanje z drugimi ženskami ne… grešenik se bolj približa Bogu, kot 100 svetnikov…..pa še to…nikoli , ampak res nikoli nisem nobeni obljubil zvestobe…in nikoli nisem zahteval, da jo ženska obljubi meni….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close