Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Varanje

Varanje

Moški mene pa zanima kaj si mislite o ženski, punci, ki jo “porivate”, doma pa jo čakajo otroci in mož. Prav tako vas čaka žena in otroci. Vaša menja prosim. In resnico tudi.

Tisti ternutek, samo uživam in se prepustim dekletu, ženski…

Drgač pa, prvič je malce slabe vesti, ampak pol rečeš le enkrat se živi, kdaj pa bom, če ne zdej.
Skratka nobeden ni nič prikrajšan. In vse imam še bolj rad!!!

Če te pa bolj konkretno zanima, se mi pa oglasi in se zmeniva, pa boš iz lastne izkušnje zvedela :)))

ljubimec,napiši to isto na ženski čvek,če si upaš???Poglodale bi te

Imaš prav. Tisti trenutek je potrebno uživati ne pa misliti na ženo, moža, otroke. To bosta potem vsak zase doma, a ne da?

Če je stvar taka, da oba varata in sta zmenjena, da iz tega ne bo nič drugega, je OK.

Na ženskem čveku bi verjetno pa res bil kaos, ker so ene tako “zavrte”(samo na forumu) ali pa se delajo lepe in poštene le zato, ker nimajo prilike.

Ljubimec javi se mi!

Piši mi na mail tvoj_ljubimec@hotmail.com

Pa tam kakšno rečeva… :)))

Mail te čaka, ljubimec:)

No vidiš, kaj si naredila soseda!!!! Ti packa, ni važno varanje ampak tisti, ki ga podpihuje.

Menim, da ni to nič tasga ampak je sama pozitiva. Žena je srečna, otroc veseli in mož prijetno presenečen, ker žena da v postelji vse od sebe zaradi slabe vesti se ve. Ni kaj, the best.

Seveda, dokler se ne zve. Pravi gentlemen molči, tete pa se takoj zaupajo “prijateljicam” in to je tisto zaradi česar so družinske travme.

Jaz sem brez besed. Če bi mene mož varal bi ga pustila – sigurno. Po tem forumu sledeč se vsi varajo – zakaj pa se potem spoloh poročajo itd????
V čem je finta da se porivaš naokrog? Če pa vse to lahko dobiš doma???

Pa kar je prepovedano je zmeraj cool.Če uloviš še kaj poleg,boš uporabil,če je kvalitetno.Lahko imaš doma ženo ali partnerko,pa kakšen skok čez plot k lepi mladi damici,potem pa domov.Mmm,privlačno,ampak sodobno,a nezvesto.To je ena od splošnih možnosti,kombinacij je veliko.

Verjetno ti sploh ne znaš uživat v sex, če ne veš v čem je keč. Pa tudi doma pri nekaterih vsega ne dobič, čeprav imaš ženo doma. Če leži kot klada doma ni to, to. !!! Veliko je tudi kvaliteten sex.

Jaz si ponavadi mislim kakšna jebačica je! Al dobr meša al slabo? kdaj mi ga bomal fafala in takšne zadeve, ne pa pamže in može in žene. Seks s sosedo je namenjen uživanju in ne družinskim mitingom. Baaaaa.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close