varanje zaradi alkohola…
Mislim, da je alkohol en fajn izgovor, češ, bil sem pijan… ja itak… ko sem jaz pijana (no, že kar nekaj časa je minilo od zadnje turneje, ampak ok) se mi vrti, mogoče mi je rahlo slabo, vsekakor pa mi niti najmanj ne pade na pamet, da bi gledala enga dedca na sebi, kaj šele da bi bila jaz na njem!
Ko so bili moji partnerji ornk pijani jim še vstal ni, tako da, zelo dvomim, da je vsak pijan dedec oh in sploh mahnjen na seks…
Če do varanja že pride, pride v stanju rahle okajenosti, ko imamo še fuuuuuuuuuuuuuul nadzora nad lastnimi mislimi in dejanji. Zato temu, bil sem pijan, drugače ne bi, ne nasedam…
No,saj to vrsto alkoholiziranosti je imela šefica v mislih, ko je govorila o varanju “v pijanemstanju”… res je, da ljudje vse preveč radi iščemo za početje, ki ni v skladu z našim prepričanjem, v “rahlo okajenem stanju”, ko se kao sprostimo in potem imamo tudi priročen in ustrezen izgovor. Če sem okajena, sem kvečjemu tečna in “modrujem kot doktor znanosti”, torej me ni za prenašata, kaj šele, da bi si v tem trenutku nekdo želel z menoj početi kaj več! Karkoli že želim početi in se to ne skalda z mojimi prepričanji, se bom prepričala v to, da bom počela kljub vsemu vse s popolnoma zavestjo, da to pač delam iz določenega razloga, o posledicah bom razmišljala potem, ko bo to potrebno in tudi takrat razlagala in razglabljala o razlogih … finito, basta, alkohol pa zgolj za hitrejši pretok krvi in dobro počutje …
ja zanimivo, nekak vsi isto mislimo in vemo kako je ane…torej glavni razlog naj bi bila fizična, spolna privlačnost in potem se fant vrne k punci domov in srečno živita do konca svojih dni, ona tako sploh ne ve kaj se dogaja, on pa komaj čaka da se vrne k ljubimki, saj je itak nekaj spil in lahko…))
kak smo fajni )
šefica, zelo verjetno se ista zgodba lahko ponovi tudi s strani punce. vsem nam paše, da smo veseli in zadovoljni, ponavadi z ljubimcem ali ljubimko preživljamo kratke a lepe stvari, ni nam potrebno prenašati njegovih ali njenih vsakodnevnih muh, poslušati vsakodnevne probleme v družini, službi,…ni neke monotonosti in to nas vse vleče. trezen ali pijan, važno je ali si pošten in iskren do partnerja in nenazadnje tudi do sebe. tudi male laži pripeljejo do velikih problemov.
… in sploh ni treba iskati razloga oz. opravičila v alkoholu, kajti če si človek tega želi, bo to naredil, ali spije prej dva kozarčka ali pa ne in vest mu niti litra pijače ne bodo oprali, če bi ga slučajno kaj pekla … vest človeka… ampak, kot rečeno, tisti, ki to želi narediti, bo naredil in mislim, da pri tem početju vesti ni zraven !
Če se fant napje išče kakšno punco da jo bi poljubil ali lizal .
Vendar če punca tudi pijana si odpne zgornji del obleke da jo fant lažje slata .
Če gresta oba pijana v strenišče nevesta kaj delata zato puca fantu ospne hlače daga lahko boža za lulčka fant pa punco poriva v luknico .
Vendar če gresta v grmovje se vležeta na travo ter se začneta lizati toliko casa dokler se ne streznita .
Če se v službi napjejo se moški in ženska začneta poljubljati ter stiskati .
Ponavadi je ženska čisto zmešana kadar je pijana .
Če moški prime žensko za roko ji reče da se bi z njo najraje poročil .
Nakoncu ko gresta domov se v avtu začneta seksati ter ližeta .
Vendar ko moški pride domov je žena zelo slabe volje ko vidi kako je mož pijan ter jo uzmerja in jo hoče pijan poljubljati po telesu .
Vendar če žena zavoha od druge osebe ga vpraša kje se ga je napil .
Več večkrat vidim neke moške in ženske ki se držejo za roke ali se objemajo .
No vcasih vidim ko se pred bifetom moški in ženska poljubljata .
Zanima me kaj se mislijo ko mož doma čaka svojo ženo da bo prišla domov vsa pijana ter bo moža začela uzmerjati ter se bo ulegla na pojsteljo .
Ali kaj se misli žena ko čaka da se bo mož prikazal domov pijan kako jo bo poljubljal ter jo hotel tepsti ki je vorenk pijan .
Kaj vse pijača naredi vcasih se mogoče tudi pijani moški z drugo žensko zaliže da jo bi vorenk preslatal vendar če je ženska nasminkana je žena zagotovo jezna kjer se mu pozna šminka ali kakšni drug prfum .
Enkrat ko smo imeli invalidi olimpijado smo na konču malo napili .
Kajti bili smo na veselici tam smo se vorenk napili pa sem videl neko punco ki se je naslanjala na prijatelja mislim da je bila tudi pijana .
Ko smo šli na ples me je zelo lustna punca prijela roko ter sva šla na plešišće in se celo zabavo zabavala .
Vendar ko je bila pavza sva šla sedeti k mizi me je stiskla ter objemala vprašala meje za prvi poljub na lice .
No jast sem jo zelo nezno poljubil na ustnice sicer so me vsi gledali kaj z punco počneva .
Ko smo šli domov sva se z punco stiskala ter poljubljala v slovo si cer še danes nevem kaj se je zmenoj dogajalo da se je tista punca vame zaljubila .
Če prav so minila že skoraj 28 let pa jo še nisem videl da se bi ji upravicev ko sem bi malo pijan .
Forum je zaprt za komentiranje.