Varanje- ne štekam
Težka nakladačica monovska si, zagotovo.. Si že to naredila, pišeš. Daj prosim napiši, ti je šopek rož z vrta nabrala in kavico ti kuha v zahvalo sedaj, se dobi vsak teden ptrikrat s teboj in debatirata duševno hrano, ako je sedaj in premlevata? 😀
Ne , ne varam, nikoli nisem in ne mislim v življenju – imam ničelno toleranco glede partnerskega varanja . Ampak: se pa nikoli ne vtikam v zasebnost in intimo drugih, niti sosedov v takem primeru. Ker me to ne briga, ni moja stvar, se me ne tiče, ni to del moje intime, mojih čustev, mojega življenja, česarkoli. Ja?
[/quote]
To, kar se dogaja zasebno prijatelju (četudi zelo huda stvar, kar nezvestoba za nekatere ljudi je), ni del tvojih čustev, tvojega življenja, ČESARKOLI? Tipično moteno doživljanje odnosov.
To, kar se dogaja zasebno prijatelju (četudi zelo huda stvar, kar nezvestoba za nekatere ljudi je), ni del tvojih čustev, tvojega življenja, ČESARKOLI? Tipično moteno doživljanje odnosov.
[/quote]
Ne…. Ne sosedu, ne prijatelju – ke z nobenim nisem v fizično intimnem seksualnem odnosu. Kar pa prešuštvo in varanje tudi izključno je……. Ja?
Težka nakladačica monovska si, zagotovo.. Si že to naredila, pišeš. Daj prosim napiši, ti je šopek rož z vrta nabrala in kavico ti kuha v zahvalo sedaj, se dobi vsak teden ptrikrat s teboj in debatirata duševno hrano, ako je sedaj in premlevata? 😀
Ne , ne varam, nikoli nisem in ne mislim v življenju – imam ničelno toleranco glede partnerskega varanja . Ampak: se pa nikoli ne vtikam v zasebnost in intimo drugih, niti sosedov v takem primeru. Ker me to ne briga, ni moja stvar, se me ne tiče, ni to del moje intime, mojih čustev, mojega življenja, česarkoli. Ja?
[/quote]
Nič ti ne bom opisovala podrobnosti. Zakaj te zanimajo? Saj se baje ne zanimaš za druge. Najino prijateljstvo je najina stvar, ti takega s svojo zahrbtnostjo gotovo ne boš nikoli imela.
Nič ti ne bom opisovala podrobnosti. Zakaj te zanimajo? Saj se baje ne zanimaš za druge. Najino prijateljstvo je najina stvar, ti takega s svojo zahrbtnostjo gotovo ne boš nikoli imela.
[/quote]
S svojo zahrbtnostjo? A to mi sedaj “serviraš”, ker si me ne moreš “podrediti” tukaj na MONU 😀 ?
Si več kot očitno tipična ženska, ki hoče imeti vedno vse štrike v svojih rokah, pod kontrolo in zadnjo besedo. Tudi v sporočilih na MONu. A ti tvoj pogosto reče: Da, draga, kakor boš ti rekla draga, tako pa bo, draga ( sam da ima mir pred teboj, drrrr….aaga)…. :). Zamisli se !
S svojo zahrbtnostjo? A to mi sedaj “serviraš”, ker si me ne moreš “podrediti” tukaj na MONU 😀 ?
Si več kot očitno tipična ženska, ki hoče imeti vedno vse štrike v svojih rokah, pod kontrolo in zadnjo besedo. Tudi v sporočilih na MONu. A ti tvoj pogosto reče: Da, draga, kakor boš ti rekla draga, tako pa bo, draga ( sam da ima mir pred teboj, drrrr….aaga)…. :). Zamisli se !
[/quote]
Nič od naštetega. Le hinavcev kot si ti ne maram.
Saj si že vse povedala. Skupaj z vsemi nepotrebnimi žaljivkami v prejšnjem postu. Pač tipično moteno doživljanje.
[/quote]
Če ti moje zapisano “moteno” doživljaš, nikakor to ni znak, da je moje napisano tipično moteno doživljanje. Ge a life, pa se ne izživljaj po MONu, no.
Prešuštvo in varanje pa je intima med dvema, kjer tatretji ali četrti nisi ti v tem primeru, ampak dva druga od teh dveh….. zato niti ni tvoja naloga niti pravica, da tema dvema drugima to poveš, ker si slučajno tam bila, ob nepravem trenutku na nepravem mestu in videla prvega in drugega. Ker ti ta pravica ne pripada 🙂
[/quote]
Nihče te ne poskuša “podrejati”, to je le eden od simptomov tvoje motenosti.
Nič od naštetega. Le hinavcev kot si ti ne maram.
[/quote]
A res – a zdej že hinavsvo lepiš?
Še tebi – ker si videla tadva, ki naj bi bila prešušstnika, nimaš nobene pravice govoriti tretjemu ali četrtemu od teh dveh, da si ju videla skupaj, ker si bila ob nepravem trenutku na nepravem mestu. Nimaš si pravice tega dovoliti 🙂
A res – a zdej že hinavsvo lepiš?
Še tebi – ker si videla tadva, ki naj bi bila prešušstnika, nimaš nobene pravice govoriti tretjemu ali četrtemu od teh dveh, da si ju videla skupaj, ker si bila ob nepravem trenutku na nepravem mestu. Nimaš si pravice tega dovoliti 🙂
[/quote]
Saj nisem povedala tretjemu in četrtemu. To počneš ti. Jaz sem povedala osebi, ki jo je tepec vlekel za nos in ji lagal.
Znanka od, 31.08.2020 ob 21:55
Znanec je poročen s simpatično in kar lepo ženo. Imata otroke, skratka luštna družinica. Delulejo mi srečni. Vedno gredo skupaj v trgovino ali izlet. Nisem verjela govoricam, da jo vara, do pred kratkim. Videla sem ga v objemu z neko drugo, malo starejšo žensko. Razočarana sem nad njim, kakšen hinavec. Naj ji povem? Zakaj moški to počnete? Vam je treba tega?
Over.Net predstavlja enega prvih slovenskih portalov, ki svojim uporabnikom že devetnajsto leto ponuja informacije, mnenja in odgovore o zdravju, simptomih bolezni, zdravilih, prehrani, gibanju ter o vsakodnevnih temah, ki jih uporabniki sprožajo na javnomnenjskem forumu.
Portal je postal eden izmed najbolj obiskanih platform na slovenskem prostoru, ki mesečno doseže 1 milijon uporabnikov. Strokovnjaki podajajo strokovne in neodvisne informacije na 200 različnih forumih. Naš cilj je postati največji, neodvisni in nevtralni portal, ki nudi informacije katere temeljijo na preverjenih dejstvih. Portal želi v ospredje postaviti vsebino, ki bo dovolj razumljiva za laičnega poznavalca ter na ta način zagotoviti, da imajo uporabniki, bolniki preverjene informacije s katerimi si ustvarja širšo sliko o svojem zdravstvenem stanju.Over.Net predstavlja enega prvih slovenskih portalov, ki svojim uporabnikom že devetnajsto leto ponuja informacije, mnenja in odgovore o zdravju, simptomih bolezni, zdravilih, prehrani, gibanju ter o vsakodnevnih temah, ki jih uporabniki sprožajo na javnomnenjskem forumu.
Krompir666, 11.09.2021 ob 18:23
Kega prevaru punco, pa mu je odpustila pa se delata da sta happy skupaj…. Pa ni blo ne prvič ne zadnjič. Vse za kredit pa stanovanje pa živali….
Over.Net predstavlja enega prvih slovenskih portalov, ki svojim uporabnikom že devetnajsto leto ponuja informacije, mnenja in odgovore o zdravju, simptomih bolezni, zdravilih, prehrani, gibanju ter o vsakodnevnih temah, ki jih uporabniki sprožajo na javnomnenjskem forumu.
Portal je postal eden izmed najbolj obiskanih platform na slovenskem prostoru, ki mesečno doseže 1 milijon uporabnikov. Strokovnjaki podajajo strokovne in neodvisne informacije na 200 različnih forumih. Naš cilj je postati največji, neodvisni in nevtralni portal, ki nudi informacije katere temeljijo na preverjenih dejstvih. Portal želi v ospredje postaviti vsebino, ki bo dovolj razumljiva za laičnega poznavalca ter na ta način zagotoviti, da imajo uporabniki, bolniki preverjene informacije s katerimi si ustvarja širšo sliko o svojem zdravstvenem stanju.Over.Net predstavlja enega prvih slovenskih portalov, ki svojim uporabnikom že devetnajsto leto ponuja informacije, mnenja in odgovore o zdravju, simptomih bolezni, zdravilih, prehrani, gibanju ter o vsakodnevnih temah, ki jih uporabniki sprožajo na javnomnenjskem forumu.
tinkicatinka, 11.09.2021 ob 19:13
zelo veliko je podobnih zgodb.
Pogosto pa se ženske trudijo bolj skrit avanturo, varanje kot moški.
Točno tako…
Jaz sem bila prevarana, vzporedno 6 mesecev z menoj in še eno novo.
Ko sva izvedeli sva izvedeli obe, obe sva torej imele izbiro. Jaz se sem ga nemudoma zapustila-ona pa je še danes z njim. Torej je vseeno če poveš ali ne za prevaro, vsak ima svoj razlog, da kljub prevari ostane z isto osebo.
Ona je ostala kot je nekdo napisal zgoraj zaradi kreditov, da ji hišo konča in, da staršem dokaže, da je sposobna najt primernega moškega-čeprav samo na videz.
Jaz sem pa finančno neodvisna-brez kreditov in sem odšla.
Tako, da brez slabe vesti povej-oni se sami odločijo kako naprej. Če pa ne poveš pa bo čez čas rekla vedela si-pa nisi povedala.
Jaz bi si želela, da bi mi kdo povedal, ne pa da sem po 4 letih zvedela, da me je varal in to medtem ko sem bila noseča in še dvoletnico zraven pa bi takrat dala roko v ogenj zanj, da to ne bo storil pa je. Vrjetno ne bi vrjela, a bi bila bolj pozorna in bi opazila znake, ki jih vidim sedaj in sigurno ne bi imela še enega otroka z njim in sedaj imam grozn spomin na nosečnost in celo njeno otroštvo. Vse mi je zlagano pa še v meni se je nekaj spremenilo in psihično me je čist potrlo. Vso to bolečino bi si prihranila. Tud sama ne bom nikoli tega razumela pa da ne bo pomote seksa je bilo večkrat na teden, ko se najde kdo ki komentira da ni bilo poskrbljeno s te strani. Vse je zgledalo ok pa ni bilo. Ko sm ga vprašala zakaj mi ni znal povedati.
Forum je zaprt za komentiranje.