Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Varanje, ampak navzven idealna familija

Varanje, ampak navzven idealna familija

Robi,koliko si pa ti star? Deluješ mi starejši za najstnika. Kje si videl, da je pretepanje ženski način terapije?

ps. v ljubezni in vojni je vse dovoljeno. 🙂

Tisto zgoraj seveda nisem mislil resno, kar sem odgovoril na Bibitkin primer…

A po drugi strani…Če praviš, da je v ljubezni vse dovoljeno, potem je tudi pretepanje…:)

Tisto zgoraj seveda nisem mislil resno, kar sem odgovoril na Bibitkin primer…

A po drugi strani…Če praviš, da je v ljubezni vse dovoljeno, potem je tudi pretepanje…:)[/quote]

a tako, zdaj vidim, da ti mojih postov ne jemlješ resno 🙂 dobro, dobro …. pa bi moral veš, če ne drugač kot moderator pa :))))))))))))))))

Zaenkrat res ne…Upam, da ne boš uporabila pri meni ta način ženske terapije in me naučila resnosti..:)

Robi, seveda je dovoljeno. Ti ne pove tega Bibitkin primer? Se ti tolk na daleč vidi da nisi poročen. 🙂

Zaenkrat res ne…Upam, da ne boš uporabila pri meni ta način ženske terapije in me naučila resnosti..:)[/quote]

ne, ne…. jaz nikoli ne tepem…. rajši božam 🙂 sam nekateri pravijo, da to še bolj boli kot dobit nekaj batin :))

Tadej…To je pa res…

Sam moški more bit res neumen, če pusti, da ga ženska pretepa. Razen če se ne igrata kakšne bstm igrice.

🙂

Zaenkrat res ne…Upam, da ne boš uporabila pri meni ta način ženske terapije in me naučila resnosti..:)[/quote]

ne, ne…. jaz nikoli ne tepem…. rajši božam 🙂 sam nekateri pravijo, da to še bolj boli kot dobit nekaj batin :))[/quote]
Si ne znam predstavljati, zakaj bi božanje bolelo…:) Zgleda, da nimam izkušenj s takšnimi ženskami, ki božajo boleče…

Se pa držim načela, da je ta forum bolj za hece, zato te ne jemljem resno…Ta drugi, življenje…življenje..pa bolj za resne debate…
Enega uporabljam za izražanje svoje modrosti, drugega za izražanje svoje norosti…
Včasih si le želim, da bi znal ločiti med enim in drugim..:)

močno dvomim, da še nisi bil v ‘neurenbergu ali v haagu’. 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tudi tam, kjer je vse dovoljeno, ni vse dovoljeno. Ti si apatična.

bojda nisem 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bojda! Daj ti raje poslušaj mene, kot pa tiste ki se ti samo prilizujejo. 🙂

tole je lepo poslušat 😉

http://www.youtube.com/watch?v=jmgXcjYQ-lI

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close