Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Varam in obžalujemo istočasno

Varam in obžalujemo istočasno

Ljubica je poročena?

Bi rekla, da ne, ker poročene 50 letnice se ne vlačijo po gostilnah med tednom zvečer.

Slaba stari…Zasral si in to fejst. Sprejmi posledice in si istočasno poišči strokovno pomoč, da ti pomagajo komande iz tičkota speljat nazaj v možgane. Žal mi je za tvoje bližnje.

To je vse čisto normalno. Res ne vem kaj se ti sekiraš. Boljše da ga še u kakšnu luliku vtikaš kot pa da bi zbolel za pederastiju. Ker uni so pa zares nemoralni s tistimi razvlečenimi šupki. Ko stoka.

Odgovor na objavo uporabnika
Nečista Vest, 09.01.2021 ob 06:40

Sem že v srednjih letih (50 let), poročen že 20 let, štirje otroci stari od 13-17 let, povprečna slovenska družina bi se lahko reklo. Poleg službe in familije pa hodim tudi redno s prijatelji na dvoranski nogomet, po rekreaciji pa je seveda potrebno tudi kaj spiti, zato gremo vsakič na pijačo v bližnji lokal, no tu pa se pojavijo moje težave, namreč tam sem spoznal gospo mojih let in sva se zapletla v intimno razmerje pred nekaj meseci. Že prvič, ko sem prevaral ženo sem vse skupaj zelo obžaloval vendar sem vedno znova in znova vračal k drugi. Vsako prevaro iskreno obžalujem, vendar si ne morem pomagati, da ne bi šel nazaj k ljubici. Ženi se seveda o tem nič ne sanja, ob varanju sem tudi se malo zverziral v laganju, kar spet obžalujem ampak kot pravijo “kar ne ve, ne boli”. Bojim pa se, da to ne bi vse prišlo na dan, saj žene ne bi rad izgubil, ker je pač dobra žena, skrbi za dom in otroke. Razmišljam, da bi prekinil z ljubico.

Nisi ravno pameten, da se zapletaš z gospo tvojih let. Najdi si mlajšo, ki je še ustrezno plodna.

Ko bo tvoja afera prišla na dan, boš moral pač tehtat s katero boš ostal. Ženi povej za ljubico in ji povej, da boš obdržal obe in morda pripeljal še tretjo. Če si res dec kot se šika, boš obdržal vse.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close