Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Varam in obžalujemo istočasno

Varam in obžalujemo istočasno

Sem že v srednjih letih (50 let), poročen že 20 let, štirje otroci stari od 13-17 let, povprečna slovenska družina bi se lahko reklo. Poleg službe in familije pa hodim tudi redno s prijatelji na dvoranski nogomet, po rekreaciji pa je seveda potrebno tudi kaj spiti, zato gremo vsakič na pijačo v bližnji lokal, no tu pa se pojavijo moje težave, namreč tam sem spoznal gospo mojih let in sva se zapletla v intimno razmerje pred nekaj meseci. Že prvič, ko sem prevaral ženo sem vse skupaj zelo obžaloval vendar sem vedno znova in znova vračal k drugi. Vsako prevaro iskreno obžalujem, vendar si ne morem pomagati, da ne bi šel nazaj k ljubici. Ženi se seveda o tem nič ne sanja, ob varanju sem tudi se malo zverziral v laganju, kar spet obžalujem ampak kot pravijo “kar ne ve, ne boli”. Bojim pa se, da to ne bi vse prišlo na dan, saj žene ne bi rad izgubil, ker je pač dobra žena, skrbi za dom in otroke. Razmišljam, da bi prekinil z ljubico.

In kaj tocno bo pisanje po forumu resilo? Bodi dec in povej zeni in prenehaj z afero.

Aja, ne, tolko jajc pa nimas. Pol pa bodi varalica pusi.

Delas proti sebi, manifestiralo se ti bo v bolezni. Zdaj imas se cas kaj spremeniti.

Ja ni tolk dec da bi ji to povedu in se rajš zabava še drugje da se s tam hrani in ima navidezen občutek kok je zaželjen, da ga tudi druga hoče še, da tolk slab pa le ni, za neki pa le je si misli.

Če povem ženi adijo zakon, otroci tudi že razumejo realnost in bi najverjetneje zamerili, tega pa ravno ne bi rad. Žena je odlična, skrbi za dom in otroke, boljšo težko najdeš, sam me ljubica kot pravim neznansko privlači in vedno znova se vrnem k njej, čeprav vedno znova tudi obžalujem kar počnem.

Zato pišem tu, ker me noben ne pozna in saj tu lahko dam ven to, drugim ravno ne upam razlagati, ker bi hitro lahko žena izvedela.

Ce mislis, da deugi ne vedo, se motis. Samo recejo nic ne. Ampak enkrwt bodo.

Pisanje ne bo resilo nic. Zakljuci z razmerjem in pika. Ali pa povej zeni in nadaljuj z afero.

bressrcni butelj!

Pa ta tvoja gospa ljubica ne ve, da imaš družino in ženo. Ne razumem, kako vas lahko privlačijo ženske, ki jim dol visi za druge, če bodo drugi trpeli. Pojej sam, kar si skuhal. Bo ti kar zabavno v prihodnje.

Seveda, da ne ve, nisem tak bukselj, da bi ji šel razlagat, da sem poročen. Tudi sam ne vem točno ampak nekaj ima v sebi, kar me vedno znova zvleče k njej, čeprav del mene noče tega. Cel zakon sem bil zvest do sedaj.

Kakšni cepci ki si perete možgane z lažnim rekom kar ne veš ne boli. Se čuti vsaka laž. Sicer pa lažete sami sebe tak da… hahaha.. :D…

Dvomim, da v času epidemije tole počneš. Kje najdeš odprt lokal, kje igraš fuzbal?

je tako…. Gostilne so praktično zaprte skoraj celo leto, pa se je možakar spomnil te zgodbice pred par meseci in jo napisal šele zdaj… Imam rekreacije 2x na teden in smo prejšnje leto vedno tako delali, da je vsako rekreacijo en prinesel pijačo s sabo za vse.

Daj premisli malo, kaj počneš. Ne ena in ne druga ne vesta za drugo, ti seksaš okoli nezaščiteno najbrž, lahko celo prineseš kaj domov.

Kakšne so tvoje možnosti?
1. Nehaš z vsem in živiš s slabo vestjo do konca življenja. Navsezadnje marsikdo želi narediti kaj prepovedanega, pa tega ne naredi zaradi posledic. Mogoče bi nekdo tudi z veseljem oropal banko, da pride do denarja, pa tega ne stori. Kaj je z varanjem drugače? Mogoče zgolj to, da ni kaznivo dejanje, ampak lahko prinese veliko posledic.
2. Nadaljuješ in pasivno čakaš, kaj se zgodi. Še vedno boš imel totalno slabo vest, ki te bo slej ko prej ugnobila. Ena bo tudi slej ko prej izvedela in potem čakaš posledice.
3. Poveš ljubici in čakaš posledice.
4. Poveš ženi in čakaš posledice.
5. Poveš obema in čakaš posledice.

Ti pač hočeš, da se nekdo namesto tebe odloči, da tebi ni treba sprejeti odločitve. Nehaj se izgovarjati, kako te privlači, ker marsikoga marsikdo ali marsikaj privlači, pa vseeno ne naredi nič. Tebe najbolj muči lastna slaba vest kot to, da se lažeš ženi in ljubici, da si tako blazno nespoštljiv do njiju. V bistvu misliš samo na sebe in na svojo rit – nehal ne bi, žene nnočeš izgubiti, slabe vesti nočeš imeti. Ja ne vem, nekaj bo treba žrtvovati, se ti ne zdi? Prepozno si se spomnil, kaj bi bilo pametno. Ker pametno bi bilo odnehati preden se je vse skupaj začelo. Zdaj pa lepo požri to, kar si si čisto sam skuhal. Nihče drug ni kriv za tvoje odločitve in za posledice teh.

Ne se sekirat.
Dokler ti ne bo začela vagat jajc, ko se boš vračal iz ˝rekreacije˝, se ni za sekirat.

Tu so tudi otroci zato je 1. opcija najboljša za vse strani, žena nikoli ne bo vedela, družina bo ostala skupaj, z ljubico bom pa še videl kako in kaj. Spet bi najraje zaključil po drugi strani mi je pa v njenem objemu prijetno, nočem pa izgubiti žene. Sčasoma bo že minila slaba vest in tudi privlačnost do ljubice.

Klin se s klinom zbija. Če želiš ti lahko jaz pomagam, sem pripravljena na pogovor, vse mi lahko zaupas, sem samska, stara malo nad 30, nobenemu ne bom nič povedala. Kaj veš morda pa se zaljubiš v mene in boš obe hitro pozabil in se boš svoji slabi vesti samo še smejal.

Če prav razumem, bi rad obdržal obe + mirno vest. Edina varianta, ki jo vidim je, da ženi predlagaš odprto razmerje.

Pravilno razmisljas. Zadnji stavek.

Prej bi moral razmisljati ,zdaj je veliko prepozno za obzalovanje in zalost
Boljse da ji vi poveste kot da izve od drugih ki bo se hujse .. pac bo mogoce sel zakon pa pa ..in otroci bodo jezni ko hudic na vas ..
To je samo posledica VASIH napak ..
zal vam povem da so to samo posledice vas .. in NE ZENE .. ce bi vam kaj manjkalo doma se vesno treba pogovoriti ,zmeniti .. tako temelji zakon in ne pri prikrivanju,varanju ter obzalovanju…

Poslušaj me zdaj ti. Takoj prenehaj z ljubico in se sooči z ženo. Resnica osvobaja. Taka veza ne gre nikamor. Definitivno nikamor. Kar ne veš ne boli ja… ampak ženske nismo neumne. Prej kot slej se vse zve.

Poslušaj me zdaj ti. Takoj prenehaj z ljubico in se sooči z ženo. Resnica osvobaja. Taka veza ne gre nikamor. Definitivno nikamor. Kar ne veš ne boli ja… ampak ženske nismo neumne. Prej kot slej se vse zve.

Kako te ne boli, ce te muci? Daj no, clovek zresni se. Tvoj zakon je, kaj? Mrtev? Zena je super za dom in otrocad pedenat? Ker to je edino, kar omenjas, ko pravis, da ne bi sel z njo narazen. Kaj pa, ce nehas jahat ljubico in zacnes jahat zeno? Resi zakon, ce ti res toliko pomeni. Ali pa pac nosi posledice, ker ujela te bo, prej ali slej. Obzalujes, nedolznega se ne bos uspel nenehno it ali pa ji bo kdo namignil. Zvest do zdaj je najbolj brezvezen stavek. Nezvest. Ocitno ti to pase. Zadovolji neke tvoje potrebe. Ker tebe ne vlece tvoja ljubica nazaj. Tebe vlece nekaj v tebi. Ce zelis to prekinit, moras pri sebi razcistit v cem je vic. Drugi niso nikoli vir nicesar, sami smo. Pa srecno!

V korona lockdownu hodijo oni na šport v dvorano in potem še v lokal na pijačo, ljudje pa nasedete kot kiti na tole provokacijo.

Ti kar nadaljuj brez skrbi, tud tvoja si bo našla jebačeka

Ja samo ga je pa fleten namakat v tujo češpljo.
Drugače čofota pa tudi bolj mogočno ti pride.

Odgovor na objavo uporabnika
Nečista Vest, 09.01.2021 ob 07:30

Če povem ženi adijo zakon, otroci tudi že razumejo realnost in bi najverjetneje zamerili, tega pa ravno ne bi rad. Žena je odlična, skrbi za dom in otroke, boljšo težko najdeš, sam me ljubica kot pravim neznansko privlači in vedno znova se vrnem k njej, čeprav vedno znova tudi obžalujem kar počnem.

Zato pišem tu, ker me noben ne pozna in saj tu lahko dam ven to, drugim ravno ne upam razlagati, ker bi hitro lahko žena izvedela.

Nevem zakaj ravno tukaj razlagaš prevaro.

Razumem te  tudi sam sem 50+ ženo in 3 otroke odrasle. In kar nekaj let nazaj sem se zapleto z osebo ki je dosti mlajša. Tega ne zazlagava nikjer ne ve njen mož in ne ve moja žena. Midva pa ko imava čas se dobiva da mi vse kar mi žena ni dala nikoli.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close