Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu vam jo z veseljem poliže?

vam jo z veseljem poliže?

Sicer zgodba iz naftalina, a navkljub vsemu sodobna.. kunilingus se vleče od pravega do danes.. čeprav je res, da se zares vleče bolj pri felaciji.

Me pa spominja tole na en vic: Zakaj imajo ženske noge?
Ker bi bilo drugače celo stanovanje slinasto (kot polži bi lezle vsepovsod).

In v tem konteksu, če bi se takšne breznoge ženske sprehajale po avtomehaničnem odpadu, čisto razumem, da partnerju (ženski ali moškemu) ne bi bilo do tega, da bi jo z veseljem lizal.

De omnibus disputandum..

ga lahko pridem zamenjat pa ti bom jas muco tako polizo četi to res tako paše se da zmenit marsi kaj

petra jas bi pa ti jo zveseljem polizo muco ker vem kako to paše ženskam tako kot moskim seda kaj dogovoriti in je to to

jaz sem istega misljenja

ja česi za kaj več ke si rečeva kako bol besedo na zasebnem pa si pustiva neki konktakt pa se t1am dalje piseva lp me veseli

Js ti jo z veseljem poližem pa ne samo enrat

to sploh ni moski ki ne lize….si ne predstavljam sexa brez da jo lizem vsaj 10 min,seveda obe luknjici 😉

Katero pa ne ližeš ?

Mucka je najlepša, dišeča in okusna stvar na svetu. Sex brez lizanja za mene ni. Zelo uživam lizati vročo češpljo posebno če je zelo mokra in ko ji pride z mojim jezikom globoko v luknji to je čudovit občutek!

jast jo zello rad lizem, se lahk zmeniva, ti jo pridem polizat.

prit k menpa ti oboje poližem v kopalnici

jast jo zelo rad lizem, se lahk zmeniva, ti jo pridem polizat. in še kaj druga tud

Če njemu ne bi bilo de jo meni, mu ga jaz tudi nebi. Zakaj bi pa ti njemu ga halo…
[/quote]
Prav imaš! Jaz bi umrl brez lizanja 🙂 ali mucka mora dišat kot mucka to se pravi takoj po kopanju ni dobra. To je isto kot če spečes zrezek potem pa ga umijes pod pipo, ne diši in nima okusa.

bi rada z mano

jaz ti jo lahklo poližem

Zato pa je toliko skokov čez plot,ker moški ženskam ne ližejo in seveda obratno.Pol si pa ženske iščejo ljubimce.

Pravilno zapisano torej: “MOŽJE ne ližejo.. drugi moški pa vedo, kaj je kunilingus.”

De omnibus disputandum..

Jaz to enostavno obozujem sploh ko vidim kako ji pase…mmm tud teb bi;)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close