vam jo z veseljem poliže?
a ste tle vsi ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
pozdravček vsem hmm nevem kako naj se izrazim ljudem z glupimi odgovori………..rada seksam popolnoma te podpiram ker tudi jaz enako doživljam res pa mi ni da bi ga zaradi tega kar pustila ker se imava zelo rada imava 3 otroke in se nasploh razumeva le v pojstli pa ni tko kot bi moglo bit……..sam vse povsod pa res ne more bit idealno res pa je da mi dober sex še zdaj veliko pomeni in da mi ne liže zelo pogrešam
nice, rad bi te opazoval, ko se briješ, potem pa bi ti jo obdelal…piši na celjan.tomaz@gmail.com, urejen, čistoča na 1 mestu…
se že veselim tvojega maila
čaw
Pri nas jo pa rad z veseljem poližem in ližem in poljubljam da ji prihaja in prihaja da cvili in me vleče za lase in grabi za glavo od užitka in potem imava res odličen sex ko je tako razdražena, če bi se rada pogovorila kaj naresti ti povem, javi se in ti lahko zasebno povem.[/quote]
moj mail:pseno65@gmail.com
Na kratko, če ti je moški noče lizat…WTF?!Skensli modela!
Ti naj bi mu ga vlekla, on pa ne bi, halo?!
Verjetno nima nekih travm okrog tega, tako da je egoist…
Cancel!Delete! ;)))
Srečno![/quote]
ne bi se sicer popolnoma enako izrazil, ampak….absolutno se strinjam!
Resna veza naj bi temeljila na medsebojnem dajanju in prejemanju. Enakovredno!
Vse ostalo so različne vrste (in podvrste) egoizma.
Forum je zaprt za komentiranje.