Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu vam jo z veseljem poliže?

vam jo z veseljem poliže?

a ste tle vsi ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Ne počenjajte takšnih neumnosti!

pozdravček vsem hmm nevem kako naj se izrazim ljudem z glupimi odgovori………..rada seksam popolnoma te podpiram ker tudi jaz enako doživljam res pa mi ni da bi ga zaradi tega kar pustila ker se imava zelo rada imava 3 otroke in se nasploh razumeva le v pojstli pa ni tko kot bi moglo bit……..sam vse povsod pa res ne more bit idealno res pa je da mi dober sex še zdaj veliko pomeni in da mi ne liže zelo pogrešam

nice, rad bi te opazoval, ko se briješ, potem pa bi ti jo obdelal…piši na celjan.tomaz@gmail.com, urejen, čistoča na 1 mestu…
se že veselim tvojega maila
čaw

Pri nas jo pa rad z veseljem poližem in ližem in poljubljam da ji prihaja in prihaja da cvili in me vleče za lase in grabi za glavo od užitka in potem imava res odličen sex ko je tako razdražena, če bi se rada pogovorila kaj naresti ti povem, javi se in ti lahko zasebno povem.

Pri nas jo pa rad z veseljem poližem in ližem in poljubljam da ji prihaja in prihaja da cvili in me vleče za lase in grabi za glavo od užitka in potem imava res odličen sex ko je tako razdražena, če bi se rada pogovorila kaj naresti ti povem, javi se in ti lahko zasebno povem.[/quote]

moj mail:pseno65@gmail.com

Kakšen fukfehtar..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Mojemu pa bulafon zmeraj smrdi po stari ribi.Pa si ga redno umiva ampak bulafon ima vonj.No še sreča da je veeelik.

jaz ti jo poližem kadar boš hotela sam javi se diskretno

Moj bi mi jo. Pa men ni

bolj je mastna, bolj je slastna

z najvecjim uzitkom jo lizem in noro uzivam v tem ko ji prihaja.

jaz si ne predstavljam sexa da nebi lizal pohotne vroče pičkice. noro i je dobr ko ji z jezikom obdelujem luknjico in ščegija z prsti pa dražim g točko ga ni boljšega užitka

moj je pa ne liže lih rad, pa sva se že pogovorila glede tega pa je sam oblubu d jo bo zdj vedno lizu pa nič od tega …

Ne ve kaj zamuja 🙂

Js ližem noro,daj mail

Na kratko, če ti je moški noče lizat…WTF?!Skensli modela!
Ti naj bi mu ga vlekla, on pa ne bi, halo?!
Verjetno nima nekih travm okrog tega, tako da je egoist…
Cancel!Delete! ;)))

Srečno![/quote]

ne bi se sicer popolnoma enako izrazil, ampak….absolutno se strinjam!
Resna veza naj bi temeljila na medsebojnem dajanju in prejemanju. Enakovredno!

Vse ostalo so različne vrste (in podvrste) egoizma.

Jst na tvojem mestu,ga njemu niti taknila nebi,kaj šele dala v usta IN TUDI POVEDALA V OBRAZ ZAKAJ NE!!!!!! Pa naj se zjasni-zakaj on noče!!!!

Ta pravi moški razmišljajo takole! ;)))[/quote]

oooo petra123, ala ti vera, to pa ne bi vsaka priznala :))) si pa res prava faca:)[/quote]

Pa ni ga lepsega dela.A bos rekla da tebi pa ne pase.

Ja tvoj je lol,ce ne lize rad!!!!+

Pozdravljena…če želiš te lahko redno ližem, to je ja nekaj najboljšega…in okus mokre muce – njami…piši celjan.tomaz na gmailu 😉

Ce ti on noce lizat jaz bi jo z veseljem

Če njemu ne bi bilo de jo meni, mu ga jaz tudi nebi. Zakaj bi pa ti njemu ga halo…

Mhm brez tega pa ne gre,to si pa sploh ne predstavljam da nebi bližal mucek preden ga dam not

Mhm brez tega pa ne gre,to si pa sploh ne predstavljam da nebi bližal mucek preden ga dam not

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close