Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu vam je všeč, če vam liže …?

vam je všeč, če vam liže …?

Joj ženska, preberi, kaj si napisala!!! No comment…groza!

Ja pa kaj vam je???

Mož mi to(žal) ne dela…bivši pa je bil joj!!!!!!
To je super zadevca in kar sprosti se in uživaj!

ja kaj pa sploh še počneš pol s takim idiotom? Zavrtim in 100 let za luno?

Jaz tudi. Pol pa še mal nalahno prdnem in oba uživava 100 na uro.[/quote]

:))))

pa ti…mu to vrneš?

leta letijo - iščem stevardeso

Mater, komaj sem skapirala, se mi je že malce čudno zdelo, ker starševski čvek zdaj poredkeje odpiram … ha, ha, ti si temo odprla na SČ in potem še tu sem, na seks v mestu prenesla taisto temo. Ker tu je seks v mestu, ne SČ… no, hvala bogu, to sem zdaj račistila, sem mislila, da ni nekaj v redu z mano, zdaj pa k temi.

Ne moti me nič, kar ljudje počnejo s seboj in s svojimi partnerji, dokler ne gre za zlorabo, za izažanje nadmoči, za izsiljevanje … ne moti me govor o analnem seksu, ne moti me govor o lizanju “čokoladnega očesa” (joj, Acjom, za izum tega izraza si zaslužil Nobelovo …:-), dokler ljudje s tem ne “posiljujejo” in tega ne “vsiljujejo” drugim.

Tako da, packa mala, ti kar mirno uživaj v tem, dokler ti bo partner to želel početi in dokler boš ti za to. Nisem sicer prepričana, kako bi se ti odzvala njegovi želji po tem dejanju ??

Hja, jaz pa se “analnega lizanca” ne grem, ker najdem v vseh mogočih drugih variantah več kot super nadomestilo za ta del akta, pri čemer sem prepričana, da že do orgazmčka ne bi prišla, pol je pa itak tole “sizifovo delo” ane ? Ne, jaz ne, zadaj ne, drugače pa … vse in kakorkoli, kjerkoli, v vse 101 pozah, dokler mi bo gibčnost to še dovoljevala…. :-)))))

==================================================== Tudi glavni dobitki so največkrat samo ... zadetki! (R.K.) ====================================================

Marija, narobe si skapirala. “Žgečkljive” teme s SČ na ta forum selijo administratorji. Malček za popestritev med razotovimi temami.

Thanks, objeta, sem kasneje prišla do tega ja, tisto “premaknjeno” mi je dalo misliti, ha, ha, ha! Ja, je popestritev, čisto prava popestritev, ane?

==================================================== Tudi glavni dobitki so največkrat samo ... zadetki! (R.K.) ====================================================

Kaj človeka pripelje do tega, da začne razmišljati o analni higieni neke neznanke:)?
Eni imajo res velike skrbi;)

Sicer pa, zdrav človek ima ta, zadnji del okoli analne odprtine dokaj čist in nobenih posebnih bakterij, kakršne so v ustih in na rokah;) -včasih še najbolj čist predel;)

Je pa bila nekoč objavljena zanimiva raziskava- da je na zobni ščetki več bakterij kot na človeškem telesu, ker imajo tam idealne pogoje za razmnoževanje…

LEJ LEJ,KONČNO SE NEKI DOGAJA, JA LIZANJE LUKNJICE JE PRAV ZABAVNO, VSAJ MENI KO MI JO ON OBDELA Z PRSTKI, JEZIČKOM IN FINIŠ Z KORENJAKOM, JAZ PA MU TUDI VRNM USLUGO-MU FUL PAŠE, PA ZA ZAFUSTRIRANKE, TO NI ČIST NČ NAGRAVŽNGA, ČE JE OD TVOJGA DRAGEGA, PA VALDA SE ČLOVEČEK TUŠIRA, MOJ SI JO NAMREČ UMIJE VSAKIČ KO GRE NA wC, SAM TOK ZA INFORMACIJO, DA JE DANKICA BOLJ ČISTA OD UST KJER SE ČEZ CEL DAN NABIRAJO BAKTERIJE, DREKC PA SE ITAK ZADRŽUJE GLOBJE V ČREVESJU IN NE NA KONCU. tAKO DA GOOOOO GIRL

Točno oralno lizanje rite je best.

A nede, Ondi? ;)))))))

Jaz tudi. Pol pa še mal nalahno prdnem in oba uživava 100 na uro.[/quote]

:))))[/quote]

Vedve sta pa res posrečeni… ;)))))))))))))))

Ja, če je le čas dovolj dolg o katerem pa žal odloča kraljica Vagina.

Sva par mz isceva njo za popestritev oba rada lizeva tut ritke isceva njo upajmo@gmail.com

Packa

Probaj

Probaj enkrat…

Jaz sem moji vedno to počel….če je katera,ki si to želi pusti email?

To, da se sva popolnoma prepustita eden drugemu, to je nekaj najlepsega! Intimnost v svoji popolnosti je tisto kar steje najvec..pozabite na zadetek na loteriji – nic drugega vas ne bo osrecilo bolj kot vrhunska intimnost!

Ciao quattro…jaz sem vedno moji bivši in je ful uživala….če želiš probat javi?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close