vam je všeč, če vam liže …?
Napisala sem, da mi je partner polizal ritno luknjico, ne pa da mi je rinil jezik do želodca. Mogoče je pretežko zate, da bi razumela razliko.
Torej vsi tukaj nikoli ne prakticirate oralnega seksa? Ker partnerjev penis je lahko tudi leglo bakterij, da o vaših češpljicah niti ne govorim (razna vnetja, glivice, obilni izcedki).
Naslov teme je kot nalašč za vse zavrteže in nepotešene. Morem rečt, da je tako še kar na nivoju debata.
Jaz že kapiram, si nazorno opisala:))))
Vendar, kako nekateri ne kapirate, da nista samo dve varianti – da če ne sexaš analno, da potem pa izvajaš le misijonarca. joj, joj, joj Široooook razpon je med tema dvema pojmoma.
in prosim, da analneži nehate obsojat neanalnežev za zavrteže
Še hujše so mi pa variante: če ne dobi doma, bo šel k drugi. Pa kje zavraga najdete take egoiste???
Ma to težko verjameš, kakšni odgovori…saj ne ve človek, ali bi se smejal ali zgražal….Starševski čvek in je sex tema prepovedana? A starši pa ne sexamo več?
Pa še odgovor na primarno vprašanje….se strinjam z elaine in Rozi…..svoje fantazije uresničujem doma, s svojim možem in ni mi neugodno ali nerodno povedati mu, kaj mi je všeč in kaj ne…in rada se dotikam vsakega mm njegovega telesa, ker mi je sexy, ritka pa sploh..In kaj zdaj? Moram k psihologu?
KJE so taki egoisti? no, mal preberite kake sorodne forume tukaj, iamte miljon primerkov, ki tarnajo. No, malo smo zašli, a ne… V glavnem,ok, če ritka ne…a sprožim vprašanje kaj ženske naredite s spermo? je to todi nehigienično, umazano, fuj, bljak, svinjsko in ne vem kaj še vse ( pač pobiram vaše izraze) ???
Jaz nikogar ne obsojam in točno vem, da nista le dve varianti. Mene čisto nič ne moti, če nekdo ne prakticira analnega seksa, ali ne oralca, ali sploh seksa ne. Ampak zakaj morajo zasmetiti mojo temo, ker se jim bolj “svobodni” seks gabi? Jah, če kdo začne žaliti mene, ne morem biti tiho v nedogled.
In tisti, ki tako žali druge, samo zaradi tega ker prakticirajo malo drugačen seks, je zadrtež. To je dejstvo.
meni se zdi, da tiste zgoraj ki tako obsojajo drugačnost, sexajo le zato ugajajo možu in da so spočele par otrok. sperma pa je bila dobra le, dokler so hotele otroke. potem se jim pa začne upirat in je nagnusno.
še odogovr: sexava analno, on meni liže rito, jaz njemu ne, ker pravi da ne čuti nič posebnega, mu pa včasih vtaknem prstek noter. ziher se bo našla spet kakšna omejenka, ki bo rekla da imam pedra doma, ha ha ha.
midva mava tut že otroka pa ne enga, pa po 15 letih še ful rada sexava , no še bolj kot prej v začetku in ja oba se liževa po celem telesu on ma obritga tička in jajčka, ful paše tazga v ustah met, pa jajčka posesat, on meni pa itak bi zmeri lizov in počkico in ritkico..še najboljš je pa tko, da maš prižgano majhno svečko in vse vidiš v polsvetlobi..se kar treseš od užitka..mmm komi čakam, da bo ura 22…………
haha, tale Metody ima zgleda IQ pod 70 (70 je meja za duševno bolezen-idiotizem), saj nonstop goni eno in isto…
ajde, metody, spel se nazaj u cekvico, pa zmoli ene dve…
sicer pa res ne razumem, kako si ene umivate rit? o kakih fekalijah itd. je tukaj sploh govora?? A imate po temeljitem tuširanju še vedno posrano rit ali kaj?? A se sploh katera, ki tukaj oblajava analni seks, zna temeljito stuširat??? :))))
Em, veste, če se stuširaš res temeljito, kot bi se tudi morale, pa seks gor ali dol, bi imele riti bolj čiste, kot usta! To je preprosta biologija! (ne vem, ali sploh veste, koliko bakterij je v ustni votlini? hahaha, za crknit…)
Forum je zaprt za komentiranje.