Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vam je ta ženska lepa?

Vam je ta ženska lepa?

Poet, tvoja lepotička se ločuje. Evo šanse zate. Hitro eno pesem v angleškem jeziku napiši. :))[/quote]

Eeeh, ne hvala, imam že svojo Catherine, ki jo ne zamenjam za nobeno…

Poet, tvoja lepotička se ločuje. Evo šanse zate. Hitro eno pesem v angleškem jeziku napiši. :))[/quote]

Eeeh, ne hvala, imam že svojo Catherine, ki jo ne zamenjam za nobeno…[/quote]

Kakorkoli že, ne vem, kje je tega Michaela našla. Ženska ima čuden okus. :)))

Pri vsakem ocenjevanju ljudi je kljucna besedica AMPAK.
Npr. On je super, lepotec, bogat, AMPAK … (len, kurbir, pijanec …).
Ona je cudovita, popolna, sexy, AMPAK…

Najboljša kombinacija je – vsega po malem. :))

Bogat kurbir :)?

Najboljša kombinacija je – vsega po malem. :))[/quote]
A to pomeni za vikend pijanec, med tednom pa kurbir ? 🙂

Ma ne, pejt se solit. :))) Kurbir in pijanec sta tako negativni lastnosti, da to sploh ni predmet razprave. 🙂 A sem na zaslišanju? ;))

Poanta je da bila pri vsaki osebi prej ali slej reces AMPAK 🙂
Pa te ne bom zasliseval 🙂

Popolnih ni, torej je vedno ampak…:).

Ker pa je v zenski-ups pomota cloveski naravi, da deluje vsecno, se nekatere stvari pojavijo na plano sele cez cas 🙂

Veš, to je pa odvisno od tega, kaj ti je bolj pomembno. Recimo, ali ti je bolj pomembna diplomacija ali iskrenost? Če ti je bolj pomembno to prvo, se ti lahko zgodi, da boš čez čas neprijetno presenečen. Če pa to drugo, pa se lahko zgodi, da boš slišal tisto, kar ti ne bo všeč. Strinjam se z Goldfish, da popolnih oseb ni. Samo to ne pomeni, da moraš pristati na vse. Pijanstvo ni problematično samo kot družbeni pojav, ampak ima vpliv tudi na družinski proračun.

No, no, no 🙂 Bodi malce ISKRENA. To je tako kot bi ti srecala vsecnega tipa in mu zdiktirala ,vse svoje majhne pomanjkljivosti 🙂

Nekaterih svojih pomanjkljivosti se zavedam, drugih morda niti ne. :))

In potem je m111 mrknil, ker je mislil, da ne priznam svojih pomanjkljivosti. :))

Eh zenske tesko karkoli priznate 🙂
Koliko casa bi trajal namisljeni zmenek pri 100% iskrenem pogovoru :)???
Hipoteticen pogovor. Hej Antilopa prosim povej mi vse o sebi. Vse lepe in manj lepe lastnosti in razvade?
M111 poslusa pozira slino, menca si misli svoje in premisljuje kaj naj naredi -pobegne takoj ali se malce pocaka:)
In potem usodno protivprasanje. No decko sedaj se izprsi se ti. Izpljuni resnico 🙂
Samo se glasen krik obeh romatikov in oba junaka vsak v svojo smer 🙂
Prava pot-realna situacija? Ves jaz sem supermen. Kaksno naklucje, tudi jaz sem super zenska 🙂 Mine nekaj mesecev, mogoce let in pojavljajo se prvi znaki … nepopolnosti 🙂 Mine tistih nesrecnih 4-7 let in takrat spoznas cloveka v nulo, in sele takrat pade odlocitev ali si zelis biti s tem popolnim tipom oz., superzensko 🙂

Na prvem zmenku ti ni treba vsega povedati, saj nisi bučko. :)) M111, preveč se obremenjuješ s tem, kaj lahko poveš na zmenku in česa ne, zato nisi sproščen. Zakaj misliš, da bo takoj pobegnila? Pa tudi, če pobegne – naj gre, očitno ni bila prava. Prava oseba vedno ostane, ali pa se vsaj vrne (če je morda iz zmedenosti pobegnila).

Zenski vs moski mozgani 🙂 Kameradi razumejo kaj sem zelel povedati.

Če je namišljen, lahko traja, kakor dolgo se ti ljubi domišljat. :))

Sicer pa iskrenost še ne pomeni, da ne smeš česa zamolčati. Iskrenost pomeni le govoriti po resnici, tako kot stvari vidiš. Vsak tudi ne vidi svojih slabosti in že zaradi tega ne govori o njih ali pa jih ne jemlje kot slabost. Drugi nas vidijo drugače, kot mi vidimo sami sebe, zato bi morali drugim dovoliti, da sami presodijo o nas. Sicer pa tudi sami nismo vedno povsem naivni, da bi kar slepo verjeli drugim, kar imajo za povedat o sebi in želimo marsikaj prej preveriti, to pomeni, da damo človeku čas, če je naredil nek dober vtis. Včasih sodimo prehitro, včasih pa tudi preveč verjamemo in se potem tepemo po glavi.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sicer pa iskrenost še ne pomeni, da ne smeš česa zamolčati. Iskrenost pomeni le govoriti po resnici, tako kot stvari vidiš. Vsak tudi ne vidi svojih slabosti in že zaradi tega ne govori o njih ali pa jih ne jemlje kot slabost. Drugi nas vidijo drugače, kot mi vidimo sami sebe, zato bi morali drugim dovoliti, da sami presodijo o nas. Sicer pa tudi sami nismo vedno povsem naivni, da bi kar slepo verjeli drugim, kar imajo za povedat o sebi in želimo marsikaj prej preveriti, to pomeni, da damo človeku čas, če je naredil nek dober vtis. Včasih sodimo prehitro, včasih pa tudi preveč verjamemo in se potem tepemo po glavi.[/quote]
Namen zmenka je, da prikažeš le svoje dobre lastnosti. To pa že meji na potvarjanje resnice, saj v resnici nisi takšen, kot se želiš prikazati. Zato težimo k temu, da nas drugi presodi za veliko boljšega, kot pa v resnici smo. 🙂

Sicer pa iskrenost še ne pomeni, da ne smeš česa zamolčati. Iskrenost pomeni le govoriti po resnici, tako kot stvari vidiš. Vsak tudi ne vidi svojih slabosti in že zaradi tega ne govori o njih ali pa jih ne jemlje kot slabost. Drugi nas vidijo drugače, kot mi vidimo sami sebe, zato bi morali drugim dovoliti, da sami presodijo o nas. Sicer pa tudi sami nismo vedno povsem naivni, da bi kar slepo verjeli drugim, kar imajo za povedat o sebi in želimo marsikaj prej preveriti, to pomeni, da damo človeku čas, če je naredil nek dober vtis. Včasih sodimo prehitro, včasih pa tudi preveč verjamemo in se potem tepemo po glavi.[/quote]
Namen zmenka je, da prikažeš le svoje dobre lastnosti. To pa že meji na potvarjanje resnice, saj v resnici nisi takšen, kot se želiš prikazati. Zato težimo k temu, da nas drugi presodi za veliko boljšega, kot pa v resnici smo. :)[/quote]
Ja no, kakor kdo. Eni pretiravajo v eno, drugi pa v drugo smer. Imaš tudi take, ki so preveč samokritični. Odvisno, kako nekdo vidi sebe.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close