Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vam je pomembno, da so čevlji iz pravega usnja?

Vam je pomembno, da so čevlji iz pravega usnja?

Kupujete čevlje, ki so iz pravega ali umetnega usnja? Ali vam je vseeno, samo da so vam všeč?

kupujem take, da so kvalitetni, to je pa za enkrat samo pravo usnje, pri tistih “ta finih”…

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Ja, pravo usnje. Izjemo sem naredila, ko so mi bili sandali izredno vsec, pa na zalost niso dolgo zdrzali. Itak pa je usnje veliko boljse za nogo kot umetne zadeve.

samo usnje, brez izjem.

Kupim občasno tudi kaj “plastičnega”, ampak moje noge takoj sporočijo da jim nekaj ni všeč.

Na nogah ne nosim trupel!

bravo zate, samo koža ni truplo… je pa res do okolja, živali in vsega ostalega boljše nekaj kar je v celoti narejeno iz umetnih mas, zaradi tega mende ne pogine nobena žival, niti ne odmre nobena rastlina itn.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

ne, ti trupla povzročaš…

Kupim vedno, kar mi je všeč. Itak imam zelo veliko čevljev doma, enako oblačil, tako da mi ni važno, kak material je.

Samo pravo usnje. Slabih umetnih materialov moja noga ne prenaša.
Enkrat sem si privoščila sandale za 120 evra. In bila zelo, zelo zadovoljna, ker s tako lahkoto in udobjem, ni moja noga še nikoli hodila.

Vedno in samo pravo usnje. Ker se cenim :-).

ne, ti trupla povzročaš…[/quote]

Res? A lahko razložiš? Ne blebetaj nekaj v tri dni. Pričakujem razlago!

Ne nosim ničesar, zaradi česar bi umirale živali. Ker jih cenim :-p

Nikoli ne kupujem usnja. Kupila sem 1x ene usnjene natikače, take medicinske, ki sem jih po kratkem nošenju vrgla v smeti, ker so obupno smrdele. Potem sem 1x kupila ene čevlje, ki so tudi tako obupno zasmrdeli, da ji nobeno luftanje ni zluftalo. Meni noge zelo malo švicajo, ampak v usnje se pa tisti švic tako zažre, da je obup!
Imam sicer ene usnjene čevlje, ki pa ne smrdijo, ampak je na notranji strani usnje z nečim premazano, da se očitno švic ne zažre v njih. So bili pa tako poceni, znižani na polno, da sploh nisem porajtala, da so usnjeni, pa še dvoje sem si kupila naenkrat. Vse ostale čevlja imam iz umetnih materialov in sem zadovoljna. Danes materiali niso več, kar so bili včasih in imaš sto in sto različnih modelov, tako da res lahko najdeš čevelj, ki tvoji nogi odgovarja kot ulit.

Res? A lahko razložiš? Ne blebetaj nekaj v tri dni. Pričakujem razlago![/quote]

saj ne blebeta v 3 dni, za en tvoj par umetnih čevljev umre precej divjih živali ergo s tem povzročaš trupla tudi ti, samo tista, ki jih povzročaš ti so bolj ogrožena od tistih iz živinoreje, da ne govorim o tem, da gre v takem primeru cela žival adijo, od živinorejskih pa ostane samo drobovina in kosti ali pa še to ne…

Malo si preberi o tem, koliko časa se tvoji humani čevlji razkrajajo in kaj vse povzročajo med tem.

Malo si preberi o tem, koliko časa se tvoji humani čevlji razkrajajo in kaj vse povzročajo med tem.[/quote]

Pa se je spet oglasila KVAZI ljubiteljica živali!

Za ljubiteljico živali si me ti označila. Jaz se nisem nikoli.

Sicer pa menim, da so moji kavbojski škornji – tapravi – po 20-ih letih nošenja in moj usnjen plašč (kamela), ki je tudi že polnoleten, naredili planetu manj škode kot vsa sintetika, ki si jo ti odvrgla v teh letih :p Malo uporabljaj tisto, kar imaš med uhlji.

Se strinjam :-).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close