Vam je lepa Lili Žagar?
lilika643, 30.12.2021 ob 14:57
Obraz, postava?
Grdo se stara. Konjska faca, pa preveč filerjev. Postaja ista kot vse te tetke z dolgimi obrazi in okroglimi umetnimi lički, eva Irg, iris Mulej in podobne
Vse so iste, vse ista mimika oz. nesposobnost mimike, suhljate psotave, preveliki umetni joški ki visjo od kosti in filerji na koščenem obrazu. Se bojim da bodo na dolgi rok postale spake.
moja mama, 30.12.2021 ob 17:43
ves kdo je lep?
tvoja mama
Mame so večinoma lepe. Ker so še iz generacij naravnih žensk. Ne vse, večina pa.
Sem se en dan spravil gledat stare videe iz osemdesetih in še starejše, ko še ni bilo vse tako umetno. Prav užitek je gledat mlade ženske tistega časa. Naravno lepe, z naravnimi zobmi, ne z nekimi luskami, pa umetnimi facami. Takrat so “plastične” ženske zelo izstopale, zdaj pa je cela scena takšna. In celo kr ene navadne ženske, ki nimajo veze z estrado. Vse s temi račjimi usti kroglicami v licih. Kot da bi se hotele klonirat in postati vse iste.
ni mi všeč, 30.12.2021 ob 17:32
Grdo se stara. Konjska faca, pa preveč filerjev. Postaja ista kot vse te tetke z dolgimi obrazi in okroglimi umetnimi lički, eva Irg, iris Mulej in podobne
Vse so iste, vse ista mimika oz. nesposobnost mimike, suhljate psotave, preveliki umetni joški ki visjo od kosti in filerji na koščenem obrazu. Se bojim da bodo na dolgi rok postale spake.
tocn to
Tako sem zalostna, ko to berem. Kaj naj potem naredim, če mi je narava naklonila podolgovat obraz. Vse, ki imajo take obraze, ste označili za konjske, grde. Imam lepe lase, lepe zobe, lepo polt, sportno postavo. Ampak podolgovat obraz in sem avtomatsko grda. Ni fer, da se tako obklada zenske, ki smo urejene, skrbimo za videz, se znamo okusno sodobno obleći. Imam nizko samopodobo zaradi oblike kbraza, nikoli nisem veljala za luskano, sreca, da sem v poznih dvajsetih spoznala moza, ki sem mu vsec. Samo take pripombe me zabolijo se vedno. Kaj naj mi kirurg del obraza odreze po vašem, da ne bom grda, konjskega frasa, kot pravite. Torej po vasem so grde operirane, umetno nafilane, a tudi naravne, ce imajo podolgovat obraz
Forum je zaprt za komentiranje.