Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vam je bilo kdaj na masaži neprijetno?

Vam je bilo kdaj na masaži neprijetno?

In bi mu pokazal, da ima prav? Ti se pa res hitro vdaš. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Se ti smem pridružiti? Imam namreč star monitor (ta debel:)) , bi tudi jaz treščila…))))))

Seveda :>

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Ojej, kaj je zdaj to? A je moj zapis povzročil verižno slo po agresiji? 🙂
Dragi moji, pomirite se. Globoko vdihnite, zaprite oči za nekaj minut in se sprostite ob tej glasbi.

[youtube]0YCAcXiHEdk[/youtube]

Če niti to ne pomaga, obiščite kakšen masažni salon. 🙂

p.s.
Mislim, da se Matjazko mene ne boji. No, vsaj dokler je mislil, da sem pomehkužena, se me ni. 🙂

Seveda :>[/quote]

misonkka tole na linku mu nabij na suho v mojem imenu

Za DoSadnega – klik

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ah, celo plačal bi mi, sem mislil, da samo ženske trzajo name? Hvala, vljudno odklanjam. :)))
Z Bikinko pa bi res lahko šla 1x na pijačo, da spozna prave moške za razliko od Sadnega, ki se obnaša otročje kot pubertirajoči 15-letnik.. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Se ti smem pridružiti? Imam namreč star monitor (ta debel:)) , bi tudi jaz treščila…))))))[/quote]

Ti bi si dolge nalakirane nohte potrla, ko bi dvigovala monitor. 😀
Če imamo željo po razbijanju, je najcene, če z glavo ob zid, dokler nas ne mine. :)))

Ti ne tepeš, a ne? Samo božaš ali pa se pustiš razvajati v sproščujoči masaži? 😀

Ti ne tepeš, a ne? Samo božaš ali pa se pustiš razvajati v sproščujoči masaži? :D[/quote]

Ne bom nič rekla. 🙂

Ti ne tepeš, a ne? Samo božaš ali pa se pustiš razvajati v sproščujoči masaži? :D[/quote]

Ne bom nič rekla. :)[/quote]

Kar, kar, ne se bati, lahko nam zaupaš temperaturo vode. Če je dovolj hladna, lahko notri potopiva mlade razgrete glave, kot je Sadni. 😀 Ali bi ti raje z mano čofotala v kakšnih bolj toplih tropskih vodah, a ne? 🙂

PS: Ne pozabi bikink. 😉

Ne bom nič rekla. :)[/quote]

Kar, kar, ne se bati, lahko nam zaupaš temperaturo vode. Če je dovolj hladna, lahko notri potopiva mlade razgrete glave, kot je Sadni. 😀 Ali bi ti raje z mano čofotala v kakšnih bolj toplih tropskih vodah, a ne? 🙂

PS: Ne pozabi bikink. ;)[/quote]

Jaz imam rada vsa morja sveta. Reke in jezera malo manj. Super mi je recimo kopat se pod ledeno mrzlim slapom, recimo v Trenti. Bikinke imam pa vedno s sabo. Za vsak slučaj.

Ah, celo plačal bi mi, sem mislil, da samo ženske trzajo name? Hvala, vljudno odklanjam. :)))
Z Bikinko pa bi res lahko šla 1x na pijačo, da spozna prave moške za razliko od Sadnega, ki se obnaša otročje kot pubertirajoči 15-letnik.. :D[/quote]
Pubertirajoči 15 letnik, ki bi ti z lahkoto speljal babo. Ženske imajo rade moške z jajci, ti jih pa očitno nimaš. Fakin fego si in to je to.

Z Bikinko pa bi res lahko šla 1x na pijačo, da spozna prave moške za razliko od Sadnega, ki se obnaša otročje kot pubertirajoči 15-letnik.. :D[/quote]
Pubertirajoči 15 letnik, ki bi ti z lahkoto speljal babo. Ženske imajo rade moške z jajci, ti jih pa očitno nimaš. Fakin fego si in to je to.[/quote]

Sadni, kdo je tožil in jokcal 2 leti na Ljubezenskih nasvetih, da ga je pustila boljša polovica? 😀
In od kdaj si postal “super junak” ali “prava muškarščina”, ki ne čisla “copatarjev” skupaj s Spiderjem, čeprav si bil sprva čisto na tleh, jezen, razočaran in sesut?
Bingo, odkar so vama ženske odfrčale k drugim, ker se očitno nista izkazala na področju ….. :)))
Menda zrelosti in še mogoče česa drugega? 😀 Sadni, kako bo normalna punca s takšnim neresnim, kot si ti? Saj če že forum prečita, se vidi, da ti je kultura precej tuja, ker le nezreli vročekrvneži ali majhni otroci ruknejo vse ven, kar jim na jezik prileti, torej brez premisleka in zavor, ki niso sposobni resnih pogovorov. 😉

striktno grem na masažo k ženski.K moškemu ne grem(več), ker imam slabe izkušnje.
kot sem brala že v prejšnjih postih,mal preveč je masiral po notranji strani stegen in mi je blo ful neprijetno,tko da sem ga opozorila.
edino pravilno,da človeka opozoriš,če ti karkoli ne paše..navsezadnje tudi plačaš,ane

Glej sralo malo. Ko me kar naprej omenjaš. Pozval sem te že in še te bom: dokaži v praksi, da si boljši od mene, dokaži, da si sposoben resne zveze z zvestobo in vsemi drugimi atributi, o katerih tukaj dnevno teoretiziraš.

Dokler pa revček samo pišeš neke teoretične naj-bijevske poste, te bodo ersno jemali samo podobni teoretiki, kot si sam. Odkar si priznal, da vse, kar veš o ženskah, veš iz knjig, je vse tvoje napihovanje še tiliko infantilnejše.

Normalni ljudje se pridemo na forum sprostit. samo otroci ga jemljete resno in s etukaj trudite dokazovati nek svoj domnevni nadnivo, ki ga pa vsaj v reali ne znate pokazati.

Torej, petelinček, tvoj teritorij za dokazovanje, da si nekaj več od Matkiča, Sadnega, mene, je reala, nikakor forum.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Amen….

Samo tam pa se ne upa pomerit niti v MOŠKEM športu kot je boks ampak bi mel neke antikontaktne športe :)))))

Aja on pravi da je predober za nas da bi se dokazoval hahahahaha

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Bolj sem imel v mislih, d anaj končno v reali dokaže, česa je sposoben glede bab. Ko se že tolk napihuje, v praksi pa jaz takim napihovalcem babe vun popravljam.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

No saj to ja, samo če že ne upa dokazat z srečanjem med moškimi potem dvomim da bi sploh z žensko zmogel 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Waw, bivša me je zapustila pred tremi leti, kako zelo hudo mi je pri srcu. Kot, da sem prvi in edini, ki me je kdaj zapustila ženska. Oprosti, ker nisem tako zelo popoln, kot ti Matjazko, ti kateremu se ne more upret nobena ženska na svetu. Do zdaj si jih imel 10 ane, pa še vsakič si bil ti tisti, ki je prekinil zvezo ?lol

Sem popravo tvoje napake…

LMAO, dobra 😀

Kaj meni, se mojim maserkam je ze bilo neprijetno. Kaj vse se zivemu cloveku ne zgodi… lol

Npr., enkrat sta mi dve maserki hkrati masirale golo rit. Po moje si jo je privoscila vsaka od njih vsaj za ene 15 minut. In to v fancy salonu, da ne bo kdo pomislil na kaj pregresnega, lol.

Nudil ti je bonus za nekaj, kar se običajno dodatno plača, ti pa takole. Potem pa ljudje jamrajo, da nimajo denarja. Sicer pa, če ti bolj paše, da te tam masira ženska, tudi prav. Meni tudi.

lol

Enkrat sem bil nevedoc na super poceni masazi nekje, kjer je bil v bistvu kupleraj, ampaj jaz tega sprva nisem vedel. “Pripeljala” pa me je punca, ki tega tudi ni vedela. V bistvu sva bluzila okoli, naletela na to masazo in se odlocila. Ah, dolga zgodba… 🙂

In potem se me maserka v prisotnosti moje ‘punce’, v sobi na kljuc, lol, trudi masirati. lol
In, seveda, pojma nima. 🙂

Moja se po 15 minutah potem vseeno odloci, da me pocaka zunaj. In od takrat dalje se je maserka trudila le eno, da me zrajca brez, da bi me direktno zagrabila za tica, lol. Joj, kaksna komedija je to bila, lol.

Sem se spomnil, ko sem naletel na komentar o masiranju notranje strani stegen. Kje vse je mene “masirala”. Nekaj casa mi ni bilo cisto nic jasno, lol, potem mi je pa ze “kapnilo”, lol.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close