Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Vam je bilo kdaj na masaži neprijetno?

Vam je bilo kdaj na masaži neprijetno?

Meni se pa vseeno zdi, da ji je uspelo.[/quote]

Masaža naj bi naredila kite in mišice ohlapne, en del je bil ves čas v tem stanju, sodeč iz napisanega, tako da je brez potrebe snel kopalke. :D[/quote]

O detajlih pa nisem pisal. Prosim, če se držimo teme. 🙂

Sicer me je vprašala, če bi naslednji dan prišel še enkrat. Na kaj sem se tisti trenutek izgovoril, se niti ne spomnim. Je pa potem tudi moja strokovno pripomnila, da ni dobro preveč na pogosto hodit, sploh če je kaj malo razboleno :-))))

Potem pa ne vem, kaj tebe “zdrma”, če to niti Azijki ne uspe. :))[/quote]
Meni se pa vseeno zdi, da ji je uspelo.[/quote]

Človek se mora znat malo zadržat v določenih situacijah. Ne nazadnje ima tisto ležišče narejeno luknjo samo za glavo, da lahko dihaš, ko ležiš na trebuhu :-))))))

Moj prijatelj je maser in mi je razlagal, da svašta doživi, da se ene ženske ko pridejo obnašajo, kot da so prišle z namenom f…, ne pa na masažo. On je profesionalec in dela profesionalno, ampak pravi, da če bi bil perverznež, bi lahko vsak dan kako stranko “obdelal” tudi seksualno.

Je pa mlad fant, pa za žensk okus lep, baje.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Meni je en kolega, ki ima masažni salon rekel, da fantje večkrat komplicirajo in ne dovolijo, da jim njihove ženske masira moški. :)) Že vedo zakaj, samo ne vem, ali bolj sumijo svoje ženske ali maserja. Kaj misliš, Spider?

Meni je taka ljubosumnost bolana, kaj potem ti tipi gredo s sovjo žensko h ginekologu, da se prepričajo, da ja ni vpisana pri moškem, pa pri splošnem zdravniku s emora ženska včasih tud slečt, a pol spet taki tipi ne pustijo, da žensko moški pregleduje?

Brezveze.

Saj si sam napisal, da se določene ženske na masaži “ponujajo” maserju. Če je kak moški ljubosumen, je morda tudi upravičeno.

Ja, samo ne vem, če je rešitev, da ženski prepoveduješ razne stvari.

Maš prav. Tebi, ki si študiral tako “neuporabno” družboslovno smer kot jaz, ne upam ugovarjati. :))

Maš prav. Tebi, ki si študiral tako “neuporabno” družboslovno smer kot jaz, ne upam ugovarjati. :))[/quote]Zakaj je bilo to potrebno napisati in jaz spet ne morem spati, mi ni jasno, upam, da se bo spider vzdržal repliciranja. Družba sama po sebi za svoj obstoj aksiomatično rabi družboslovce, bolj kot narava rabi naravoslovce, ki bi brez njih in njihovega vmešavanja čisto dobro eksistirala. Naravoslovje in tehnika večno capljata od zadaj, z mimetičnim posnemanjem zgleda, kot da se ji približata, stalno v dvomih, večkrat v zmoti. Družboslovci ste veliko bolj gotovi vase. Problem je nekje drugje.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Maš prav. Tebi, ki si študiral tako “neuporabno” družboslovno smer kot jaz, ne upam ugovarjati. :))[/quote]Zakaj je bilo to potrebno napisati in jaz spet ne morem spati, mi ni jasno, upam, da se bo spider vzdržal repliciranja. Družba sama po sebi za svoj obstoj aksiomatično rabi družboslovce, bolj kot narava rabi naravoslovce, ki bi brez njih in njihovega vmešavanja čisto dobro eksistirala. Naravoslovje in tehnika večno capljata od zadaj, z mimetičnim posnemanjem zgleda, kot da se ji približata, stalno v dvomih, večkrat v zmoti. Družboslovci ste veliko bolj gotovi vase. Problem je nekje drugje.[/quote]

Zakaj je bilo potrebno to napisati? Ker Spider razume to šalo.

Zaradi narave dela sem imela težave z vretenci in mož mi je predlagal svoeja maserja ,ki mu je zdravil išijas.
Gospod maser je bil v poznih zrelih letih.
Nekako mi je priporočal masažo celega telesa,saj bi mi bolj pomagalo ker sem ženska,malce celulitne oblogice na stegnicih pa še kaj..o.k. sem rekla..

Prvič ok..drugič.ok..
Potem si je privoščil pa ob vseh možnih pogovorih še kaj konkretnega..

Ob masaži stegn mi je obrazložil da mora zmasirati tudi znotraj stegn čisto blizu moje ženskosti in da pač drugače maščobe ne bodo odšle stran same od sebe:))

Bilo mi je nerodno za crknt,nisem vedela kaj naj rečem in kako naj se na njegovo “pomoč” odzovem..
Na koncu sem le izustila da pač “mi to glih ne paše in da me žgeča in da mi je…in da pačč… bla bla bal jaoo ljudje božji::))

Imela sem 36 let in pri svoji višini 1,70 ,63 kg hehe..
Težav res nisem imela le prišla nisem potem več.

:))))))
Če nisi imela težav obis kako ali tako ni bil več potreben in masaža je bila učinkovita…..
Kaj bi si človek še več želel? 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ma veš kako je,res se je potem umaknil in masiral naprej z drugačnimi prijemi,jaz sem nekako utihnila od sramu,on je pa začel o drugih stvareh govorit..aktualne teme v družbi pač hehe:))

Potem sva se res zmenila za naslednjo sredo ob isti uri,pa to zato da ne bi mislil da sem “nedozorela” in mrknila,ampak potem sem ga že v torek poklicala da pač ne morem jutri in ejh..

Sem enostavno prekinila:)

Jah škoda, tako sedaj ne boš nikoli izvedela ali je imel gospod v poznih zrelih letih res toliko znanja o masažah, ki ga ti samo nisi izkoristila do konca ali….

Eh, pustmo stat…. 😉 :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

:)) bi rekla da je imel,k stvari ni pristopil napačno,pač poskusil je “prilika dela tatu”..pa fora ni v tem da sem jaz tko oh in sploh poštena žena:) pač v tem da mi ni nita malo privlačil:((

Ha,ha,ha….. Poštenost in resnica se ceni….. :))))
Sicer ne vem katera bolj, katera manj 😉
Se pravi ni bila težava v načinu masaže, bolj v maserju….. aha, tudi prav 😉 😀

Se pravi ni variante, da je pri masaži treba zmasirat cel določen del telesa, da je učinek boljši?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Se pravi ni variante, da je pri masaži treba zmasirat cel določen del telesa, da je učinek boljši?[/quote]Marko ti kar masiraj, ti kar…. :)))
Toda ni dovolj samo strokovna usposobljenost, za uspeh masaže rabiš še nekaj…. Če ti je bilo dano imaš drugače pa…več sreče prihodnjič 😉

Saj vem On, potrebno je ustvariti zaupanje, vtis, da so tvoji nameni profesionalni. Ampak kako to narediti pri nekomu, ki mu je neprijetno, ko se nekdo tam spodaj približa? Poročiti se z njo? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Noooo, mogoče pa imajo taboljšejši masažni saloni še matičarja zraven…… 🙂

Drugače je pa Misonkka čisto lepo povedala kaj jo je v resnici motilo, tako da jaz si je ne bi upal več popravljat, dvomit v njene besede 😉 🙂

Dvomim, da si ti ne bi upal podvomit. 😉

Res je ON :))

In res je Marko:)

Poglejta..ni panike.Vidva kar “vprašita” :))

Noooo, mogoče pa imajo taboljšejši masažni saloni še matičarja zraven…… 🙂

Drugače je pa Misonkka čisto lepo povedala kaj jo je v resnici motilo, tako da jaz si je ne bi upal več popravljat, dvomit v njene besede 😉 :)[/quote]

..in naj vrže kamen tista..)

Ki je že bila kompletno zmasirana in se ji nič zgodilo? 🙂

Ki je že bila kompletno zmasirana in se ji nič zgodilo? :)[/quote]…nič zgodilo? :/ 😀
Kaj ni že to dovolj, da ti “tvojo” nekdo kompletno zmasira?
Nap prideta domov in ti pove kako dobro je bila danes kompletno zmasirana na poti domov…. 😉

Rad bi v tistem trenutku videl tvoj obraz….. 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close