VALKANELA
Ne razumem ljudi ki odgovarjajo na tem forumu pa nic ne povejo kaksna je uporabnost takega sporocila za zeljnega informacij ? Lepo vas prosim da ne zabasete vseh forumov s takimi pripombami !
Torej valkanela : Vrsar je sicer zanimiv toda plaza je BETON, razen ce se ne pomaknes malo izven toda vseno ena velika skala ! Pa se istra je ze sama po sebi draga pa nic razlicna od nase obale … raje se spustite se malo nizje vsaj v kvarner, je pa res da tam rinemo vsi slovenci :)) …
Mi imamo že pet let tam parcelo in smo kar zadovoljni, le cene so astronomske da te kap. Avgusta ne priporočam iti tja, ker je nora gužva, polno italijanov, itd….. drugače julija pa je kar super, ni take gužve na plaži, in na sploh v kampu.
Plaže so vse prenovljene, betonske, s tuši, urejen je tudi del plaže za otroke, ki je peščen.Sam kamp na splošno je zelo čist, tudi zvečer se je lepo sprehajati ob obali, saj so lani namestili lučke ob morju. Sicer pa je deset minut peš do Funtane, kjer je dovolj lokalov, disko, itd….Če pa se zapelješ pet minut z avtom, si v Vrsarju. Poreč pa je ene deset minut iz kampa, tam pa je dovolj zabave za vse…seveda ne bi o cenah….)) Cene so v celi Istri skoraj enako visoke, mi vedno nakupujemo v Poreču v nakupovalnem centru, kjer so sadje in ostale stvari skoraj polovico cenejše kot v kampu, se pravi so približno take kot pri nas.
Imam prijatelje, ki so tam povšalisti. Mi pridemo le na obisk za kakšen vikend. Povedati moram, da je kar drago za to kar nudijo. V sezoni je nepopisna gužva, da komaj najdeš kak kotiček na plaži. Kot je že rekel Refošk je plaža betonska in imajo otroci, predvsem mlajši (če jih imaš seveda), kar nekaj težav z samostojnim vstopom v morje.
Zvečer greš lahko na kakšen sprehod po promenadi, otroci imajo kar nekaj igrišč, kjer se lahko preizkusijo v plezalnih sposobnostih, nekaj je restavracij z živo glasbo itd….(resnici na ljubo za nočno zabavo ne vem, ker smo večja družba in se zabavamo raje ob kaki debati, kartah itd..).
Če poslušam prijatelje vedo povedati, da je osebje kampa še kar prijazno, a pavšal je izjemno drag. Tudi selijo te lahko, če ravno tam preurejajo kamp. Imaš pa več cenovnih razredov. Parcele ob obali so najdražje, tiste na sredini malo manj in najcenejše naj bi bile parcele v ozadju.
Ne vem, razmisli, jaz bi se raje odločila za kakšeno Dalmacijo.
PS: Upam, da boste vsaj veliko dol, ker hoditi takole čez vikend iz Slo z avtom je kar dolga (posebej, če imaš še kakega kričača v avtu, ki noče sedeti v avtosedežu).
Pa lepo se imejte, kjerkoli že boste.
A.
Forum je zaprt za komentiranje.