Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Validation Failure Details

Validation Failure Details

Ob Vklopu računalnika mi se prikaže sporočilo, da naj bi bila žrtev …….. nato pa se mi pokaže neka čudna ikona in ob kliku na njo se mi pokaže to navodilo:Purchase a Genuine Windows Licence. Kaj naj naredim, pojma nimam, kaj bi rad računalnik od mene.

Greš lepo v računalniško trgovino si kupiš originalne (licenčne)
windows xp (ker ti, katere imaš sedaj so t.i. ukradeni), poinstaliraš
registriraš in bo lepo mir.

sicer pa preberi

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Če pa sem kupila računalnik s programi v Comtronu.

Ups, prehitro sem stisnila. Ja, kaj pa lahko storim? Pa vsi moji podatki. Kaj pa če ignoriram to sporočilo, je lahko kaj narobe?

Hvala

pa imaš na računu napisano –
Licenčni Windows XP Home (ali PRO).

Čeprav vem Comtron prodaja licenčne programe ??

Si kliknila na tisti link zgoraj, ko sem napisal ???

Sem kliknila, pa koliko razumem, je napisano, da nimam original opreme. Pa PRO piše pri Windowsih xp. Kaj to pomeni? Kupila sem pa res v Comtronu, pa so oni tam proti plačilu vse naložili.

klikni tukaj

poinstaliraj program – pa ti bo vse skupaj uredil

lp

Havla, kaj pa naj kliknem? Kateri program? Ne bo to zbrisalo vsega na PC-ju? Res nima pojma, prosim pomoč.

Klikni tukaj

startaj ta program.
program se bo instaliral, na koncu boš morala ponovno zagnati windows-e

NE bo ti poškodoval:
– podatkov
– trdega diska
– windows sistema
– excel in word dokumentov
– pps/ppt
– filmčkov
– make upa

Sorry Kxx… iz firbca sem kliknila na dani link, ampak stran je prazna. Incorrect refer…

hja in to je moj problem, ali kaj ??

evo tukaj je:

pa kliknite tukaj

Lady L, prehitro scagaš. Malo preberi, preden zapreš. Datoteka je dosegljiva.

lep večer!

@ Tajfun

>Lady L, prehitro scagaš. Malo preberi, preden zapreš. Datoteka je dosegljiva.

Sorči Tajfun, si pogledal sliko v priponki? Pri meni ni bilo NIČ, pa je bila stran kar nekaj časa odprta. Kaj naj bi pa brala? :)) (stran sem odprla najmanj 5x… nula)

Jaz sicer nimam problemov s tem, kliknem pa samo na tiste linke, za katere vem, da niso “škodljivi”. :)))) Zaupam Klemnuxx.

@ Klemenxx
Ja, tale drugi pa dela. Ni tvoj problem… lahko da je tam (bilo) kaj narobe, kar se tudi lahko zgodi.

Sicer pa, svečano obljubljam, da ne bom več pasla firbca! Častna pionirska!

Dovoli, da ti razložim, zakaj pri tebi ni bilo na zaslonu NIČ, a ma NIČ, razen smotanega M$ IE 🙂
To je božja kazen, ker še kar uporabljaš M$ orodje namesto Firefox. Za štos si namesti še Firefox in kokni na isti link.

gn Tajfun

Kazen božja! :))))))))))))))) Ti me pa znaš nasmejat!!
Saj pravim, da ne rabim tega. Meni deluje OK. Kliknem pa tudi, če ne rabim in se me ne tiče, saj mi lahko nekoč “prav pride”. Nobena dodatna info ni odveč.

Zadnjič tu gor niso delovale priponke, pa sem mislila da….
Sem pa tudi jaz že, v veri, da bom pomagala, pripopala link in kasneje ugotovila, da stran ne dela več – je ni. Kaj morem, internet je “živ”, torej je vse mogoče…

gn????

gn = good night 🙂

Hotel sem ti le pojasniti, da je Firefox v marsičem boljši od IE (v tvojem primeru recimo stran ne bi ostala prazna kot je bila v IE). Le redko se primeri tudi obratno, da je treba kakšen link odpreti v IE, ker se ne ujame s Firefoxom. Seveda je povsem tvoja stvar, kateri browser boš uporabljala. A probat ni greh 🙂

Vem. 🙂

A veš ata Tajfun, da je s tabo prav fino klepetat? :))

Vem! 🙂

da je Cinca najbrž obupala – še sedaj ni jasno ali je v redu, ali ne ??

Mogoče tudi ona uporablja IE in ni nič videla…. :)) Napisala pa tudi ni.

Saj je dobila še drugi link. Na hvala pa itak ne računamo vedno, kajne? 🙂

Jupi, uredilo je se samo s pomočjo tega tvojega programa. Uh, hvala!!!!!

Se pa opravičujem, da tega nisem sporočila že prej, saj do danes nisem niti imela časa. Sedaj pa sem se tega lotila in evo, problem je rešen.

Še enkrat iskrena HVALA!

Se še priporočam!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close