Validation Failure Details
Klikni tukaj
startaj ta program.
program se bo instaliral, na koncu boš morala ponovno zagnati windows-e
NE bo ti poškodoval:
– podatkov
– trdega diska
– windows sistema
– excel in word dokumentov
– pps/ppt
– filmčkov
– make upa
@ Tajfun
>Lady L, prehitro scagaš. Malo preberi, preden zapreš. Datoteka je dosegljiva.
Sorči Tajfun, si pogledal sliko v priponki? Pri meni ni bilo NIČ, pa je bila stran kar nekaj časa odprta. Kaj naj bi pa brala? :)) (stran sem odprla najmanj 5x… nula)
Jaz sicer nimam problemov s tem, kliknem pa samo na tiste linke, za katere vem, da niso “škodljivi”. :)))) Zaupam Klemnuxx.
@ Klemenxx
Ja, tale drugi pa dela. Ni tvoj problem… lahko da je tam (bilo) kaj narobe, kar se tudi lahko zgodi.
Sicer pa, svečano obljubljam, da ne bom več pasla firbca! Častna pionirska!
Kazen božja! :))))))))))))))) Ti me pa znaš nasmejat!!
Saj pravim, da ne rabim tega. Meni deluje OK. Kliknem pa tudi, če ne rabim in se me ne tiče, saj mi lahko nekoč “prav pride”. Nobena dodatna info ni odveč.
Zadnjič tu gor niso delovale priponke, pa sem mislila da….
Sem pa tudi jaz že, v veri, da bom pomagala, pripopala link in kasneje ugotovila, da stran ne dela več – je ni. Kaj morem, internet je “živ”, torej je vse mogoče…
gn????
gn = good night 🙂
Hotel sem ti le pojasniti, da je Firefox v marsičem boljši od IE (v tvojem primeru recimo stran ne bi ostala prazna kot je bila v IE). Le redko se primeri tudi obratno, da je treba kakšen link odpreti v IE, ker se ne ujame s Firefoxom. Seveda je povsem tvoja stvar, kateri browser boš uporabljala. A probat ni greh 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.