Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Valeta

Valeta

Valeta je pred vrati in jaz ne vem kaj bi imela oblečeno. Hlače in nekaj zgoraj, krilo in nekaj zgovoraj ali obleko. Na valeti bomo plesali, valčke in podobno. Sem gledala malo po strani od Zare in majo kar lepe oblekce. Najbolj so mi všeč tista prva in zadnja.

Pa krilo tisto zadnje na drugi strani in pred zadnje na tretji strani.

Se vam zdi to primerno za valeto? Ali imajo v Zari v Ljubljani tudi take obleke? Ker jaz sem namreč iz primorske in mi je mami oblubla do bovi šle pogledat. Kam pa bi še šla lahko pogledat v Ljubljano?

Hvala za odgovore, čeprav je ogromno vprašanj.

Če bi jaz to tvojo zaro znala listat, bi lažje komentirala.

Sicer pa… ne vem. Pomembno je predvsem, da se dobro počutiš in da si si všeč, pa ne glede, kaj imaš oblečeno. Če tudi drugače nosiš krila, je lahko krilo. Če ne, si ga pa samo zaradi valete rajši ne kupuj. Pa pri čevljih pazi. Če boš imela nove, jih kupi čim prej, da jih vsaj malo raznosiš.

Kje se v Ljubljani kaj dobi, se ne spoznam. To ti bo že katera ljubljančanka povedala. Mislim pa, da se lahko zaneseš na mamo, da ti bo dobro svetovala pri izbiri, ker najbolje pozna tvoj stil.

predvsem bi te rada opozorila na to, da če si nekaj videla na spletnih straneh še ni nujno, da ko boš prišla v trgovino, boš pa samo prijela, pomerila in kupila….to sem ugotovila prejšnji teden, namreč sem gledala spletne strani manga in so bile noooree oblekce….evo…pridem v soboto tja….nič od nič….sem bila tako žalostna….res….vse nekaj pomečkano…še na pol zimsko…..mogoče sem imela samo smolo..ne vem…lp in veliko uspeha pri izbiranju!

pejdi po trgovinah, ne pa po internetu gledat!

če prideš v LJ smukni po butikih v centru potem pa še v BTC. sicer pa modni nasvet: vzami si čas, preizkusi čim več cunjic in enkrat te bo butnl: “ooooo, jaaaaa, to je to”. tisto je vedno pravo.

Saj bomo šle z mamo nasleden tedn po trgovinah, sm se želela le malo pripravit.

draga osmarka, veš, izkušnje so pokazale, da je, bolj kot si začrtaš v glavi, kaj bi imela, težje potem najti obleko, ki jo iščeš. pojdi po štacuncah odprte glave, pa boš našla najprimernejšo zadevo. verjami!

V Ljubljani se lahko odpraviš v BTC (Emporium, Mango, …) V centru mesta pa (Zara, Nama, Maximarket, …).
Predvsem pa, vzemi si čas.

lp

zara v lj ima veliko stvari, pravzaprav ima vse, kar imajo druge zare po svetu, oblekce majo res lepe, samo se velikokrat zgodi, da ni najmanjše cifre (ne vem katero ti rabiš), drugač majo pa res full velik stvari, tko da mislm, da bi mogla kej najdt. če mene spomin ne vara dobijo novo robo ob petkih, tako da jo imajo na policah v soboto (predvidevam, da bi šla pogledat čez vikend). drugač maš pa še emporium, mango v btcju, pa sportino (če želiš plačati malo več) – v glavnem izbira je kaj in če si nisi zapičila v glavo točno kaj bi rada potem boš sigurno kaj našla

MANGO!!!!!!

M

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close