Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ”Vakuum” ipd…

”Vakuum” ipd…

Imam vprašanje za moške, in sicer kako vam je všeč, če ženska pri oralnem sexu tudi ”vakumira” (upam, da je stavek jasen)??
Vam je všeč ročna+oralna zadovoljitev skupaj?
Se vam dopade, da ga ženska porine kolikor more globoko (v usta) ?!

LP

Jaaaaaa , ko pogledam kako globoko ima v ustih sem v nebesih ..

…potégni……..

Jebacica ga je pa noro potrebna,kaj jebacica je dolga nedelja?

samci,
potrebna sem res, zadovoljena pa tudi, hehe!!

kok se hvalmo!

ja tisti, ki se hvalijo, še zdaleč niso tako zadovoljeni kot tisti, ki molčijo…

Kajti molk je zlato!

Zakaj sprašuješ, saj si na vsa vprašanja že odgovorila! Jasno da paše, pa še kako

Občutek je sicer OK, ni pa tak, da brez njega nebi mogel. Sicer pa raje ližem kot pa sem lizan 😉

Jaz pa mislila,da gre za vakumski porod..jebacica, ti jaz povem kaj jim paše..vsega po malem..obcuti ga..poslusi ga …cuti ga …opazuj ga..sporovociri..da ti pove..kaj hoce…kaj mu paše..in jasno ti bo kdaj mu paše tko in kdaj tko al tko…itak ne zmer enak…monotonosti ne marajo!
In ne pozabi, da ce enmu paše to, da se ni recen da tudi drugmu..zato brez veze taka vprasanja..stvar posameznika…

laalla,
ti kar modro molči…
Kar se tiče zadovoljenosti- zanjo ni nujno potreben moški, če si slučajno mislila, da me 3x dnevno zadovolji moška ”roka”.

sara*,
hvala za odgovor, vseeno pa je mene zanimal nekako le ”vakum” 😉
#In ne pozabi, da ce enmu paše to, da se ni recen da tudi drugmu..zato brez veze taka vprasanja..stvar posameznika…#
pisala sem z namenom, da ugotovim kaj paše večini 😉

LP

Meni definitivno paše saj sem to tudi doživel in je to vakuumiranje prekrilo od le te ženske neke druge slabosti za moje pojme!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close