VAGINALNE KROGLICE
nosiš jih lahko čisto kadar koli želiš. ne boš vrjela, tudi med sexom, saj je naša votlinica zeeelooo raztegljiva. paziti je samo treba, da ti vrvica ne uide not 🙂 med sexom je prav fajn zadevica, ker tebe in njega “masira”. fletno. tudi čez dan lahko to nosiš, kadar želiš in prijetno je še posebno, če na primer skočiš, če te zatrese v avtomobilu, na avtobusu… samo ne potem nalašč cel dan sklakljat, in prevalov delat, ker boš sumljiva.
uporaba ni zahtevna. pač vstaviš (fino je,če imaš še kak lubrikant, al pa če si fajn zakurjena), lahko se z njimi potem ljubi igrajčka, lahko greš pa na kakšno tekmo in fajn skačeš med navijanjem.)))
kokr je men una notr v sex shopu povedala, je to, da silikonskih ne smeš met notr več kot petnajst minut….
tko, zdej pa mal razmišljajmo…
tko da jst jih mam doma, bolj mal uporabljam, sicer vaginalne mišice imam res bolj svoh, tko da bi jih res mogla, sam se nikol ne spomnm…
mal pa res dvomm, da jih maš lahko skoz notr… pomoje ni dobr…
nič ni narobe, če jih imaš dolgo noter, sta pa dve vrsti, običajne in pa vibracijske, s temi zadnjimi nimam izkušenj, one navadne, pa so fajn pri seksu (mi je že ušla tudi vrvica noter, ja), če pa hočeš, da jih ful neki čutiš, pa vibracije, moraš pa res ful kej skakat, drugače sploh ne čutiš, da jih imaš. kot tampon, ne zdej pričakovat, da daš to noter, pa da boš kr uživala
Zdaj pa to preberte. Jaz sem jih kupila v Nemčiji in sicer štiri kroglice nanizane na vrvico,ki je povezana s posebno škatlico, v kateri so baterije.
Naj povem, da je vrvica dolga 1.50m (sicer ne vem zakaj, vendar je lahko zelo hecno- v nadaljevanju).
Na škatlici je jakost vibracij od 1-6, tako da pač reguliraš kot ti paše.
Bolje pa je ko ta “daljinski upravljalec” dobi v roke partner in te s sunki vsake toliko časa preseneti.
Priznam da vzburja!
Drugače pa tako kot velja za večino stvari-TAKO KOT PAŠE TEBI JE NAJBOLJŠE pa obilo užitkov ti želim. Pozdrav zanimivi sadni.
ja, sagittarius, mogoče sem se v vseh teh letih česa življenjskega le naučila 🙂 tiste izkušnje, ki sem jih uspela nanizat v svoj življenjepis, pa rada delim z drugimi, če s tem lahko pomagam 🙂 no, sem pa zaradi tega že tudi pokasirala tule kak očitek… zato sem avtomatično mislila, da tvoj komentar tudi kaj podobnega. zdaj sem si oddahnila 🙂
okej včeraj sem tudi jaz kupila tele kroglice. očitno sem imela prevelika pričakovanja ker ko sem jih vstavila notri ni bilo nič presenetljivega. sem skakala, plesala, tekla, šla celo na daljši sprehod pa nisem čutila nobenega užitka. čutila sem tresenje kroglic, ampak niti malo me to ni vzburilo ali kaj podobnega. ne vem, ali bi morala kaj delati vmes (sem poskusila tudi stiskati mišice, vendar ni bilo nič drugače) ali je dovolj da jih imaš samo notri? ali je to odvisno od ženske? ker od mnogih sem slišala da so doživele orgazem že po nekaj korakih in da so užitki sanjski, pri meni pa res NIČ. 🙂
kako jih je sploh treba pravilno uporabljati? prebrala sem, da je bolje da imaš nepovezane, majhne, da ti same lezejo ven in jih s stiskanjem zadržuješ notri, ker naj bi bil to namen, da si okrepiš mišice. Moje pa so povezane in take, da jih komaj dam notri, kaj šele ven, tako da praktično nimam razloga za stiskanje mišic. Kako se potem uporablja te moje kroglice? pa še nekaj, če že kroglice komaj dobim notri in ven, kako jim lahko družbo dela še penis?? 🙂 tega si sploh ne morem predstavljati…
prosim za kakršenkoli odgovor in vaše izkušnje, ker sem zdaj res zmedena..ne vem ali jaz delam kaj narobe, ali pač niso za vsako žensko oz. ne nudijo vsem take užitke?
hvala! 😉
No, ne vem, ko prebiram odgovor od sadne, da lahko z njimi celo seksaš… mogoče ima tako široko, da grejo kroglice in tič not.
Meni jih je kupil bivši. Bile so mi moteče. Preveč sem ozka, da imam not neke silikonske krogle, ki so mi povzročale neugodje namesto užitka. Med sexom si mokra in paše moški tič… ampak tlačit krogle not na suho.. mogoče je treba se prej zrajcat? Meni niso sedle in sem jih čez čas vrgla v smeti.
Forum je zaprt za komentiranje.