Vabljena na poroko – kako se obleči
Poceni? Zame, ki sem ostala brez službe, marsikaj ni poceni in marsikaj ni samoumevno.
Obleka NI STARA (kupila sem jo pred pol leta), nošena je bila točno enkrat!
Imam pa pomisleke ravno zaradi takih izjav, kot jih imaš ti.[/quote]
Te izjave naj te ne prizadanejo. Tisti, ki želijo šinfati, bodo vedno nekaj našli, pa če prideš ko diva popolnoma nova. Tako da se ne sekiraj zaradi tega in se lepo obleci, kakor tebi ustreza (no, ne ravno v trenirki:).
Seveda bi jo oblekla še enkrat. Še Kate Middleton obleče eno obleko večkrat. Kot pravi zgoraj, kombiniraj druge dodatke, pa bo. 🙂
LP,
Lenka
Midva sva bila leta 2010 na dveh porokah, poroki sta bili nekaj mesecev narazen in vsakič sva bila drugače oblečena. Zakaj? Ne vem, kar tako. Na izbiro sem pač imela dve obleki, eno sem oblekla za prvo poroko, ta drugo obleko pa za ta drugo poroko.
Cunje pa res niso tako drage, da si nebi mogla iti kupit nove. V kiku jih imaš za 10€, na bolhi jih dobiš za še manj, tako da ne vem v čem je problem. Lahko pa si jo tudi od koga izposodiš.
še za lastno poroko sem hotela imeti eno obleko, ki je res prekrasna, ampak sem jo imela že na eni poroki, kjer sem bila med svati…me je moj dragi komaj prepričal, da sem si za lastno poroko sposodila eno simpl poročno oblekico. ..za naslednje poroke, kjer bom še med svati jo pa čist zagotovo še oblečem, pa čeprav bodo svatje enaki:)) pa srečno
Forum je zaprt za komentiranje.