Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Vabljena na poroko – kako se obleči

Vabljena na poroko – kako se obleči

A bi dali na poroko isto obleko gor, kot ste jo imeli oblečeno že pred časom na eni drugi poroki (ljudje so povsem drugi – nekateri vedo, da ste to obleko že imeli za neko drugo poroko).

Bi ali ne bi?

ne

danes so oblačila res poceni.
Lahko pa si tudi izposodiš od kakšne prijateljice ali sestre.

najgrše je videti svate v starih čevljih in starih oblekah.

Poroka je dogodek, ki zahteva določeno spoštovanje kodeksa oblačenja.

Isto…bi oblekel…..

Ja res so poceni……zate mogoče!!!!!

…in zakaj ne bi smel biti 2x enako oblečen, sploh če so drugi ljudje? daj prosim razloži…

Halo???? Seveda sem našla enako oblečena na dve poroki. Oblačilo je bilo novo, kupljeno za prvo poroko in bi bilo res neumno, če ga ne bi oblekla še enkrat, torej DRUGIČ!!

Ni problema, če oblečeš isto obleko. Če lahko, malo pokombiniraj z nakitom, dodatki, kot so ruta, šal, ura, torbica in podobno, ter z ličenjem.

A se hecaš? pa saj nisi filmska diva s tropom paparazzijev za petami, ki študirajo tvojo garderobo :-))

Itak da bi dala staro obleko gor. Posebej če se v njej dobro počutim, hja, potem bi jo nonstop nosila naslednjih 10 let za vse svečane priložnosti :-)))))

tudi jaz sem že imela na poroko isto obleko… Kot je rekla ena zgoraj, kombiniraj z dodatki, mogoče novi čevlji (če je denar). Res nima smisla vlagat denar v neke svečane obleke, če avtorica nima(!) denarja in ga lahko porabi za nekaj bolj koristnega.

Poceni? Zame, ki sem ostala brez službe, marsikaj ni poceni in marsikaj ni samoumevno.

Obleka NI STARA (kupila sem jo pred pol leta), nošena je bila točno enkrat!

Imam pa pomisleke ravno zaradi takih izjav, kot jih imaš ti.

Poceni? Zame, ki sem ostala brez službe, marsikaj ni poceni in marsikaj ni samoumevno.

Obleka NI STARA (kupila sem jo pred pol leta), nošena je bila točno enkrat!

Imam pa pomisleke ravno zaradi takih izjav, kot jih imaš ti.[/quote]

Te izjave naj te ne prizadanejo. Tisti, ki želijo šinfati, bodo vedno nekaj našli, pa če prideš ko diva popolnoma nova. Tako da se ne sekiraj zaradi tega in se lepo obleci, kakor tebi ustreza (no, ne ravno v trenirki:).

Tudi razmišljala ne bi:) Seveda obleči isto. Če se boš bolje počutila pa dodaj kakšen dodatek, ki bo malo spremenil.

Itak, da bi oblekla isto obleko. Tista zgoraj pa ni čist normalna, če kupi obleko, jo enkrat nosi, potem pa nikoli več. Nikar se ne sekiraj kaj si drugi mislijo. Če je ohcet fajn, potem sploh ni pomembno kaj imaš na sebi, pomembno je da se v tistem dobro počutiš 🙂

Seveda bi jo oblekla še enkrat. Še Kate Middleton obleče eno obleko večkrat. Kot pravi zgoraj, kombiniraj druge dodatke, pa bo. 🙂

LP,
Lenka

********************************************************** http://www.Fashionista.si [url=http://www.fashionista.si/si/brskamo-po-omarah/poslji-nam-svojo-omaro]Kaj naj oblečem?[/url]

Ne,dvakrat se ne bi poročila v isti obleki.
Če pa v nobenem primeru ne bi šla na SVOJO poroko, pa seveda ni ovir.

Nič se ne sekiraj zaradi bedastih izjav posameznikov.

Kar obleci ist obleko, pa lepo se imej in za nekaj časa pozabi na skrbi.

Stari čevlji in obleka ne pomeni, da je vse že ponošeno, obdrgnjeno, strgano…
Sem bila že na kar nekaj porokah, pa se ne spomnim, da bi si za kakšno šla kupit nov gvant in čevlje.
Če gre pa za enkrat nošeno obleko pa itak da ni problem.

Tole spoštovanje kodeksa oblačenja je pa itak kr neki…

To sploh ni vprašanje, mirno obleci še čisto novo obleko (enkrat nošena je nova), mogoče si privošči frizerja, gotovo imaš tudi kakšen primeren nakit, ki paše zraven. Čevlje pa ne obuj nove, posebno ne, če boste plesali.
Lepo se imej! In ne oziraj se na neprimerna mnenja ljudi, bodi samozavestna!

Sigurno bi jo oblekla večkrat, zakaj bi kupovala nova oblačila za en dan, ko se drugi ženi?
Dejte no, pa saj nismo miljonarji, pa potem še darila kupit…isto obleko in pika.

Midva sva bila leta 2010 na dveh porokah, poroki sta bili nekaj mesecev narazen in vsakič sva bila drugače oblečena. Zakaj? Ne vem, kar tako. Na izbiro sem pač imela dve obleki, eno sem oblekla za prvo poroko, ta drugo obleko pa za ta drugo poroko.

Cunje pa res niso tako drage, da si nebi mogla iti kupit nove. V kiku jih imaš za 10€, na bolhi jih dobiš za še manj, tako da ne vem v čem je problem. Lahko pa si jo tudi od koga izposodiš.

Boljša je ena boljša obleka, kot veliko cenenih cunj. Zamenja naj samo dodatke, kakšen šal, ogrlico, jopico… pa bo čisto drugačna.

Lepo skombiniraj, pa mirno jo še 1x obleci, lp

še za lastno poroko sem hotela imeti eno obleko, ki je res prekrasna, ampak sem jo imela že na eni poroki, kjer sem bila med svati…me je moj dragi komaj prepričal, da sem si za lastno poroko sposodila eno simpl poročno oblekico. ..za naslednje poroke, kjer bom še med svati jo pa čist zagotovo še oblečem, pa čeprav bodo svatje enaki:)) pa srečno

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close