Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek vabilo za 1 roj dan

vabilo za 1 roj dan

Zdravo!

Ima kdo kakšno idejo za vabilo za 1. roj dan?

intimno

Kaj pa te zanima, bol natančna bodi, oblika vabila ali besedilo?

to pa tudi mene zanima in sicer vse, od oblike, besedila, slikce, materiala, … skratka, če imate ideje, kar na plan z njimi.

Pa hvala.

LP, mali slonček.

Spet zagrebene matere na pohodu.

No, evo ideja:
Večinoma za 1.rojstni dan vabiš sorodstvo, no, dvigneš telefon in vsakega povabiš. Pika, konec.
Če pa vztrajaš na pisnih vabilih kot za sprejem v Buckinghamsko palačo, no, zavij v prvo knjigarno, poglej po polici, vzami najsimpatičnejše in gor napiši “Vabljeni na praznovanje 1. rojstnega dne XY, ki bo dne ….”

ups, ti si pa danes z levo vstala, a ne :)))

Zvezda, ja, mogoče sem pa res mal 😉

Ampak ene DEFINITIVNO pretiravajo. Včasih me kar malo srh strese ko kaj takega preberem.

Ja,zanima me besedilo in predvsem oblika,slikce bi dala gor al neki tazga.

intimno

http://www.otroci.org/body_vabila.html

Mogoče bo kaj koristnega. Samo sprintaš, pa dopišeš.

Rabiš še kakšen nasvet glede materiala?

jaz sem kupla roza vizitke in na vsako nalepla enega sončka(majhnega lesenega),in z rdečim svinčnikom napisala 1.rojstni dan na vizitko.Noter pa en verz iz interneta.in kje in kdaj se dobimo.ves material sem kupla v lega trgovini,tudi v navadni knjigarni dobiš,samo malo pobrskaj…ni treba preveč šarit,ker je samo prvi rojstni dan.vsi so bli navdušeni nad to vizitko;naredila sem pa večji žur zato ,ker ko se je rodila mala nismo naredili žurke.Ampak je preveč za vsak roj.dan delat kot da bi bila ohcet.

Poglej na spletno stran SMILEBOX.

http://www.smilebox.com

Ful lepe stvari, albumi, vabila na otroške zabave, rojstne dneve, poroke,…

sej ne mislim preveč komplicirat,zamislila sem si vabilo s kakšnim verzom in njenimi slikami,pa ne vem kako bi to izvedla.

intimno

Pa sej ti pravim, da je ta smilebox idealen. Imaš različne variante. Notri dodaš slike svojega otroka in napišeš besedilo, pa pošlješ po mailu. Res ful lepe zadeve.

Hvala!
Sem šla na to stran ampak nikakor mi ne rata poslat.

intimno

Joj če imaš nasvet za vabilo ga napišeš ne pa da dajete take brezvezne komentarje
kaj pa vas briga koliko si jih kdo povabi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close