Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Vabilo na Zelenortske otoke

Vabilo na Zelenortske otoke

Lep pozdrav!

Sem Jasna iz Logatca. Mene zanima če kdo mogoče potuje
na Zelenortske otoke v začetku Septembra. Datum nimam še posebno
določen ker še nisem kupila letalske karte. Če koga zanima
malo popotniške družbe naj me kontaktira čimprej! Potujem vedno
v lastni režiji, zato tisti ki nameravate v hotel odpadete, se opravičujem.

L.p. Jasna

Jast in moj sotor greva3.septembra .
l.p.astek

Pozdravljen!

Datum bi tudi meni ustrezal. Zanimajo me tvoji načrti za tam dol.

L.p. Jasna

Zivijo.Si ogledat Sal,Boa Visto,Sao Vicente in ce bo cas se Maio in Sao Tiago.Taki so nacrti,kaj pa bo doli pa nevem.Ce bom videl vsaj 3 otoke bom kar zadovoljen:-)),ker so transferji kar dragi(Sal-Sao Vicente baje 150eur).Sem pa zasledil,da je na Salu okrog 15ga nek festival,me kar mika:-)).Uglavnem videt cim vec!!!Pa ti ,kake nacrte imas?

l.p.Ales

jasna lahko tudi na astek@mail386.com .

l.p.astek

ojla jasna!
ker se tudi jst odpravljam na zelenortske otoke septembra, me zanima ce lahko objavis tvoj mail naslov.

hvala

ja folk, dejte se javt, ko boste dol, no!!!
mi bomo tud septembra dol. the fantastic four 🙂 pa bi lahko en vecer nardili eno slovensko seanso v shark zone-u z najboljso caipirinho in caipirosko na salu….
upam, da boste za….
sicer pa bomo mi dol od 15. septembra pa do 5. oktobra…

cakam….:))
K.

cao…
špela tuki 🙂 ja jz nimam se nobenih načrtov sam rada bi sla enkrat v začetku sptembra…zanima me kok časa bi sla ti to pa kok keša? bi sla ap valda v lastni reziji…
povej kej več čimprej
lp,špela

aja ej mam en plan ce si za…a misls da je ksna sansa da bi sle najprej v tunizijo k mam tm prjatlco pa loh obe spiva tm tko za ksn tedn…mava vse zaston pol greva pa naprej na otoke…kaj se ti zdi?? dej cimprej odpis da zacnem mal planirat…
aja moja cifra..loh me tud poklices: 031 552 521

lp, Špela

OJLA Jasna, jest sem sicer nov tu gori, ma no, eno potovanje v dobri družbi si pa fulll želim…dopust še šparam hehe…mi lahko kej več poveš o teh počitnicah?? No, se bereva…mausi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close