Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › vabilo na brezplačno nego obraza

vabilo na brezplačno nego obraza

Dobila sem vabilo na brezplačno nego obraza, pa sem malo skeptična glede tega. Verjetno mi bodo mal obraz premasiral, potem bom pa mogla kaj kupiti, kakšno kremo ali kaj….ne vem zakaj bi kdo to zastonj delal?

Ima katero tako izkušnjo?

Če ne poznaš firme ali pošiljatelja, se nikar ne odzovi, lahko ti poškodujejo kožo z lažnimi kremami, potem pa ti bodo hoteli prodati nekaj za izboljšanje. Jaz tudi dobivam raznorazna vabila za masaže, pilinge, celo brezplačno testiranje krvnega tlaka, pa se nikoli na nič ne odzovem. Vse gre takoj v smeti. Komu danes lahko zaupaš takole? Razen če prejmeš darilno kartico od znane osebe za obisk lepotilnega salona. Včasih je imela nekaj podobnega Afrodita, pa so ti vedno nekaj hoteli podturiti, da kupiš. Lp

Malo te bodo namazali, ti dali ogledali, z rafalom ti bodo ploskali,  kako si cudovita. Ja potem bodo začeli z najcenejšimi artiklom, pa tja do 2.000. Pa to še ni vse. V kolikor vzameš celo kolekcijo imaš 50 proč.popusta in greste v boben za žrebanje za oddih 10 dnevnega na Maldive

Ful traparije. Tam ti na polno težijo, da kupiš njihove brezvezne izdelke in pripelješ nove stranke.   Ne grem nikoli več.  Nategunske  fore.

Nič ni brezplačno.

Če so to tisti iz BTC-ja, ne spomnim se imena, samo stran. Ker so dosadni kot podrepne muhe in se jih zlahka ne otreseš.

Ma nikoli, niti če mi plačajo. Enkrat sem morala iti, ker je moja dobra kolegica prosila tako dolgo, da se mi je zasmilila. Na eno polovico obraza mi je namazala njihovo najbolj drago kremo, na drugo tisto bolj poceni..tista ‘draga stran’ je drago plačala. Sem imela še 3 dni rdeče in pekoče, hladila z obkladki.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close