V zivo iz Santorinija-preberi
Oglasam se vam iz mojega potovanja po Grciji. Trenutno se nahajam v campu Santorini, kjer je cena po osebi 6.3? in sotor 3.2?. Je zelo zelo vetrovno. Sotor se kOmaj stoji. Drugace pa zelo lep otok. Priporocam. Vsa vprasanja v zvezi s cenami ali karkoli drugega v zvezi z Grcijo mi lahko zastavite na tej temi. Oglasam se vam preko pocket pc in gprs. Lep pozdrav vsem skupaj.
Se nekaj ce kdo potoje v Grcijo z vlakom in ga bo t zanesla mimo Beograda naj si zApomne naslednje. Za 20? sem dobil 2steki cigaret, burek, plesko, 4l vode, pivo, kavo. Mogoce sem se kej pozabu V glavem cigareti se splacajo.
Lep pozdrav iz Santorinija
Brina&Jaka
Živjo!
Mene pa zanima, kolk časa se vozi z vlakom v Grčijo? Ter kakšne so kaj zveze? Pa mogoče koliko stane karta? A je mogoče tud kdo že bil v Grčiji z avtom? Koliko časa pa vzame vožnja z avtomobilom ter ali je treba na kaj posebno paziti?
ZAenkrat dovolj vprašanj, sicer sem pa tudi sama bila na Santoriniju in je res lepo….
Lep pozdrav
Karta iz Ljubljane je 27500(Euro domino do 26 let+3potovalni dnevi po Grciji). Vlak vozi vsak dan iz Ljubljane ob 6.15. Prestopis v Beogradu, kjer cakas 2uri na naslednji vlak. Voznja traja 25 ur. Obvezno na vagon Munchen-Beograd, ker drugace ne prides do Beograda. Vlak ima koncno v Solunu. Drugace je pa tudi direktna povezava ampak prides ob 22h v Solun. Baje je dokaj nevarno ponoci. Mislim, da se splaca it v Beogradu na osvezilo.
Drugace pa danes sva bila na vulkanu in manjsem izletu z ladjo okrog Santorinija.
Priporocljiva nabava spalnika od Beograda do Soluna posebej v tej vrocini.
P.S. V casu olimpijskih iger vozi vlak do Aten po posebni ceni.www.slo.zeleznice.si
Lep pozdrav iz Santorinija
Forum je zaprt za komentiranje.