Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek V troje..

V troje..

sadna napisal:

> uh, moj krožnik je zelo zadovoljen! ves v barvah, svetleč in
> ves čas topel od stalnega negovanja 🙂

Potem pa ni problema. Če ni zavisti, je za vse dovolj.

Sadna mislim,da so ti nekateri nevoščljivi,jaz pa bi si želel,da bi bilo čim več takih deklet kot si ti:odprtih,sodobnih in pozitivnih pogledov na prijetno spolnost.Pa čim več užitkov v “poiskušanju raznovrstne hrane”.

hvala žan. tut sama sem hvaležna stvarstvu, da sem se rodila, ali pa razvila v takšno osebico. se mi zdi, da je tako lahko življenje bolj enostavno. ne vem pa, kdo točno je “kriv” za to. ko izvem, se mu zahvalim!

HanaLJ sorry, če sem delovala preveč napadalno, ampak hotela sem prikazati le razliko med lezbikami in pa med bisexualnostjo,kajti po mojem mnenju je to, da si kdaj ženska zaželi malce druge ženske bisexualno nagnjenje in ne lezbičnost..

očitno pa tukaj gor ni nobene z varianto ona in dva moška?? mene pa vsak dan bolj mika še kakšna takšna ponovna izkušnja..

Super je da se ujemata in uživata v spolnih igrah,da sta odprta in brez predsodkov “vzameta”še eno bejbo v igro.Svoja čustva in potrebe po nečem ne smemo tajiti in zadržavati v sebi.Bom svoji povedal,da bi medse sprejela še eno bejbo.LP.

Ja, sadna, najprej hvala za pomanjševalnico :-)))
Razumem, kaj mi želiš povedat in tudi ti vidm da si me razumela, sam po drugi strani pa…zakaj zaboga me pa misel na to vseeno vzburja, tudi če tako omahujem, pa vagam, pa si mislim, da bi bila ljubosumna…če pa si poskusim to živo naslikat, pa me od vzburjenosti in ljubosumja prav stisne ob srcu?

joj, bo tvoja vesela:))

na čevelj te bo dala po mojem…, saj iz tega lahko upšravičeno sklepam da je ne ceniš in ne ljubiš.

Janja, tudi jaz sem bila z MMŽ, hudo dobro in bi še ponovila. Mislim, da ne bo težko, ker so tipi za take kombinacije….Sicer onadva nista imela med seboj nič, na meni pa 4 roke in…..Hmmmmm

Oba sva za stvar,ha,ha.Trojček je popestritev in uživancija.Življenje je treba živeti.Ljubiva se pa zelo močno.

potem pa ni problema, če sta oba za to.
Potem pa veliko sreče in užitkov!

Zanimiva, a si bila sendvič? :)))

Mene pa zanima koliko vas je opazovalo drugi par pri sexu oziroma ste bili opazovani?

Ja, jaz sem enkrat opazovala en par. Kr tko se je zgodil. Pa me je on povabil zraven in nisem bila za to. Zrajcal me je pa tud tko…………

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close