Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek V torek vsi na proteste

V torek vsi na proteste

Odgovor na objavo uporabnika
strah jih je, 04.10.2021 ob 11:14

Že na prejšnjem protestu je bilo zbranih veliko takih, ki nimajo nobene zveze s stranko Resnica, pa tudi z Zoranom Stevanovićem ne.  Nekateri so nosili maske.

Ljudje so šli na cesto (tudi) zaradi ostalih SĐS kriminalnih dejanj, ne gre tu samo za maske in PCT pogoje.

Janša je dojel, da so ti protesti malce drugačni kot tisti petkovi….  Zdaj Janševe podgance navidezno cvilijo čez Pahorja, češ zakaj je povabil Stevanovića na pogovor – v resnici je on sam ukazal Barbiki, naj tipsona pokliče in poskuša umiriti.  Vsi se dobro zavedajo, da je vrag vzel šalo, da imajo premalo policajev, ki bi ustavili množico, ki se lahko nabere na teh protestih.

Tudi izjava Hojsa v smislu razmišljanja predčasnih volitev je samo pesek v oči.  Poskušajo umiriti folk.

Kako so drugačni? So drugačni, ampak ne v dobrem pomenu besede. Petkovi kolesarji so kljub vsem očitkom in pomankljivostim pametni. Zato pa gredo vladi tako v nos. Ničesar ne razbijejo ali unčijo. Oni mirno protestirajo, pišejo stvari in podajajo ovadbe. Pa vlado še vedno motijo isto kot razni ići in ostala sredina družba. Zakaj? Ker vlada točno ve, da so te v petek za njihov obstoj krepko bolj nevarni.

Ljudstvo pa je “napalilo” na te teroriste, ki izsiljuje celo državo za svoj lasten profit. Ja, njihov profit. Za vas jim dol visi.

Se hočete znebit te vlade? Pojdite v petek in ne v torek ali sredo.

Mene zanima, kje je zdaj Požar, da bi malo povedal o sestankovanju Janše in Stevanovića…

Kaj pa če je vse le politična igra za množice?

Tudi povabilo tega in tega k temu?

Zato, da bi ljudje mislili, da je tako?

Če si vlada in boš pritisnil na ljudi ti je jasno lahko, da bodo nekateri pritisnili nazaj.

Torej še preden to storiš, lahko predvidiš,kaj se bo zgodilo. Ne natančno ampak na splošno pa že, saj zakonitosti narave ostajajo enake v nekih pogledih.

Ker nekaj predvidiš pa potem tudi za tisto, kar naj bi se zgodilo urediš tako, da se bo odvilo v tvoj prid.

Če se gleda skozi igro šaha potem nekdo igra lahko vsako potezo sproti lahko pa premisli več potez v naprej.

Koliko potez je premislila vlada, to ona ve.

https://www.facebook.com/groups/zasvobodo/permalink/1483687312006096/

Meni tle nekaj smrdi, lokacijo protestov javijo zvečer, pa tako ozkobeseden glede pogovora s Pahorjem. Ker ponavadi se tako rad širokousti.

Teodorović, Stevanović ipd. zahtevajo “svobodno” Slovenijo zase,brez PCT in z njim za predsednika vlade in še države. Smrdi po diktatorju. Tile sa juga nas bodo povozili.

Ja pravte, tile iz juga, balkanci …ne vidim problema, ker se do sedaj ni izpostavil noben slovenec a ne, ni korajže, jajčk po domače…kje ste kleni slovenski fantje (in dekleta )…v boj za narod svoj…sami kimavčki, bojazljivci, hlapci, ja kakor bodo rekli tako bomo naredili…bognedaj  po svoje kaj razmišljat..saj je lepo naštudiral Jelinčič..- glupi…pa tud ta mladi – isti…ej Slovenija kam greš- zbudi se že enkrat….

Ni,kej  slovenski fantje in možje imajo težavo s samozavestjo, nastopanjem.., zagovarjanjem svojih stališč in mišljenja…..zato zadeve rešujejo fantje z juga, ki teh problemov nimajo…

Ahhh-ić, 04.10.2021 ob 14:19

Teodorović, Stevanović ipd. zahtevajo “svobodno” Slovenijo zase,brez PCT in z njim za predsednika vlade in še države. Smrdi po diktatorju. Tile sa juga nas bodo povozili.

Razen leta 1991, ko jih je Janša s svojo vojsko nagnal preko granice, da se niso mogli niti od svojih kužkov poslovit

Renata906, 03.10.2021 ob 19:37

Hvala, ne. To niso protesti, ampak horda. Bila sem na obvoznici v avtu, ko so jo blokirali protestniki. Kao, zaustavimo Slovenijo ker edin to zaleže. Drek! Zamudila sem fizioterapijo. Kako lahko to pomaga svobodi?

Pa še nekaj me zanima…a noben od teh protestnikov ni v tem času namočil nosu v tujino? Pct je v zahodni Evropi povsod (razen tam ki so toliko precepljeni da vse opuščajo). Službeno dosti potujem. Dunaj in Berlin prejšnji mesec. Ciper avgusta, Pariz julija. Ne v lokal ne v trgovino ne v službene prostore nisem mogla brez pct. Ljudje dojemajo to brez vsakih težav. Mi pa tako gonjo. Kaj je z nami? Pct ni domislica sds!

In v torek bom spet veliko v avtu. Ali bom lahko prišla na cilj ali bom spet zataknjena v prometu. Ne hvala, jaz vas ne podpiram.

Pa kje je PCT ?? !!   Evropa večinoma zdaj šele protestira da tega nočejo.

Pa tudi kjer je, so testi povsod dostopni in brezplačni.

Drugačni?, 04.10.2021 ob 11:25

Kako so drugačni? So drugačni, ampak ne v dobrem pomenu besede. Petkovi kolesarji so kljub vsem očitkom in pomankljivostim pametni. Zato pa gredo vladi tako v nos. Ničesar ne razbijejo ali unčijo. Oni mirno protestirajo, pišejo stvari in podajajo ovadbe. Pa vlado še vedno motijo isto kot razni ići in ostala sredina družba. Zakaj? Ker vlada točno ve, da so te v petek za njihov obstoj krepko bolj nevarni.

Ljudstvo pa je “napalilo” na te teroriste, ki izsiljuje celo državo za svoj lasten profit. Ja, njihov profit. Za vas jim dol visi.

Se hočete znebit te vlade? Pojdite v petek in ne v torek ali sredo.

Ni res, tudi v petkih je nastalo že precej materialne škode.

https://www.facebook.com/stoplaznivimmedijem/photos/a.333519958013026/515563109808709/

Zlatko je užaljen, ker ni bil poabljen na pogovor k Pahorju. In prav ima, da Zoran S. ni predstavnik ljudstva, on je predstavnik svoje stranke, svojih političnih ambicij z najvišjim ciljem. Sicer mi gre Zlatkona organe, ampak glede tega mu dam prav:

https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=595431941653807

Ustavimo genocid. Genocidnike pa obsoditi na smrtno kazen.

https://www.facebook.com/groups/999695823864713/permalink/1241725159661777/

Spectakular, 04.10.2021 ob 14:51

Ni,kej  slovenski fantje in možje imajo težavo s samozavestjo, nastopanjem.., zagovarjanjem svojih stališč in mišljenja…..zato zadeve rešujejo fantje z juga, ki teh problemov nimajo…

TUd, ce zapisano velja, ima vsak lahko vsaj toliko pameti, da jih ignorira. Ni podpore, nimajo sans.

Senza736, 04.10.2021 ob 13:46

Mene zanima, kje je zdaj Požar, da bi malo povedal o sestankovanju Janše in Stevanovića…

Požar je raje tiho, kot pa, da bi kaj čez Jajota napisal.??

Super bistri ste protestniki, še samo to nam manjka, da bo predsednik vlade ali države Stevanovič ali Zlatko Čordič, potem pa bomo res dosegli poden od podna. Prodane duše, sram vas je lahko, državo bi prodali za svojo mater. Ta dva, ki bi tu rada delala red, naj se glasita v svojih matičnih državah, da vidim, kako bi ju gledali.

mene ne zanima kako je drugod po evropi, a če bo francoz skočil iz aviona boš ti tudi. zame so ti ukrepi protizakoniti, protiustavni, proti vsem človekovim pravicah, fašistoidni, še hitler je bil boljši do svojega naroda, tako sem jaz prepričan. meni, ki plačujem dva zavarovanja preprečevat da bom šel k zdravniku, dokler ne plačam enega testa, na keterm služijo tisti, ki so v 30 letih nagrabili milijarde iz državnega proračuna, kamor reveži plačujeo davke. hvala za tako državo in tak sistem, podpiram miroljubne prosteste in naj janša že odstopi, seveda ne bo, nikoli, vlekel bo do kler se bo dalo in nastvaljal svoje ljudi vsepovsod.sem proti pct, saj tudi cepljeni dokazano prenašjo bolezen virus in zbolijo. a to si že zračunala kot stotisoče ljudi v slo ima zarsdi te korkina natege duševne in druge težave

Ahahahaha.  A petkovi kolesarji, da ne gredo vladi v nos?  Ja, dokler ne prilezejo na Triglav in jih skurcajo v frise.  Protesti sami pa seveda nikomur ne gredo v nos, saj se ne zbere nič ljudi.  Edino takrat so se zbrali, ko so se pridružili sindikati.

Seveda se vlada boji Stevanovičevih protestov, še kako se jih boji.  Ker teli ljudje, ki se zbirajo na pobudo Stevanoviča, so malo bolj jezni.

Mi na misel ne pride, imam preveč pametnega in lepega dela.

To bi jajček ZDAJ rad, da gredo ljudje ob petkih kolesarit, a?  Ker dobro ve, da ljudje ne podpirajo Jenulove “ljudske skupščine” in ostalih traparij.  Ljudje se pač ne mislijo iti nekakšnih skupščin, ampak hočejo, da vlada odleti.  OD-LE-TI!  In zato morajo ljudje biti jezni, ne pa hipijevsko razpoloženi, a veš to?  Blebetanje po raznih parkih ni odneslo še nobene vlade.

Vlado odnese množica, ki za sabo potegne tudi policijo, če je potrebno.  In naredi štalo na več koncih, tako da nek vodni topek lahko šprica na enem kraju, piz*arije pa se dogajajo na drugem.

Pa saj ti to dobro več, potuhnjenec sendvičarski, zato pa se trudiš ljudi kuriti na petkove proteste, ki niso omembe vredni.

ti je ok dikratura, 04.10.2021 ob 18:35

mene ne zanima kako je drugod po evropi, a če bo francoz skočil iz aviona boš ti tudi. zame so ti ukrepi protizakoniti, protiustavni, proti vsem človekovim pravicah, fašistoidni, še hitler je bil boljši do svojega naroda, tako sem jaz prepričan. meni, ki plačujem dva zavarovanja preprečevat da bom šel k zdravniku, dokler ne plačam enega testa, na keterm služijo tisti, ki so v 30 letih nagrabili milijarde iz državnega proračuna, kamor reveži plačujeo davke. hvala za tako državo in tak sistem, podpiram miroljubne prosteste in naj janša že odstopi, seveda ne bo, nikoli, vlekel bo do kler se bo dalo in nastvaljal svoje ljudi vsepovsod.sem proti pct, saj tudi cepljeni dokazano prenašjo bolezen virus in zbolijo. a to si že zračunala kot stotisoče ljudi v slo ima zarsdi te korkina natege duševne in druge težave

Malo pazi kaj govoriš ? Si živel v času Hitlerja, občutil njegove metode, da govoriš o svojih prepričanjih. Ne nisi, zato ne primerjaj nekaj, kar ne more biti primerljivo. Glede človekovih pravic te vprašam kaj ti sedaj manjka, si lačen, te kdo pretepa, muči, katere pravice so ti kršene ? Ampak preden boš to povedal, se zavedaj tudi svojih dolžnosti, zapomni si dolžnosti in pravice gredo iz roke v roko. Tudi v službi nimaš samo pravic imaš tudi dolžnost narediti delo tako, kot je treba, da imaš pravico dobiti plačo.

Se strinjam. To je fašizem in število smrti zaradi koronskih fašističnih ukrepov in strupenega zvarka je že preseglo smrti zaradi covida. Pa čeprav so skoraj vsi umrli s covidom.

Na vsakem koraku smo deležni kršenja ustave in človekovih pravic, pa kršenja raznih EU resolucij, pa deklaracij….Dejansko je to vojna.

Vsak, ki to zagovarja je psihopat, kot so psihopati zagovarjali Hitlerja in podobne diktatorje.

Namenjeno “ti je ok diktatura”

Ehhh, psi lajajo, karavana gre dalje….prav nič ne boste spremenili.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close