Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek V torek vsi na proteste

V torek vsi na proteste

Odgovor na objavo uporabnika
Darwin132, 03.10.2021 ob 23:40

E pičke nečloveške, dokler se drugim dogaja krivica vas ne zanima. Dokler si vi pri sebi mislite jst sm priden in delam kar mi rečejo naj me pustijo pri miru drugi pa naj me ne ustavljajo. Jst sm jst oni so oni. Bom storu kar mi rečejo važno, da imam mir. E pičke nečloveške kako ste še glupe jao. Čakte se , ko pride vaš čas bujenja, nobena pridnost ne bo zaustavila gajžle čez hrbt. Takrat boste piskal, kje so protesti, kje so tisti, ki bi vas podprli in vam stali ob strani, če ne na cesti pa v miselnosti in skupnemu cilju.

Komu se pa krivica dogaja? Dej prosim povej komu.

Anonimno 9433, 03.10.2021 ob 23:43

Komu se pa krivica dogaja? Dej prosim povej komu.

Tebi

LOL kaj počne tvoj Zoran Stevanović? Izkorišča to “plandemijo,” da rata posranec in nič drugega. Gre mu samo za politično kariero. Boli njegaa zate in PCT, samo da dobi glasove. Kuj k bo prišelv državni zbor, se bo zlizal s strankami, proti katerim je zdaj tako razčeperejn,. Samo naivci verjamete, da je drugačen. Ker ni. Ker če bi bil, ne bi bil v poltiki. Tam so vsi isti. To mu je edini instrument in program, da pride njegova guzica na sigurno. Ker lokalci ga več ne Jebemo, zato cilja na druge volivce. In #plandemija” in pct mu je edino, kar mu še preostane. Sicer je politično in družbeno mrtev.

Darwin132, 03.10.2021 ob 23:44

Tebi

Pa ti si resno zblojen. govoriš, da se drugim dogaja krivica, in ko te nekdo vpraša komu, odgvoriš “tebi”. Mater si zmešan do amena.

O pa res. Konstantno branje tvojih žalitve in ostalih napadov misliš tukaj, a ne? Eto, pridem protestirat.

za Darwina, valda.

Anonimno 9433, 03.10.2021 ob 23:41

Darwin132, 03.10.2021 ob 23:36

Verjetno bi bilo zanimivo vas opazovati, kako zaradi plandemije še vas ob vsem vašem nastavljanju guzice plandemistom ustavi kolapsirano gospodarstvo in ostali sistem, ki vas futra, da ne bi več nič pomagalo, če guzico nastavljate, kako bi vas kar naenkrat videli na cesti rohneti tja v tri dni, robokop bi pa zamahnu.

“ustavi kolapsirano gospodarstvo in ostali sistem”

To delaš ti in tvoji protestniki ter anticeplci. Nekateri se hočemo vrniti v realnost po letu in pol. Vi pa konstantno tolčete po bremzi zaradi vaših fantazij in egoizma.

Če bo rohnelo, bo rohnelo proti vam.

V kaksno realnost bi se ti vrnil? Hh… A ves kaj je realnost? Da se direkt od vasih plac vraca dolgove. Da delas za vse manj in manj. Da si samo igracka. Ja. Prav igrajo se z vasimi zivljenji. Malo zategne uzdo ti samo iaaa iaaa iaaaa. Trš po hrbte ke boš gučo!!! Dobri ste samo tolk da se denar naredi na vas in da delate za tuji denarnico. Predmet za posmeh ste. Ja. Kako imate bedna zivljenja. Celo zivljenje delas za tono pleha z stirimi gumami in za streho nad glavo. Placevat moras za osnovne zivljenske stvari brez katerih umres. Npr voda. Posljejo te tam v (pazi to) brezplacni izobrazevalni sistem ki si ga itak lastijo v katerem dobis vse samo znanja ne. Itd itd… Celo leto delas za malo oddiha… Aha pa se vse mate pred nosom ampak vi se kar ne opazite pa ne opazite.

Ja. Smejejo se vam. Pranje mozganov, tlaka, ostari i umri. Tako vas vidijo.

Je Stevanović že vrnil Kranjčanom denar za osebne odvetniške stroške v izgubljeni zasebni tožbi, in pohištvo, ki mu krasi dnevno sobo ter stroške najemnine za zasebne prostore stranko , ki je ni volil nihče? Sprašujem za sosedo.

Wardinovarit, 03.10.2021 ob 23:48

Pa ti si resno zblojen. govoriš, da se drugim dogaja krivica, in ko te nekdo vpraša komu, odgvoriš “tebi”. Mater si zmešan do amena.

Ja ne, ti se repenčiš tako, da je očitno, da se TEBI dogaja krivica. Lej nič ti ni prav, karkol ti rečem.

Če bi reku da se tebi ne bi popenilo, če sem dejal da se tebi pa si spet popenilo. Nehaj se penit za brez veze

Fotografija ni simbolična haha

[img]https://shrani.si/f/28/GZ/4uqShkpk/zoranstfacebook.jpg[/img]

KRanjcanka, 03.10.2021 ob 23:46

LOL kaj počne tvoj Zoran Stevanović? Izkorišča to “plandemijo,” da rata posranec in nič drugega. Gre mu samo za politično kariero. Boli njegaa zate in PCT, samo da dobi glasove. Kuj k bo prišelv državni zbor, se bo zlizal s strankami, proti katerim je zdaj tako razčeperejn,. Samo naivci verjamete, da je drugačen. Ker ni. Ker če bi bil, ne bi bil v poltiki. Tam so vsi isti. To mu je edini instrument in program, da pride njegova guzica na sigurno. Ker lokalci ga več ne Jebemo, zato cilja na druge volivce. In #plandemija” in pct mu je edino, kar mu še preostane. Sicer je politično in družbeno mrtev.

Komu ti to? Meni? Zakaj meni? Tega tipa sploh ne poznam razen po faci preko posnetkov.

Če je letel tvoj zapis meni potem je mimo, saj ne veš kaj si jaz mislim o njem. Če pa veš,potem pa ne bi to meni pisalo. Veš pa lahko, ker sem o tem že pisal. Če kdo spremlja, kaj pišem potem ve, da je moje mnenje tako glede protestov, kot nekaterih nastopajočih, govornikih konkretno in mnogo drugačno, kot se morda zdi javna slika mišljenja.

[img]https://shrani.si/f/28/GZ/4uqShkpk/zoranstfacebook.jpg[/img]

Je reku tisti, ki protesta od blizu videl ni, kaj šele da bi lenuharsko guzico premaknu iz bajte.

Lepo je s tujim kurcem po koprivi opletat ja, hujskač hinavski.

Janez315, 03.10.2021 ob 23:55

V kaksno realnost bi se ti vrnil? Hh… A ves kaj je realnost? Da se direkt od vasih plac vraca dolgove. Da delas za vse manj in manj. Da si samo igracka. Ja. Prav igrajo se z vasimi zivljenji. Malo zategne uzdo ti samo iaaa iaaa iaaaa. Trš po hrbte ke boš gučo!!! Dobri ste samo tolk da se denar naredi na vas in da delate za tuji denarnico. Predmet za posmeh ste. Ja. Kako imate bedna zivljenja. Celo zivljenje delas za tono pleha z stirimi gumami in za streho nad glavo. Placevat moras za osnovne zivljenske stvari brez katerih umres. Npr voda. Posljejo te tam v (pazi to) brezplacni izobrazevalni sistem ki si ga itak lastijo v katerem dobis vse samo znanja ne. Itd itd… Celo leto delas za malo oddiha… Aha pa se vse mate pred nosom ampak vi se kar ne opazite pa ne opazite.

Ja. Smejejo se vam. Pranje mozganov, tlaka, ostari i umri. Tako vas vidijo.

Vidiš, to so fantazije katere sem omenil. Tebi bolj sede sedet doma na socialni, pa drkat kurac cele dneve. V sredo ali pa torek se pa mogoče spelješ na protest, in to je to od tedna.

Direkt iz tvoje “plače” se vrača dolgove tude zdaj. Ti bi ti bilo jasno, če bi poznal pikico o ekonomiji. Več časa kot boste vlekli to situacijo, več boš ti plačeval v davkih. Druge ni. To je neka tvoja fantazija, ki izvira iz bogsigavedi česa. V realnosti nima temeljev. Nikoli ni imela in nikoli ne bo. Zoranu se jebe za to kar si ti omenil. Ne vem sicer, kako ti veš za katero denarnico jaz delam, ampak karkoli. Ne bom se pogljablal v te provokacije.

Ti se meni smej kokr ti srce poželi. Me ne gane. Samo še malo me oviraj, pa ti bomo izklopil tisto brezplačno curlečo pipico, ki se imenuje socialna pomoč.

Anonimno 9433, 03.10.2021 ob 23:49

O pa res. Konstantno branje tvojih žalitve in ostalih napadov misliš tukaj, a ne? Eto, pridem protestirat.

Kakšnih napadov, pa kva ti je? Pa kdo koji k napada?

Joj kaj dela propaganda, vam se bo zbutalo in če ne boste koga imeli za prebutati ob sebi boste sami sebe.

Toj pa višek

Je rekel tapravi, 04.10.2021 ob 00:05

Je reku tisti, ki protesta od blizu videl ni, kaj šele da bi lenuharsko guzico premaknu iz bajte.

Lepo je s tujim kurcem po koprivi opletat ja, hujskač hinavski.

To je seveda mišljeno za Darmuna.

Ne gane me., 04.10.2021 ob 00:06

Vidiš, to so fantazije katere sem omenil. Tebi bolj sede sedet doma na socialni, pa drkat kurac cele dneve. V sredo ali pa torek se pa mogoče spelješ na protest, in to je to od tedna.

Direkt iz tvoje “plače” se vrača dolgove tude zdaj. Ti bi ti bilo jasno, če bi poznal pikico o ekonomiji. Več časa kot boste vlekli to situacijo, več boš ti plačeval v davkih. Druge ni. To je neka tvoja fantazija, ki izvira iz bogsigavedi česa. V realnosti nima temeljev. Nikoli ni imela in nikoli ne bo. Zoranu se jebe za to kar si ti omenil. Ne vem sicer, kako ti veš za katero denarnico jaz delam, ampak karkoli. Ne bom se pogljablal v te provokacije.

Ti se meni smej kokr ti srce poželi. Me ne gane. Samo še malo me oviraj, pa ti bomo izklopil tisto brezplačno curlečo pipico, ki se imenuje socialna pomoč.

Ne štekam.

Najprej mu gnjaviš v opisu, da sedi doma na socialni, potem da drka kurac cele dneve za povrh pa mu pišeš, da direkt iz njegove plače se vrača dolgove?????????????

Ne štekam. Če je nekdo na socialni kako potem dobiva plačo iz katere se poplačujejo dolgovi.

Drugo kako lahko nekoga preko neta tako ocenjuješ, da lajaš kot stekel pes, kaj on počne, če ne veš niti kaj je v življenju že naredu in kaj počel? Si reatrdiran al  kaj ti je. Pa kaj je z vami?

Je rekel tapravi, 04.10.2021 ob 00:10

To je seveda mišljeno za Darmuna.

Še lažje je izzivati v vsaki temi pod drugim nickom in se skrivat za internetno anonimnostjo ane čuri muri? fuj fej fuj

Kolega milni mehurček. Me vesli da si odpisal. Na kratko bova. Zrihtaj da se pipica zapre. Bi prej rekel da drzava vec doplacuje delodajalcu ce delam kot pa ce sem na socialni.

Darwin132, 04.10.2021 ob 00:14

Še lažje je izzivati v vsaki temi pod drugim nickom in se skrivat za internetno anonimnostjo ane čuri muri? fuj fej fuj

Ja kaj, saj si rekel da anonimnosti ni, in da lahko po pravnih poteh uredimo. Kdaj bo to, da si vzamem dopust.

Ajde evo. Bilo ste pridni evo vam ena caka neizobrazenega za vas izobrazene. Posteno?

Kje je una radodajka… Ab rada tamalo prisparala? Ta je tko za spotoma…

Darwin132, 04.10.2021 ob 00:12

Ne štekam.

Najprej mu gnjaviš v opisu, da sedi doma na socialni, potem da drka kurac cele dneve za povrh pa mu pišeš, da direkt iz njegove plače se vrača dolgove?????????????

Ne štekam. Če je nekdo na socialni kako potem dobiva plačo iz katere se poplačujejo dolgovi.

Drugo kako lahko nekoga preko neta tako ocenjuješ, da lajaš kot stekel pes, kaj on počne, če ne veš niti kaj je v življenju že naredu in kaj počel? Si reatrdiran al  kaj ti je. Pa kaj je z vami?

Plača je bila v navednicah, opičnjak. Zakaj me vprašaš? Zato ker sem s tem mislil socialno. Lahko bi razbral iz konteksta, glede na to da znaš dešifrerat vse.

Državno blagajno polnijo tudi socialarji, direktno preko DDV in ostalih terjatev, indirektno pa tako, da pač dobijo posledično manj socialne.

On lahko očitno ocenjuje za koga jaz delam, se pravi da lahko jaz za njega ocenim, da je na socilni.

Še kakšno vprašanje? Te tvoje žalitve si bom pa zapisoval nekam, da jih bom lahko prešteval pred spanjem. Pričakujem, da bo številka gromozanska.

In kaj zdej, 04.10.2021 ob 00:16

Ja kaj, saj si rekel da anonimnosti ni, in da lahko po pravnih poteh uredimo. Kdaj bo to, da si vzamem dopust.

Pejt najprej še dva spit, da se “STREZNEŠ

Radodajac. Dej darčiju zastojn year pass pa ti povem.

Res. Sigurno ne ves za to. U can make money. Na cisto legalen nacin. Ej pojma nemate. Prav bedaki boste izpadli ce vam povem. Da en balavac to ve vi pa hhh..

Ajde. Letni pass za darčija pa ti napišem.

Ne gane me., 04.10.2021 ob 00:20

Plača je bila v navednicah, opičnjak. Zakaj me vprašaš? Zato ker sem s tem mislil socialno. Lahko bi razbral iz konteksta, glede na to da znaš dešifrerat vse.

Državno blagajno polnijo tudi socialarji, direktno preko DDV in ostalih terjatev, indirektno pa tako, da pač dobijo posledično manj socialne.

On lahko očitno ocenjuje za koga jaz delam, se pravi da lahko jaz za njega ocenim, da je na socilni.

Še kakšno vprašanje? Te tvoje žalitve si bom pa zapisoval nekam, da jih bom lahko prešteval pred spanjem. Pričakujem, da bo številka gromozanska.

SVAŠTA. Bom šel od zadaj.

Kake moje žalitve? Bod fer pa pokaž, mogoče zdele ne vem pa sem kaj užalil te. Pokaž kaj ti je bila žalitev tebi od mene namenjena, kopiraj, prilepi.

Kar pa se tiče tistih davkov ja ne vem no a nit to nekakšen pink ponk? Si slep v mislih, da tega ne vidiš. Država ti nekaj da potem ti pa vzame. Torej če mu da socialno in potem plača davek (mora dat nekaj nazaj) je vseen šmorn, če bi že od začetka dala tok manj daj gmah. Ne pa da muti in muti , muti, ter muti in še stokrat ali večkrat tako. To je tako, kot bi mi ti podarilo 10 eur potem pa čez dva dni dejalo dej dva eur nazaj. Alo, če daš daj toliko kot misliš ne pa potem nekaj nazaj jemat. pa spet , pa spet, pa spet, štekaš? Eh

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close