V tej državi NIČ ne deluje
Če imaš srečo, da sploh lahko kupiš vozovnico. Na železniški postaji Brežice je bil problem; ko sem zjutraj šel na delo, je bila blagajna še zaprta. Ko sem se popoldne vrnil, je bila blagajna že zaprta. Poskusil sem kupiti mesečno vozovnico na drugi postaji, končalo se je z izgubo 130 € in besedami ženske z diagnosticirano psihozo: “Sem opazila da greš povsod z vlakom, pa si nisem upala vprašati. Sem mislila, da si kaj bolan. Da imaš zdravstvene omejitve, da ne moreš voziti avta.” Vozniško dovoljenje sem imel že več kot 10 let. Nekaj mesecev kasneje sem kupil avto in od takrat na javni prevoz nisem več stopil.
slovenke, kje so vaši talenti
Kako nič ne deluje? Deluje korupcija, lopovščina državne blagajne, nepotizem…to sigurno deluje.
Plešite, plešite, veselo plešite za Goloba, Boštjančiča, Svobodo, Levico, SD… Oni so drugačni, delajo transparentno, pošteno in samo v korist državljanov.
Bomo pa še dolgo čakali, da bodo lahko novinarji pisali o njihovih tajnih bančnih računih v davčnih oazah kjer skrivajo velike denarje pred davčno.
Forum je zaprt za komentiranje.