Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice V Svico z osebno, lahko?

V Svico z osebno, lahko?

Ali je potreben potni list? Prosim za cimprejsnji odgovor! Hvala!!!!

Lahko z osebno.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Kolikor jaz vem, ne. Smo hoteli iti pozimi, pa so obmejni avstrijci rekli, da samo s potnim listom. Pa ne me držat za besedo. Poskusite preveriti, Švica jutri nima praznika.

Lahko gre z osebno, ker ima Slovenija z Švico podpisan sporazum.

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Jaz grem vedno samo z osebno.

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

Lahko z osebno.
V Švico službeno potujem vsake dva meseca in to vedno z osebno izkaznico, nikoli potnim listom.

v CH lahk z osebno že vsaj 15 let potuješ..

Se lahko prilepim?

Kaj pa Lichenstein, Francija, Italija in Španija?

Hvala
Ines

To so vse članice EU. V vse članice EU pa lahko potuješ z osebno izkaznico.

Z osebno lahko potuješ povsod pop teh državah ki si jih napisala samo če potuješ z avtom,če pa greš z avionom pa obvezno potni list.
lp

A se bo že enkrat končala ta neumnost, ki smo jo ne tem forumu že 100x obdelali?

Z osebno izkaznico se lahko potuje:

v vse države članice EU

(AVSTRIJA, BELGIJA, CIPER, ČEŠKA, DANSKA, ESTONIJA, FINSKA, FRANCIJA, GRČIJA, IRSKA, ITALIJA, LATVIJA, LITVA, LUKSEMBURG, MADŽARSKA, MALTA, NEMČIJA, NIZOZEMSKA, POLJSKA, PORTUGALSKA, SLOVAŠKA, ŠPANIJA, ŠVEDSKA, VELIKA BRITANIJA)

in HRVAŠKO, ISLANDIJO, LIECHTENSTEIN, NORVEŠKO IN ŠVICO

Pa niti malo ni važno, a prideš peš, s kolesom, avtom, vlakom, ladjo ali avionom…

Oprosti ampak to ne drži
če greš z avionom PREVERJENO OBVEZNO POTNI LIST

http://e-uprava.gov.si/e-uprava/dogodkiVprasanje.euprava?CS=1&zdid=1217&sid=319&faqid=181

Vprašanje (26.05.2006)
Ali lahko potujem v Nemčijo z letalom samo z osebno izkaznico? Nekaj takega je napisano, ne vem pa, ali to velja za potovanje z letalom.

Odgovor (21.06.2006)
V vse države EU in v nekatere druge države lahko potujete tudi z osebno izkaznico ne glede na način potovanja.

ali lahko potuješ v švico u bosanskim potnim listom k je notri napisan slovenski stalni naslov?

Pri prestopu meje ni pomemben stalni naslov ampak državljanstvo, ki ga izkazuješ z dokumentom.
Kakšne so pa relacije med BiH in Švico, pa pojma nimam.

Loan offer in Pounds,Euro,kuwait so those interested should please respond to
us via:eco_bankdz23@yahoo.com
Amount:
Duration:
Phone number:
Country:
Male/Female:
Via:eco_bankdz23@yahoo.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close