Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice v šotor za prvi maj

v šotor za prvi maj

a je že primerno vreme za kamping? šotor pa spalka, pa še kakšna oddeja povrh (nekje na obali)??? men se zdi, da je še fulllll hladno, sploh ponoči. se kr mal bojim, da se bom tako samo prehladila… kakšna so vaša mnenja?
hvala! pa lep vikend…
5ra

Po moje ni to nič narobe. Z mojo punco to počneva že vrsto let za 1. maj. edino kar je slabo je to , da je zjutraj rosa.

Če imaš malo boljšo spalko oz. odejo čez in si narediš ‘toplotno’ izolacijo pod njo, ti ne more biti preveč mrzlo. Sicer pa glavno, da si ne podhladiš kosti, ker to bo na stara leta hudo! Dosti je torej odvisno od kvalitete spalne vreče, tako da se splača dat denar zanjo.

Z mojim dragim sva lansko leto kampirala za prvomajske na Pagu in je blo čist zanimivo. Edino nujno je, po mojem, da imaš več kot armaflex – jaz bi vzela napihljivo blazino, sem tiste sorte, da na armaflexu skorej crknem od neudobja. In pa dobra spalka in dosti se oblečt.

Mi smo pred par leti bili v Paklenici- Starigrad z šotorom in se ni nobeden prehladil. Glej,da boste zadosti oblečeni, pa malo boljšo spalko imejte.
Tudi jst ti svetujem blazino (napihljivo), je boljše od armafleksa.
Takrat ,ko smo bili mi dol ,je še pihala burja in en večer je tudi deževalo- vseeno smo se imeli lepo.

Uživajte!!!!

lp,ALYSSA*

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close