Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek V soboto film: Okužba

V soboto film: Okužba

Ravno sem videla napovednik za sobotni film Okužba.
Ker ne gledam veliko TV sem verjetno malo “za luno” ker je baje že star film.
Je kdo že gledal? Je vreden ogleda? Glede ma tematiko pa aktualen.
Mi lahko kdo pove kaj vec o vsebini?

Res nihče ni gledal? Igralska zasedba je vrhunska sem videla, par izsekov v napovedniku. Nihče?

outbreak? dustin hoffman in rene ruso?
tipični ameriški konec 🙂 je za pogledat, ni pa presežka …

__________________________________________________ °°° Stay Hungry, Stay Foolish °°° [url]https://www.youtube.com/watch?v=JJ9IX4zgyLs [/url] ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

aha vidim da gre za contagion … enako, preveč ameriški konec, drugač pa še kar no … kar poglej 🙂

__________________________________________________ °°° Stay Hungry, Stay Foolish °°° [url]https://www.youtube.com/watch?v=JJ9IX4zgyLs [/url] ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Contagion je sijajen film. Govori o izmišljenem virusu MEV-1, ki ima 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} smrtnost. Glede na to, da pravkar preživljamo podobno pandemijo (sicer z nižjo smrtnostjo), so neverjetno zadeli cel kup stvari. Dobro prikažejo teoretike zarote, pa razvoj cepiva, varnostne ukrepe (“social distancing”, maske). Še največji kiks vidim v posnetkih paničnega šopingiranja, kjer si ljudje v vozičke mečejo baterije in vodo.

Ja, Contagion. Jude Law, Kate Winslet, Matt Damon. To itak ameriški s preriravanjem…ampak drugace filmi niso zanimivi…torej, je gledljiv?

Ja, Contagion. Jude Law, Kate Winslet, Matt Damon. To itak ameriški s preriravanjem…ampak drugace filmi niso zanimivi…torej, je gledljiv?
[/quote]
je gledljiv ampak zelo predvidljiv 🙂
je za pogledat …

Zdaj sem videla, da je bil narejen pred 10 leti.
A šoping, praviš? Bom gledala če so se tudi za WC papir grebli 😉

Hvala, bom dala v opomnik. Moram videti koliko je podobnosti s sedanjostjo

Nope, saj pravim, da so še najbolj kiksnili prav ta del. Nič WC papirja, baterije in voda. 🙂

Nope, saj pravim, da so še najbolj kiksnili prav ta del. Nič WC papirja, baterije in voda. 🙂
[/quote]

Niti kvasa? Amaterji!

Niti kvasa? Amaterji!
[/quote]
😂

[/quote]

Film je mišljen za ZDA, v ogromno delih ZDA voda iz pipe ni ravno pitna. In kraji, ki so pogosto pod udarom hurikanov tudi ostanejo brez elektrike, zato vode sploh ni, tam kjer je bila voda pitna pa zaradi poplav nekaj časa več ni (kot pri nas). In ker zmanjka elektrike – naval na baterije za svetilke, radije itd…

Film je mišljen za ZDA, v ogromno delih ZDA voda iz pipe ni ravno pitna. In kraji, ki so pogosto pod udarom hurikanov tudi ostanejo brez elektrike, zato vode sploh ni, tam kjer je bila voda pitna pa zaradi poplav nekaj časa več ni (kot pri nas). In ker zmanjka elektrike – naval na baterije za svetilke, radije itd…
[/quote]
In kljub temu so v resnični pandemiji v ZDA kupovali WC papir.

Raje si poglejte srbski film VARIOLA VERA, posnet po resničnih dogodkih o epidemiji črnih koz v Jugoslaviji leta 1972. Veliko bolj srhljiv film pa še mladi Rade Šerbedžija v njemu pokaže svojo čvrsto ritko!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close